High Stairs - Hoe Te Verwijderen?

 

High Stairs is een advertentie-ondersteunde toepassing (ook gekend als adware). Dit betekent dat van zodra High Stairs geïnstalleerd is het allerlei advertenties zal tontn op al je browsers. Deze advertenties zijn niet alleen vervelend, maar ook kwaadaardig, dus raden we je niet aan om High Stairs op je computer te laten staan.

Als je computer geïnfecteerd werd met deze malware, zal je verschillende advertenties zien met het label “Advertenties door High Stairs” of “Aangeboden door High Stairs” op je web browsers. In dit geval, moet je onmiddellijk High Stairs van je computer verwijderen.

Als je recentelijk opgemerkt hebt dat je computer geïnfecteerd werd met High Stairs maar je weet niet hoe je het moet verwijderen, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies over hoe High Stairs te verwijderen, manueel of automatisch, de keuze is aan jou.

Het is makkelijker en minder omslachtig om een virus zoals High Stairs automatiisch te verwijderen, dus raden we je deze verwijderingsmethode aan. Alles wat je moet doen is een betrouwbare anti-malware toepassing downloaden, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes, deze installeren en een volledige scan uitvoeren van alle, op je harde schijf bewaarde, bestanden. Eén van deze toepassingen zou het virus onmiddellijk moeten detecteren en verwijderen. Als je computer geïnfecteerd is met andere, gelijkaardige infecties zal het deze ook detecteren en verwijderen.

Als je echter om de één of andere reden geen bijkomende anti-malware toepassing wilt downloaden, kan je High Stairs ook manueel verwijderen. Dit proces kan ingewikkeld zijn, dus hebben we een stap-voor-stap manuele High Stairs verijdering handleiding gemaakt om je hierbij te helpen. Als je erin slaagt om alle stappen correct uit te voeren, zal je in staat zijn om zelf, manueel High Stairs te verwijderen.

Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze te beantwoorden. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van High Stairs moet je dit artikel verder lezen.

Over de High Stairs adware

Het werkt net als een browser add-on die toegevoegd kan worden aan alle browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Zodra High Stairs op je pc zit zal het je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan tevens ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster geopend worden op al je browsers.

High Stairs adware

Meestal verschijnen de door High Stairs getoonde advertenties op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde artikelen of diensten te kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep, het is gewoon een truc om je aandacht te trekken en je er op te laten klikken. We raden je aan dit niet te doen, omdat je onmiddellijk omgeleid wordt naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je pc geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je zuur verdiende geld verliezen.

De distributiemethodes van de High Stairs adware

Je kan geïnfecteerd worden door High Stairs gewoonweg door het downloaden en installeren van een freeware. Bijvoorbeeld als je een PDF maker of media speler download en installeert, bestaat de kans dat je ook High Stairs download en installeert zonder dat je het beseft. Als je niet wilt dat dit gebeurt, moet je steeds het installatieproces van de freeware aandachtig volgen en je computer beschermen met een betrouwbare anti-malware toepassing.Automatische tools High Stairs verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected High Stairs files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van High Stairs Advertenties

Hoe High Stairs te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals High Stairs installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan High Stairs en gerelateerde parasieten als Search.installmac.com , Qone8 virus , Websearch.searchiseasy.info virus , Searchqu .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder High Stairs van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan High Stairs en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan High Stairs, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top High Stairs verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan High Stairs. Klik op het icoon met de prullenbak naast High Stairs of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan High Stairs, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top High Stairs verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan High Stairs of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met High Stairs, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe High Stairs verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou High Stairs van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top High Stairs verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij High Stairs. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met High Stairs, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding High Stairs

 
Processen:
 

High Stairs schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
november 21, 2015 10:22, november 21, 2015 10:22
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *