History Open Extensie Virus - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Het History Open Chrome extensie virus is een soort van adware die geïnstalleerd kan worden zonder je akkoord en in dit geval zal je geen benul hebben waarom je reclame op je scherm te zien krijgt. Controleer of deze tool in je lijst van geïnstalleerde extensies staat: in sommige gevallen, kan deze app er terechtgekomen zijn via een drive-by download.

Waar dient deze toepassing toe en waarover zijn we bezorgt?

Deze toepassing behoort tot een reeks van gelijkaardig ontworpen add-ons voor de Google Chrome browser: eentje ervan is History Button wat voor exact hetzelfde doel dient, surfgeschiedenis management. Dit laatste tool helpt mensen om snel hun recente activiteit te weten komen en alle browsing records te verwijderen met een enkele klik. De toepassing wordt nog maar twee maanden verdeeld en heeft nog niet veel klanten, daarom probeerde het zelf naar hen te komen.


History Open extension

We refereren hier naar de tendens die we zien bij de ontwerpers van History Open: ze promoten deze extensie via banners, welke mensen aanbevelen het te installeren. Bij deze goedkeuringen, zal de add-on erop staan de volgende toelatingen te krijgen:


History Open extension virus

Lezen en wijzigen van al je data op de sites die je bezoekt;

Het tonen van meldingen;

Het wijzigen van de browserinstelling die de toegang van sites tot eigenschappen zoals cookies, JavaScripts, plug-ins, geolocaties, microfoon, camera’s en dergelijke beheert;

Het beheren van je apps, extensie en thema’s;

Het beheren van je downloads.

Zulke privileges mogen enkel gegeven worden aan gerespecteerde tools. Als je de bovenstaande lijst eens even nader bekijkt, zal je zien dat toegang tot je microfoon of camera helemaal niet nodig is, wat betekent dat deze toelatingen voor een andere reden gevraagd worden. De History Open extensie kan fungeren als een spyware bug aangezien het je surfgeschiedenis zal lezen en zogenaamd zal behandelen. Het zal te weten komen welke sites tussen je bladwijzers staan en of er een specifiek veld of pagina is waarin je voornamelijk bent geïnteresseerd.

Het onbekende bedrijf, dat verantwoordelijk is voor deze Chrome tool, doet geen moeite om de regels voor betrouwbare software te volgen en gaat zelfs zo ver dat het de Gebruiksovereenkomst en het Privacy beleid overslaat . Wetende dat deze gratis tool communiceert met en gerelateerd is aan een gamma van advertentie netwerken, mag je het geen toestemming verlenen om reclame van deze niet-geïdentificeerde bronnen te tonen. De toepassing was een tijdje beschikbaar in de Chrome Web Store, een voor een, worden producten van dit geheimzinnige bedrijf verwijdert.

Vanwege kwetsbaarheden in je OS, welke zich voordoen dankzij je luie houding ten opzichte van het updaten van toepassingen en alles up-to-date te houden, kan de adware parasiet een manier gevonden hebben om je systeem binnen te dringen. Met als resultaat, aangezien het de toelating kreeg je downloads te beheren, het meer browser extensies kan toevoegen om webverkeer te genereren en geld te verdienen.

Verwijder adware en blijf veilig

Om je besturingssysteem te behandelen zoals bedoeld wordt, raden beveiligingsonderzoekers aan het te beschermen met beveiliging software toepassingen zoals Reimage. Als je een scan uitvoert met deze tool, zal je niet enkel de History Open infectie detecteren, maar ook alle andere dreigingen die geïnstalleerd werden. Stel het verwijderen van malware niet uit omdat je dan het risico loopt op meer digitale virussen. De gevolgen kunnen zeer ernstig zijn: identiteitsdiefstal, versleuteling van al je digitale bestanden op je harde schijf. Om een lang verhaal kort te maken, het beste zou zijn dat je gewoon onmiddellijk je systeem scant.

We beseffen maar al te goed dat malware vrij blijven niet evident is: het vergt wat veranderingen. Als eerste. Bezoek niet zomaar elke site die je tegenkomt en reageer niet op alle advertenties die je getoond worden. Ook peer-to-peer downloads kunnen tal van malware meebrengen. Op onbetrouwbare bestand delen sites, kan men je aanbevelen om programma’s te installeren die ontworpen werden door hackers of scammers, welke geld willen verdienen aan online advertenties.Automatische tools History Open extensie virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected History Open Extensie Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het History Open extensie virus

Hoe History Open extensie virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals History Open extensie virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan History Open extensie virus en gerelateerde parasieten als De Cookies On/Off extensie , Qone8 virus , Sogou virus , Surfvox.com virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder History Open extensie virus van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan History Open extensie virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan History Open extensie virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top History Open extensie virus verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan History Open extensie virus. Klik op het icoon met de prullenbak naast History Open extensie virus of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan History Open extensie virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top History Open extensie virus verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan History Open extensie virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met History Open extensie virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe History Open extensie virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou History Open extensie virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top History Open extensie virus verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij History Open extensie virus. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met History Open extensie virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

     
 

Over de auteur

 
oktober 18, 2017 07:30, oktober 18, 2017 07:30
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *