Hophitnews.ru - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Hophitnews.ru kan op je computer geïnstalleerd worden en je browsers gijzelen. Het wordt niet zomaar een browser hijacker genoemd – deze toepassing kan sommige van he browser instellingen wijzigen en ze op deze manier “gijzelen”.

Als je recent gemerkt hebt dat Hophitnews.ru actief is op je systeem, maar je weet niet hoe ermee om te gaan, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je voorzien van gedetailleerde instructies over hoe Hophitnews.ru manueel of handmatig te verwijderen, lees dus verder.

De makkelijkste en snelste manier om Hophitnews.ru te verwijderen is door het automatisch te doen – download gewoon een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Reimage of SpyHunter installeer deze en voer er een volledige systeemscan mee uit. Beide toepassingen zouden Hophitnews.ru snel moeten detecteren en verwijderen. Als je computer geïnfecteerd is met andere gelijkaardige virussen, zal het deze ook detecteren en verwijderen.

Als je het liever handmatig verwijdert – scroll dan helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap handmatige verwijderingshandleiding voor Hophitnews.ru. We hebben deze gemaakt om je te helpen bij het verwijderingsproces. Als je erin slaagt om alle stappen correct uit te voeren, zal je in staat zijn om zelf, handmatig Hophitnews.ru te verwijderen.

Als je moeilijkheden ondervond tijdens het verwijderen, vraag ons dan gerust om hulp in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om je van de nodige assistentie te voorzien. Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Hophitnews.ru moet je dit artikel verder lezen.

Over de Hophitnews.ru browser hijacker

Deze infectie werkt als een browser add-on en kan toegevoegd worden aan alle meest voorkomende browsers, inclusief Mozilla Firefox, Internet Explorer, Microsoft Edge, Google Chrome en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Zodra het op je systeem zit, zal Hophitnews.ru sommige van je browser instellingen, zoals je startpagina of standaard zoekmachine wijzigen. Nu zal elke keer je de browser opent, www.hophitnews.ru als startpagina verschijnen.

Hophitnews.ru probeert het beeld van betrouwbare zoekmachine op te hangen, dit is echter niet waar en je zou het niet mogen gebruiken. Als je iets probeert te zoeken met Hophitnews.ru, zullen er tal van gesponsorde links. Deze zijn allemaal irrelevant dus raden we je ook aan er niet op te klikken.

Als je op een gesponsorde link klikt, zal je onmiddellijk worden omgeleid naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cybercriminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je geïnfecteerd worden met nog andere virussen of als je probeert om er iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

Hophitnews.ru kan omschreven worden als een adverteer netwerk voor cybercriminelen. Zoals je misschien reeds weet, zijn cybercriminelen verbannen van alle legitieme adverteer netwerken, zoals Google Adwords of Facebook Ads, dus gebruiken ze malware als dit om verkeer naar hun sites te leiden. Dit gezegd zijnde, als je Hophitnews.ru op je computer laat staan, zullen allerlei hackers en scammers je rechtstreeks op je browsers kunnen bereiken en dit op een dagelijkse basis wat zeer gevaarlijk is.

Hophitnews.ru heeft ook wat eigenschappen van een adware. Het zal je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties.

We bevelen je aan om Hophitnews.ru zo snel mogelijk te verwijderen als je in de toekomst geen cyberbeveiligingsproblemen wil ondervinden.Automatische tools Hophitnews.ru verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Hophitnews.ru files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Hophitnews.ru virus

Hoe Hophitnews.ru te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Hophitnews.ru installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Hophitnews.ru van uw browsers

  Top Hoe Hophitnews.ru te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Hophitnews.ru, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe Hophitnews.ru te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Hophitnews.ru of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Hophitnews.ru, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

  Top Hoe het Hophitnews.ru virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de Hophitnews.ru van de lijst.

Hoe Hophitnews.ru te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Hophitnews.ru en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Hophitnews.ru, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe Hophitnews.ru verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Hophitnews.ru van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Hoe Hophitnews.ru te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder Hophitnews.ru en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent Hophitnews.ru, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Hophitnews.ru

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
februari 28, 2017 07:41, februari 28, 2017 07:41
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *