Hot Deals Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Als het u is opgevallen dat er op willekeurige momenten pop-ups van Hot Deals op uw computer verschijnen, is dit een teken dat uw computer geïnfecteerd is met een adware programma. Meestal bieden deze verschillende kortingen aan op de aankoop van producten via het internet. Desalniettemin is het echte doel van deze pop-ups geld te genereren door het webverkeer naar een aantal gesponsorde websites toe te laten nemen en zelfs andere, mogelijk ongewenste programma’s op uw computer te installeren.

De pop-ups van Hot Deals worden doorgaans veroorzaakt door een adware programma of een browser plug-in. Deze programma’s worden verspreid via verschillende gratis downloads. Het kan bijvoorbeeld gekoppeld zijn aan gratis muziek- of videospelers, programma’s om Pdf’s mee te maken en andere populaire applicaties. Het probleem met deze vorm van verspreiding is dat deze programma’s niet apart vragen of u deze extra downloads wel wilt. Als u deze niet zelf opmerkt tijdens het installatieproces worden alle gekoppelde programma’s automatisch aan uw computer toegevoegd. Om die reden moet u altijd alle opties om iets te downloaden wat u niet kent uitschakelen.

Negeer de pop-ups van Hot Deals of soortgelijke advertenties niet. Ze verschijnen niet zomaar uit het niets, hier is altijd een reden voor. Meestal betekent dit dat er een adware programma op uw computer staat en u moet er bewust van zijn dat dit de prestaties en veiligheid van uw systeem kan beïnvloeden. Wij raden u aan de pop-ups van Hot Deals en alle ongewenste applicaties die mogelijk met dit bericht te maken hebben te verwijderen.

Instructies voor handmatige verwijdering van Hot Deals

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de Hot Deals pop-up te verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm, Programma’s, Een programma verwijderen of Verwijderen. Windows 8 type Configuratiescherm in het zoekvenster en zoek daarna naar Programma-installatie ongedaan maken. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Zoek naar Hot Deals en /of andere soortgelijke onderdelen in de lijst met programma’s. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Reimage, Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

Hot Deals pop-ups verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Moersleutel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder alles wat te maken heeft met Hot Deals en andere onderdelen die u niet kent en niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

Hot Deals pop-ups verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat te maken heeft met Hot Deals en onderdelen die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u deze waarschijnlijk niet nodig.
 3. Een andere mogelijkheid is om Firefox te herinitialiseren: ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu) -> Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

Hot Deals pop-ups verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft, vooral die die lijken op Hot Deals. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Hot Deals popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Hot Deals Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 14, 2014 21:57, juli 18, 2016 13:40
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *