ILivid - Hoe Te Verwijderen?

 

iLivid is opnieuw een browser werkbalk die kan worden geïnstalleerd in de meeste browsers. Het herleidt computergebruikers naar iLivid.com ongeacht van de pagina die ze willen bezoeken. iLivid past uw browserinstellingen aan, het vergroot uw lijst met bladwijzers of favorieten door het toevoegen van onbekende websites die u er nooit zelf hebt in geplaatst en het past uw startpagina aan naar iLivid.com. Niet alleen wordt dit gedaan zonder gebruikers daarvan op de hoogte te stellen en is het vervelend, maar het kan ook tot meer serieuze problemen leiden.

Eigenlijk probeert iLivid informatie te verzamelen over uw activiteiten op het internet en het zendt deze gegevens naar marketing bedrijven die deze data nodig hebben voor marketing gerelateerde doeleinden of rechtstreeks naar computerhackers die deze informatie later kunnen gebruiken voor het maken van winst door het gebruiken van uw wachtwoorden, bankgegevens en meer. Zoals u kan begrijpen, is dit een overtreding omtrent uw privacy en om deze reden moet iLivid worden geëlimineerd. Maar het is spijtig genoeg niet heel gemakkelijk om deze te verwijderen. Meestal kunnen werkbalken worden verwijderd door het gebruiken van het deïnstalleerhulpmiddel dat wordt geïnstalleerd tijdens de installatie. Dan moet u enkel naar het Configuratiescherm gaan en het ongewenste programma uit de lijst van programma’s verwijderen. Maar de werkbalk van iLivid past de instellingen van de zoekmachine aan, en dat wordt niet ongedaan gemaakt tijdens het verwijderproces. In sommige software-bundels kan het verwijderprogramma ook niet volledig werken. Dit zorgt voor veel hoofdpijn voor de computergebruiker.

Het iLivid virus geraakt binnen via verschillende deelwebsites zoals Rapidshare.com of het kan worden gebundeld met andere software. Als u recentelijk hebt opgemerkt dat u werd doorgestuurd naar iLivid.com, zorg er dan zeker voor dat u iLivid meteen van uw systeem elimineert. Scan uw systeem met een betrouwbaar anti-spyware hulpmiddel, bijvoorbeeld spyhunter of Reimage. Het is een goed idee om uw startpagina opnieuw aan te passen naar de website die u gebruikte voordat uw browser werd geïnfecteerd door deze vervelende applicatie. Het is ook mogelijk dat u uw zoekmachines achteraf manueel moet vervangen.

ilivid-com-2-viruses

Automatische tools ILivid verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected ILivid files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding ILivid

 
Processen:
Registers:
 

ILivid schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
januari 7, 2015 08:27, juni 30, 2017 10:45
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *