Inbox Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Browser Hijacker
 

Inbox Toolbar (Infospace/Inspesearch powered) is een browser hijacker dat veel problemen veroorzaakt op willekeurige computers. Het programma wordt samen met PC Fix Speed en verschillende vergelijkbare schoonmakers verspreid zonder dit expliciet te vermelden. De toepassing voegt een nieuwe werkbalk toe en verschillende snelle pictogrammen om een weerkanaal, Wikipedia of andere websites direct na het openen van uw browser te bezoeken. Bovendien wijzigt het uw startpagina, standaard zoekmachine en biedt het een vertaal programma aan. Het zal ook uw zoekopdrachten veranderen door infospace.

Inbox Toolbar promoot verscheidene commerciële websites van haar partners. Deze pagina’s worden iedere keer in uw zoekresultaten weergegeven. Iedere klik op deze pagina’s levert winst op voor de makers van Inbox Toolbar. Het maakt de gebruikers van geïnfecteerde browsers wanhopig. Alle wijzigingen worden gemaakt zonder hiervoor expliciet om toestemming te vragen en ze veranderen uw browser compleet. Het is niet alleen heel irritant om functies te zien waar u niet om heeft gevraagd, maar als u op een onveilige link klikt, kunt u uw computer infecteren met malware en dergelijke. 

Let goed op wanneer u nieuwe software download op uw computer. Het is tegenwoordig normaal geworden om extra toepassingen aan gratis programma’s toe te voegen. Lees altijd de algemene voorwaarden voordat u nieuwe toepassingen op uw computer download en wees meer oplettend tijdens de installatie stappen. Normaalgesproken moet u verschillende vakjes de-selecteren om de installatie van ongewenste programma’s te vermijden. 

Verwijder Inbox Toolbar zodra u het op uw browser opmerkt. Ten eerste, verwijder het van de Programma lijst in Configuratiescherm, vervolgens scant u uw PC met Spyhunter of Malwarebytes om deze adware te verwijderen. Om uw computer te resetten, doe het volgende:

Hoe de Inbox Toolbar van Internet Explorer te verwijderen:

 1. Klik op de pijl rechts van het zoekvakje;
 2. Doe het volgende: op IE8-9 kies ‘Beheer zoekaanbieders’, op IE7 klik ‘Wijzig zoek instellingen’;
 3. Verwijder Inbox Toolbar van de lijst.

Hoe de Inbox Toolbar van Firefox te verwijderen:

  1. Voer in “about:config” in url balk. De instellingen pagina zal openen. 
  2. Typ in “Keyword.url” in zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen. 
  3. Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen.
  4. Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekvak. Rechter muisklik & opnieuw instellen. 
  5. Zoek voor ‘browser.newtab.url’. Rechter muisklik & opnieuw instellen. Dit zal er voor zorgen dat de zoekpagina niet op elke pagina lanceert.
  6. Als de instellingen weer terugkeren en de anti-malware programma’s zijn schoon: sluit Firefox, open file explorer en voer in %AppData% in de adresbalk. Voer in “user.js” in zoekvak. Als het bestand bestaat, hernoem het en start Firefox opnieuw. U moet de stappen hierboven herhalen. 

Hoe de Inbox Toolbar van Google Chrome te verwijderen:

 1. Klik 3 horizontale lijnen pictogram op browser werkbalk;
 2. Selecteer Instellingen;
 3. Selecteer Basis ->Beheer Zoekmachines;
 4. Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst;
 5. Ga terug naar instellingen. Bij Start kies voor ‘open nieuwe pagina’ (u kunt ongewenste pagina’s verwijderen).

Automatische tools Inbox Toolbar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Inbox Toolbar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Inbox Toolbar
     
 

Over de auteur

 
maart 23, 2014 21:24, maart 23, 2014 21:24
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *