InboxAce Toolbar - Hoe Te Verwijderen?

 

De InboxAce Werkbalk is een browser hijacker die geïnstalleerd wordt op willekeurige systemen gebundeld met freeware. Het programma werd ontworpen door Mindspark Interactive Network, Inc. Het installeert een werkbalk op je browser zonder je toestemming en verandert je surf ervaring compleet. Het programma kan toegevoegd worden aan Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome.

Eerst zal je merken dat je startpagina en standaard zoekmachine gewijzigd werden in mywebsearch.com. Je zal tevens veel advertenties met gesponsorde links ontvangen als je probeert om iets te zoeken. Dit is normaal met een programma zoals de InboxAce Werkbalk op je systeem. Het doel van zulke toepassingen s om verkeer naar specifieke sites te verhogen. Daarnaast verzamelt het ook informatie over je surf gewoontes. Deze info is zeer nuttig voor allerlei marketing doeleinden omdat het onthuld welke sites gebruikers in geïnteresseerd zijn en ze het meest bezoeken.

De InboxAce Werkbalk wordt geïnstalleerd in een bundel met gratis programma’s. Het is een van de makkelijkste manieren om nieuwe toepassingen te adverteren. Ondanks dat het niet fair is om programma’s op deze manier te promoten, wordt de InboxAce Werkbalk niet beschouwd als malware. Het is een potentieel ongewenste toepassing die je kan vermijden. Alles wat je moet doen is geduldig zijn en voorzichtig met je installaties. I.p.v. snel te installeren, moet je kiezen voor de Aangepaste installatie en kijken welke bijkomende programma’s, zoals de InboxAce Werkbalk werden toegevoegd.

Update van 01 maart, 2017: MindSpark Interactive Network is een gerenommeerd bedrijf, vooral bekend voor het produceren van tal van entertainment toepassingen. Het lijkt echter ook verschillende dubieuze werkbalken en toepassingen te promoten. InboxAce is een van de honderden aangeboden programma’s die je niet zou mogen installeren. Wat MindSpark betreft, ook al is het geen onbetrouwbaar bedrijf, uiten beveiligingsonderzoekers hun bezorgdheid of alles aan hun producten wel veilig is. Momenteel kunnen gebruikers blootgesteld worden aan reclame bevattende browser vensters die hen aansporen om dit product van MindSpark te proberen. Zoals we reeds gezegd hebben, behoort InboxAce toe aan de categorie van malware en zou het niet mogen worden gedownload. Weersta aan aanbiedingen die momenteel de ronde doen op het web.

Verwijder deze ongewenste toepassing van zodra je het detecteert op je systeem, om gerelateerde problemen te vermijden. Hieronder vind je verwijderingsinstructies voor de InboxAce Werkbalk:

  1. Scan je computer met een anti-malware programma dat adware en browser hijackers verwijdert. Wij bevelen Spyhunter aan.
  2. Ga naar het Controle Paneel -> Toevoegen/Verwijderen Programma’s -> Controleer of er onbekende toepassingen zijn die gerelateerd zijn aan de InboxAce Werkbalk. Als je er ziet, verwijder deze dan. Het is tevens aangeraden om alle andere toepassingen die je op dezelfde dag installeerde te verwijderen.
  3. Verwijder de werkbalk uit al je browsers:

Voor Internet Explorer: Ga naar “Tools” (of het tandwiel symbool voor Internet Explorer 9), -> “Beheer Add-ons”. Zoek naar de InboxAce Werkbalk en schakel hem uit.

Voor Google Chrome: Klik op het sleutel of balken icoontje rechtsboven op het scherm; ga naar “Tools”-> “Extensies”. Als je extensies ziet die gerelateerd zijn aan de InboxAce Werkbalk, klik dan op het prullenmand symbool dat er naast staat.

Voor Mozilla Firefox: Ga naar “Tools” -> “Add-ons” -> “Extensies”. Als je extensies ziet die gerelateerd zijn aan de InboxAce Werkbalk, schakel ze dan uit.

  1. Controleer of je startpagina en standaard zoekmachine gewijzigd werden in deze die je altijd al gebruikte. Als je een onbekend adres ziet, vervang het dan met dit van je voorkeur, bv. google.com.[op id=Mindspark]

Automatische tools InboxAce Toolbar verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected InboxAce Toolbar files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

InboxAce Toolbar schermafbeeldingen

 
     
 

Over de auteur

 
maart 15, 2017 07:45, maart 15, 2017 07:45
 
   
 

Een gedachte over “InboxAce Toolbar

1 Comment
  1. spijtig dat de reclame altijd in het nederlands is. het gebruik hiervan is als het chinees.altijd en altijd in het amerikaans.als u in het nederlands gedeelte verkoopt doet u dat niet in het frans. mag trouwens niet.

    GOOGLE MOET EENS LEREN DAT ER NOG ANDERE TALEN ZIJN. BEDANKT EN SALUT GOOGLE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *