Incognito Start Button Extension Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Het Incognito Start Button Chrome extension virus is een toevoeging aan browsers die contraproductief werkt en het komt niet steeds gevraagd maar eerder stiekem. De tool stelt dat het een knop toevoegt om een nieuw tabblad te openen in de incognito modus. Om bekent te raken met dit concept, moeten we kort vermelden dat de incognito modus ook “privaat surfen” kan worden genoemd: je online zal niet worden geregistreerd en bewaard als je een venster opent in deze modus.

Relevante feiten over deze kwaadaardige extensie

Mysupersearch.net, Startsearch.org en Eusearch.org zijn een paar browser hijackers die gehost worden op dezelfde server als de site die het Incognito Start Button product promoot. Mute Tabs Button is ook een extensie voor Chrome die gegenereerd werd door dezelfde ontwerpers, welke proberen om op deze manier geld te verdienen. Bestclicktracker.com behoort mogelijk ook toe aan de scammers, en we ontvingen zelfs een waarschuwing dat het een misleidende site was.


Incognito Start Button extension

Voorzichtige mensen kunnen reeds het internet aan het verkennen zijn zonder zich zorgen te hoeven maken over hun browsergeschiedenis, maar sommige kunnen deze aanpassing onnodig of een scam vinden. We kunnen duidelijk stellen dat het product dat Incognitostartbutton.info adverteert bedotterij is: heb je ooit geprobeerd om de incognito modus te openen in Chrome? Het is echt kinderspel, aangezien je gewoon op de drie puntjes moet klikken en “Nieuw incognito venster” selecteren. We kunnen ons niet voorstellen waarom iemand er zou op staan om deze korte actie te herleiden tot een onnodig minimum.


Incognito Start Button extension virus

Deze extensie is ook beschikbaar in de Chrome Web Winkel. We hopen echter dat je niet misleid wordt tot het installeren ervan, aangezien het slechts een waardering van 1,5 sterren krijgt. Het heeft geen beoordelingen en mensen die het geïnstalleerd hebben tonen geen interesse in het verklaren van zijn superioriteit. Andere potentieel gecompromitteerde mensen kunnen deze extensie mogelijk onwetend hebben. We zijn bezorgd dat rogue software die beweert gebruikers te beschermen, meestal net het tegenovergestelde doet.

De tool bestaat nog niet zo lang: iets meer dan 3 maanden. De eigenaars vrijwaren hun privacy door ProtectService, Ltd. De echte info, welke gebruikt kan worden om de ontwerpers van deze gedwongen Incognito Start Button extensie te traceren, te laten vervangen. Ja, deze app kan je opgedrongen worden als je domeinen bezoekt of reageert op online advertenties. Veel sites hebben het etiket gekregen adware, browser hijackers, Trojanen en potentieel ongewenste software te hosten en te verdelen.

Schoon je systeem op en bescherm het tegen virussen

Ten eerste, als je te maken hebt met een browser extensie probleem, is het normaal dat je het verwijdert uit je plug-ins. Deze makkelijke verwijdering wordt echter vaak tegengewerkt door kwaadaardige toepassingen die weigeren weg te gaan. Als dit het geval is, moet je misschien een meer ingewikkelde, maar efficiënte methode proberen. Kijk hieronder om de handmatige instructies te vinden. Voer tevens een scan uit met Reimage om alle malware en potentieel schadelijke inhoud op je systeem te vinden.

Zelfs nadat je deze extensie verwijderde, ben je nog niet helemaal klaar. Je moet leren je surf gewoontes aan te passen aan essentiële veiligheidsnormen. Wij zijn hier om je te helpen. Ons team drukt erop dat je geen willekeurige mails mag openen: ook bijlagen dienen vermeden te worden. Meer nog bezoek ook geen domeinen die misleidend zijn.

Advertenties kunnen je omleiden naar sites, die in staat zijn om automatisch scripts uit te voeren en deze toe te passen op je besturingssysteem of browser. Download of installeer ook geen software of updates vanop bronnen, zoals willekeurige bestanden-delen domeinen of pop-ups. Het kan zij dat je systeem aangetast wordt door een schadelijke software.Automatische tools Incognito Start Button extension virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Incognito Start Button Extension Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van het Incognito Start Button extension virus

Hoe Incognito Start Button extension virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Incognito Start Button extension virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Incognito Start Button extension virus en gerelateerde parasieten als .xxx extension ransomware , Start.prss.to virus , Start-search.com virus , Dentesk extension virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Incognito Start Button extension virus van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Incognito Start Button extension virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Incognito Start Button extension virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Incognito Start Button extension virus verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Incognito Start Button extension virus. Klik op het icoon met de prullenbak naast Incognito Start Button extension virus of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Incognito Start Button extension virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Incognito Start Button extension virus verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Incognito Start Button extension virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Incognito Start Button extension virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Incognito Start Button extension virus verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Incognito Start Button extension virus van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Incognito Start Button extension virus verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Incognito Start Button extension virus. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Incognito Start Button extension virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

     
 

Over de auteur

 
oktober 6, 2017 14:43, oktober 6, 2017 14:43
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *