Insightlk.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

Zorgen pop-ups die continu opnieuw geopend worden voor wat irritatie? Kan je je niet concentreren op je dagelijkse online activiteiten vanwege het beeld dat vastloopt, crashes en “mooie” blauwe schermen? Sta ons toe om de kat de bel aan te binden door je te informeren over het uitgebreide gamma aan potentieel ongewenste toepassingen (POT). We zouden heel veel vingers nodig hebben om te tellen hoeveel kwaadaardige programma’s er elke dag uitgebracht worden. De Insightlk.com advertentie-ondersteunde software is er eentje van en we raden je ten stelligste aan om het van je systeem te verwijderen.

Over de Insightlk.com pop-up

Insightlk.com is de moeder der problemen. Deze adware gebruikt wat van de tactiek van scareware, door het proberen beveiliging waarschuwingen te vervalsen en gebruikers te overtuigen van de onstabiliteit en blootstelling aan virussen van hun computer. Deze technische ondersteuning zwendels zullen worden getoond aan gebruikers met Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari – dus worden zowel Windows OS als Apple Mac OS bedreigd.

Deze angstwekkende Insightlk.com pop-ups zullen herhaaldelijk opduiken op de sites die je bezoekt en je storen. Ze zullen aangeven dat een potentieel ongewenste toepassing je systeem infecteerde of dat je computer te maken heeft met een ander type dreiging. Maak je geen zorgen: de Insightlk.com adware slaagt erin veel types van beveiligingsproblemen te vervalsen. Moest je het ondertussen nog niet door hebben: deze pop-ups zijn nep en proberen op geen enkele manier je computer systeem te verbeteren. Het is gewoon een zielige aanval, die reeds teveel gebruikt werd door veel advertentie-ondersteunde software toepassingen. Veel mensen zijn misschien reeds op de hoogte van het feit dat deze waarschuwingen niet van gecertificeerde technici komen, die computers beschermen als broodwinning. Insightlk.com pop-ups voorzien je van een nummer dat je gratis kan bellen. De mensen waar je contact mee opneemt zullen echter enkel geïnteresseerd zijn in het verkopen van nep producten of diensten als zijnde legitieme deals.

Om gebruikers wanhopig naar oplossingen te laten zoeken, zullen de bronnen van hun CPU overladen en teveel gebruikt worden door de Insightlk.com adware.

De distributiemethodes van de Insightlk.com pop-up

Onze beste gok is dat de adware doe de Insightlk.com pop-ups genereert, verspreid wordt via freeware of shareware. Hoe? Laat ons het uitleggen. Hackers gebruiken de sublieme techniek van het bundelen van gratis programma’s met professionele toepassingen. Het ‘beste’ hieraan is: een meer gedetailleerd overzicht kan je enkel krijgen door het selecteren van de geavanceerde/aangepaste installatiemethodes. Zoals je merkt is het evident dat je een onderzoekje moet doen naar het programma dat je wil downloaden. Neem de tijd om de beoordelingen van andere gebruikers over je gewenste programma te lezen. Indien mogelijk zou je gratis programma’s enkel mogen downloaden van op hun officiële sites, maar zoals we reeds vermelden hebben veel advertentie-ondersteunde toepassingen sites aangemaakt. We denken dat alles wat je kan doen, een onderzoek uitvoeren en het kiezen van geavanceerde installatiemethodes is en hopen op he beste!

Om ons artikel te beëindigen, moeten we je nog een laatste aspect uitleggen. Als je geïnfecteerd bent met deze advertentie-ondersteunde software, loop dan niet weg van het probleem door het te negeren. Je kan deze situatie oplossen door anti-malware tools zoals Spyhunter, Reimage of Malwarebytes te gebruiken. Deze krachtige scanners zullen je helpen bij het verwijderen van de Insightlk.com pop-ups en je computer in de toekomst veilig houden. Zie hieronder voor een handmatige verwijderingshandleiding.Automatische tools Insightlk.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Insightlk.com Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Handmatige verwijdering van de Insightlk.com pop-up

Hoe Insightlk.com popup te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Insightlk.com popup installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Insightlk.com popup en gerelateerde parasieten als Yoursystemstatus.com popup , Ad.directrev.com popup , Zpvua.com popup , Systemtest247.com popup .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Insightlk.com popup van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Insightlk.com popup en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Insightlk.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Insightlk.com popup verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Insightlk.com popup. Klik op het icoon met de prullenbak naast Insightlk.com popup of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Insightlk.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Insightlk.com popup verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Insightlk.com popup of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Insightlk.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Insightlk.com popup verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Insightlk.com popup van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Insightlk.com popup verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Insightlk.com popup. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Insightlk.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
oktober 1, 2016 07:18, oktober 1, 2016 07:18
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *