Interpol Department of Cybercrime virus - Hoe te verwijderen

Interpol Department of Cybercrime virus

Het Interpol Department of Cybercrime virus is een vervelend ransomwareprogramma dat de PC’s van mensen vergrendeld. Het is onderdeel van het Police Virus en het doet alsof het gestuurd wordt door een justitiële organsiatie, in dit geval Interpol. Ze proberen u een boete van $ 200 te laten betalen met pre-paidkaarten zoals Ukash, PaysafeCard en Moneypak. Door de manier waarop deze kaarten werken, is het mogelijk u geld terug te krijgen als u betaalt heeft voor Interpol department of Cybercrime ransomware. Het is echter beter om de besmetting te vermijden en als u het heeft het zo snel mogelijk te verwijderen. Sommige versies van dit virus zijn erg slecht geschreven en ze noemen zichzelf het “Interpol department of Cibercrime” in plaats van Cybercrime. Dit geeft aan dat ze geen aandacht schenken aan details.

Het Interpol department of Cybercrime virus wordt verspreid met behulp van schadelijke websites, spam e-mails en Trojaanse virussen die in verborgen bestanden op onbetrouwbare websites staan. Deze bestanden worden meestal direct herkend door anti-virusprogramma’s en PC’s met zo’n programma erop zijn dus beschermd. Soms werkt de beveiliging echter niet voldoende en dan zal de ransomeware u computer vergrendelen. De department of Cybercrime malware is niet echt origineel en zal onderstaande tekst tonen om u schrik aan te jagen:

Your PC is blocked due to at least one of the reasons specified below.
You have been violating Copyright and Related rights law (Video, Music, Software) and illegally using or distributing copyrighted content, thus infringing Article 128 of the Criminal Code of World Department of Cybercrime.
Article 128 of the Criminal Code provides a fine of 2 to 5 hundred minimal wages or a deprivation of liberty for 2 to 8 years.

Het moge duidelijke zijn dat er geen globale Criminele Code is die wereldwijd toepasbaar is. De politie neemt ook altijd persoonlijk contact met u wanneer u een wet heeft overtreden. Betaal rechtsorganisaties dus nooit met een pre-paid want dan helpt u de makers van het Interpol Department of Cybercrime virus en soortgelijke virussen alleen maar.
Om de Interpol Department of Cybercrime ransomware te verwijderen volgt u de volgende instructies op.
1. Start uw PC opnieuw op en toets F8. Kies Veilige Modus.
2a. Als de malware niet laadt, voer dan MSConfig uit en verwijder alle opstartitems. Start nogmaals opnieuw op en ga door naar stap 5.
3b . Als de Malware laadt, herstart de computer dan in Veilige Modus met Opdrachtprompt.
4. Voer Regedit uit en zoek naar Winlogon.
5. Het correcte bestand is Winlogon die naar explorer.exe verwijst (doe hier niets mee) of naar explorer.exe samen met een ander bestand. Wijzig dit andere bestand naar explorer.exe.
6. Wanner u het bestandsnaam van het Interpol Department of Cybercrime virus geeft gevonden, zoek dan hetzelfde bestand op in het Registeren en verwijder it.
7. Sluit Regedit af en voer het volgende in: Shutdown -r -t 0.
8. Belangrijk: Scan uw computer met anti-malwareprogramma’s zoals Reimage, Spyhunter, Hitman of Malwarebytes Anti-Malware om er zeker van te zijn dat uw PC volledig vrij van besmettingen is.
Als iets van bovenstaande instructies niet werkt, stel dan uw vraag hieronder of bel onze servicelijn +1-888-334-2444.

Videogids voor het Interpol Departament of Cybercrime virus

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Interpol Department Of Cybercrime Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Interpol Department Of Cybercrime Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-interpol-department-of-cybercrime-virus

Removal guides in other languages

Interpol Department of Cybercrime virus (en) 
Le virus Interpol Department of Cybercrime (fr) 
Interpol Department of Cybercrime virus (es) 
Vírus Interpol Department of Cybercrime (pt) 
Interpol Department of Cybercrime (lt) 
Virus Interpol Department of Cybercrime (it) 
Interpol Department of Cybercrime virus (se) 
Interpol Department of Cybercrime virus (dk) 
Interpol Department of Cybercrime ウイルス (jp) 

19 responses to “Interpol Department of Cybercrime virus

 1. Heb een Samsung note 4 en krijg dat virus er niet uit wat ik ook probeer zodra ik hem weer opstart krijg ik het gelijk in beeld wat moet ik nu doen

   1. Ik heb het ook gehad met een samsung je kan niet hem opnieuw instellen door je volume knop op zijn hoogste stand te zetten jtegelijkertijd je power knop en het huisje onder aan je scherm dan een aantal, seconde inhouden en j e kan hem resetten. Je bent wel, alles kwijt maar zelfs een leek als ik is het gelukt alles er weer op te zetten

 2. Makkelijk je moet je smartphone opstarten in veilige stand (safe mode) door volume knop beneden ingedrukt te houden en aan en uit knop ingedrukt houden zo kun je de virus app verwijderen uit je smartphone

 3. ik heb dit virus op mijn samsung galaxy s4 mini en heb geen save mode ik kan geen enkel bestand aan klikken en de vol knop- en vergrendel knop samen werkt ook niet
  P.S. word na de 48 uur de blokering opgeheven???

  1. Verhoogde losgeld is gewoon een truc door cybercriminelen – doen het niet betalen. Proberen om de veilige modus door op te klikken en te houden van macht en volume knoppen op hetzelfde moment.

 4. Hi there,

  I have a message from Interpol about illegal porno and I have to pay 100 Euro.
  I can not close my tablet or open any other file or program. If I close the tablet it opens itself .
  I have a samsung tablet 10.1
  Can somebody help me to get rid of this malware?

  1. hoi,
   U zult de volume toets en de aan en uitzet toets gelijke tijd moeten indrukken en meer maal in en uit dan start het opnieuw op
   Grtj V.D.A.N

 5. Hallo,
  Ik heb een tablet maar weet niet hoe ik dit ongedaan moet maken. Heb de aan en uit knop en de volumeknop ingedrukt te houden al geprobeerd maar werkte niet. Ik maakt alleen maar een screenshot haha. Hoe moet ik het anders oplossen?
  Mvg

 6. ik heb een sony telefoon maar ik heb het interpol virus als ik hem opstart dan staat dat er alleen en kan ik verder alleen mijn telefoon aan en uit zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.