KEYHolder - Hoe te verwijderen

KEYHolder wordt gecategoriseerd als ransomware want het treedt computers binnen op illegale wijze en encrypteert hun bestanden. Als dit u overkomt, dan zal u niet meer in staat zijn om sommige van uw bestanden te bereiken of om uw computer te gebruiken. Om uw bestanden terug te krijgen, zal u geforceerd worden om een programma te kopen dat uw bestanden kan decrypteren. Het kost 1.5 Bitcoins. KEYHolder gebruikt het AES encryptiesysteem en momenteel is er nog geen enkele manier om uw bestanden manueel te ontgrendelen, of door het gebruik van andere software dan de ontsleutelaar.

Het is nog niet duidelijk hoe deze kwaadaardige applicatie wordt verdeeld, dus iedereen die verbonden is met het wereldwijde web kan mogelijks geïnfecteerd geraken. Eens binnen, zal deze ransomware uw systeem scannen en alle gedetecteerde bestanden versleutelen. Het zal ook alle Schaduwvolume Kopieën verwijderen. Hierdoor zal u geen Systeem Herstelling kunnen uitvoeren of uw systeem kunnen herstellen met behulp van Shadow Explorer.

keyholder ransomware

KEYHolder kan uw systeem ook infiltreren met andere malware, dus zelfs wanneer u de afkoopsom betaalt of het van uw computer verwijdert, scant u uw computer best met een betrouwbaar anti-malware programma om er zeker van te zijn dat uw systeem veilig is. We raden u aan om een hulpmiddel zoals SpyHunter, Malwarebytes of StopZilla te gebruiken.

keyholder ransomware

Nadat de ransomware uw bestanden encrypteert, zal u twee bestanden verkrijgen: HOW_DECRYPT.gif en HOW_DECRYPT.html. U kan beide vinden in elke map met versleutelde bestanden. In die bestanden vindt u instructies voor het bereiken van de website waar u de afkoopsom kan betalen. 1.5 Bitcoins staat gelijk aan ongeveer $505 (merk op dat dit kan variëren). Na een bevestiging van uw betaling, zal u een link verkrijgen naar de download van de ontsleutelaar.

Aangezien er geen andere manier is om uw bestanden terug te krijgen, let u best op voor de beveiliging van uw computer en vermijdt u best ransomware zoals deze. Zorg ervoor dat steeds een betrouwbaar anti-malware programma (zoals hierboven genoemd) geïnstalleerd is op uw computer. Vermijd ook zowel onbetrouwbare downloads als onbetrouwbare websites.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Keyholder en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Keyholder en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-keyholder

Removal guides in other languages

KEYHolder (en) 
KEYHolder (es) 
KEYHolder (se) 
KEYHolder (fr) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.