Koobface - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Worm
 

De Koobface worm is een gevaarlijke infectie die verspreid wordt onder profielen op allerlei sociale netwerken. Sommige beveiliging tools detecteren het als Boface of W32/Koobface of W32.Koobface. Het wordt meestal verdeeld op Facebook en MySpace websites.

Koobface activeert zijn kwaadaardige inhoud pas als het sociale network cookies vind op je computer. Als het geen sporen van MySpace, Facebook of een ander network vind, verwijdert Koobface zichzelf. Als hij de benodigde cookies vindt, laad hij de “Error installing Codec. Please contact support.” pop-up, welke er net zo uitziet als een Windows foutmelding. Koobface leid op deze manier mensen af van het echte problem.

De Koobface worm plaatst links op je sociale network profile naar sites die geïnfecteerd zijn met dezelfde worm. Koobface wordt op deze sites voorgesteld als een video codec, dus loopt iedereen die op de links klikt, die op een geïnfecteerd profiel staan, ook het risico geïnfecteerd te worden.

Automatische tools Koobface verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Koobface files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Koobface

 
Processen:
Dll:
Registers:
       
 

Over de auteur

 
april 6, 2016 08:48, april 6, 2016 08:48
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *