Korps Landelijke Politiediensten virus - Hoe te verwijderen

Korps Landelijke Politiediensten virus

Het Korps Landelijke Politiediensten virus is een schadelijke toepassing die op willekeurige computersystemen belandt en probeert mensen niet-bestaande bekeuringen te laten betalen. Het is een ransomware toepassing die u kunt krijgen als u programma’s downloadt, schadelijke websites bezoekt of op andere populaire verspreidingsmethodes die virusontwikkelaars vaak gebruiken. Het Korps Landelijke Politiediensten virus kaapt het volledige systeem en vergrendelt het. Het enige dat u kunt zien is de waarschuwing op uw bureaublad die meldt dat dit een bericht van de politie is. Het bericht beweert dat u illegale dingen deelt zoals pornografische video’s en afbeeldingen.

Het Korps Landelijke Politiediensten virus zal u vertellen dat u een boete van 100 euro moet betalen om de waarschuwing weg te halen. Het geeft u twee mogelijkheden om te betalen: met Ukash of Paysafecard betalingsmethodes. Volgens het Korps Landelijke Politiediensten virus zal uw computer binnen 48 uur nadat de betaling is ontvangen ontgrendelt worden. U moet hier echter niet intrappen. Het geld gaat rechtstreeks naar de virusontwikkelaars die het Korps Landelijke Politiediensten virus gemaakt hebben.

Het is belangrijk om te melden dat het Korps Landelijke Politiediensten virus verspreid wordt op Duitse computer. Er zijn echter meerdere versies van dit virus in omloop en daarom kan in principe elke computer ermee besmet raken.

Veiligheidsexperts raden aan om het Korps Landelijke Politiediensten virus direct van uw computer te verwijderen als u het aantreft. De eenvoudigste manier is om een betrouwbaar anti-spywareprogramma te gebruiken. U kunt één van de volgende methodes gebruiken als uw computer besmet is geraakt met het Korps Landelijke Politiediensten virus:

Eerste manier (wanneer u kunt opstarten in Veilige Modus met Netwerkmogelijkeden):

 1. Start de computer opnieuw en toets F8 tijdens het opstarten.
 2. Kies Veilige Modus met Netwerkmogelijkheden.
 3. Start MSConfig.
 4. Schakel de opstartitems rundll32 uit in de Application Data.
 5. Start uw systeem nogmaals opnieuw op.
 6. 6.    Voer een scan uit met https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe om de schadelijke bestanden op te sporen en te vervolgens te verwijderen.

Tweede manier (wanneer het virus alle Veilige Modi heeft uitgeschakeld):

 1. Start uw computer opnieuw op.
 2. Start → Uitvoeren.
 3. Typ http://2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Als het Korps Landelijke Politiediensten virus geladen is, toets dan alt+tab, typ de string blind in en sluit af met enter.
 4. 4.    Toets Alt+tab en dan een aantal malen R. Het Korps Landelijke Politiediensten virus moet nu uitgeschakeld zijn.

Derde manier  (als de bovenstaande manieren niet werken):

 1. Start opnieuw op in Veilige Modus met Opdrachtprompt. Er zou geen leeg scherm of het scherm van het Korps Landelijke Politiediensten virus moeten verschijnen.
 2. Start regedit. Zoek op Winlogon.
 3. Er zal een sleutel te vinden zijn genaamd Shell in de map Winlogon. Het moet naar Explorer.exe refereren en anders leeg zijn. Als er iets anders staat in één van de gebruikersmappen, wijzig dit dan naar Explorer.exe.
 4. Sla de wijzigingen op en start opnieuw op in Veilige Modus met Netwerkmogelijkheden.
 5. Start MSconfig en schakel alle overbodige opstartitems uit. Nu kunt u de computer weer normaal opstarten.
 6. Installeer https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Scan de PC en verwijder het Korps Landelijke Politiediensten virus en alle bestanden die er bij horen die tijdens de scan opgespoord worden.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Korps Landelijke Politiediensten Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Korps Landelijke Politiediensten Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-korps-landelijke-politiediensten-virus

Removal guides in other languages

Korps Landelijke Politiediensten virus (en) 
El virus Korps Landelijke Politiediensten (es) 
Korps Landelijke Politiediensten vírus (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.