Limetorrents.info Pop-ups - Hoe te verwijderen

Limetorrents.info pop-ups kunnen onverwachts opduiken op je scherm en wat opdringerige en ongepaste inhoud tonen waardoor al het andere werk dat je op je computer aan het doen bent verstoord wordt. Het begint voornamelijk met één tot twee push meldingen per uur, maar later wordt het zo extreme agressief en stuurt het meer dan tien pop-ups tegelijkertijd. De meeste onder ons kennen Limetorrents.info als een Torrent site, waar je gepirateerde entertainment media of software gratis kunt downloaden, maar dit betekent niet dat alleen de gebruikers ervan aangetast worden.

Limetorrents.info meldingen zijn helemaal geen goed teken en geven aan dat je computer een diepere reinig nodig heeft van kwaadaardige adware, potentieel ongewenste toepassingen, schadelijke browser extensies en veel meer. Op dit moment storen de Limetorrents.info pop-ups voornamelijk gebruikers uit de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Turkije en India en infecteert het steeds meer en meer mensen wereldwijd (in augustus had het meer dan 10,3 miljoen bezoekers).

Als je de Limetorrents.info meldingen te zien krijgt en je wilt te weten komen hoe je ervan verlost kunt worden, dan ben je hier aan het juiste adres, omdat hier het 2-viruses.com team je zal tonen welke de beste methodes zijn om verlost te worden van deze opduikende dreiging.


limetorrents.info adware pop-up notification virus

Wat is er speciaal aan de Limetorrents.info Pop-ups

Limetorrents.info is een echte torrent site, die een sub-domein is voor de hoofdpagina, welke gesloten werd vanwege de auteursrechten, volgens het Techworm.net artikel. In hetzelfde artikel leggen de makers van Limetorrent.info uit dat ze, omwille van het verbannen op Google, ze meerdere kopieën van de site moesten openen zoals

Limetorrents.io, Limetorrents.asia, Limetorrents.zone, zodat ze konden verdergaan met hun torrent services en wijzigden ze de Monetisatie technieken om meer geld te verdienen. De ontwerpers van Limetorrents.info haalden aan dat vandaag de dag de meeste mensen ad-blockers gebruiken en ze dus de winst mislopen die ze normaal haalden uit gesponsorde promoties, wat hen helpt hun pagina te ondersteunen en gratis downloads mogelijk te maken.


similarweb.com statistics for limetorrents.info virus

Het sluiten van de website, het bewustzijn van de mensen en het gebruik van andere sites hebben ervoor gezorgd dat begon met het lichtjes anders Adverteren, deze keer zelfs buiten hun site. Door het gebruiken van kwaadaardige codes, waren misdadigers in staat om de instellingen van de browsers te overschrijven en te beginnen met het plaatsen van verschillende online deals die eruitzien als push meldingen van je Chrome of Mozilla op je bureaublad en niet enkel op hun site. Deze in het oog springende berichten zijn meestal afkomstig van PopAds, sh.st, adfoc.us, clixSense, TrafMag, en een paar andere adverteer netwerken, maar kunnen je tegelijkertijd ook omleiden naar andere gevaarlijke pagina’s, bijv. hidderswera.club, invictioner.club, cyberlink.pro, remistrainew.club, rementoolsr.club.

Slechts één online beveiligingsprogramma markeert de limetorrents.info site als kwaadaardig, zoals je kan zien in het VirusTotal.com rapport, het scant echter enkel de site en niet de interne en externe links waar je verscheidene keren naartoe geleid wordt na een bezoekje. Affiliate marketing, dat is wat achter de Limetorrents.info pop-ups zit, war, ondanks dat het de torrent pagina ondersteunt, kan leiden tot een volledig gecompromitteerd systeem. De makers van Limetorrents.info plaatsen niet zelf opzettelijk malware, maar ze staan toe dat derden rechtstreeks contact met je opnemen via deze push meldingen, en niemand controleert wat deze kunnen posten, daarom is Malvertising zo’n veel voorkomend fenomeen.

Deze pop-ups zijn echt hardnekkig omdat ze gegenereerd worden door andere kwaadaardige virussen, die over betere distributiemogelijkheden beschikken, antivirussen vermijden en dus hardnekkig aanwezig blijven. Het is nergens voor nodig dat je, je eigen veiligheid en die van je computer in gevaar brengt door het laten staan van Limetorrents.info pop-ups. Scroll gewoon naar helemaal onderaan dit artikel en kom te weten hoe je deze vervelende enk waardaardige add-ons voorgoed kunt verwijderen.

Waarom krijg je Limetorrents.info meldingen te zien

Laten we eerlijk zijn, torrent sites zijn op zichzelf reeds vrij kwaadaardig, daarom zouden zij die Limetorrents.info of één van zijn andere subdomeinen actief gebruikt niet verbaasd mogen zijn dat ze het één of ander virus oplopen. Meestal is het die ongelukkige klik op een link of advertentie op deze sites die de installatie van een kwaadaardige browser extensie, die op het einde de controle over je zoekmachine overneemt en je allerlei pop-ups toont, start.

Daarnaast kunnen sommige andere, zelfs legitieme, sites de reden zijn waarom je de Limetorrents.info virus meldingen te zien krijgt. Volgens SimilarWeb.com, zijn de voornaamste sites die voor verkeer naar Limetorrents.info zorgen, torrentfreak.com, torrentz2.eu, lifewire.com, torrentdownaload.ch, 1337c.to. Wees zeer voorzichtig als je door hun inhoud bladert omdat je gemakkelijk opgescheept kan worden met de onnodige Limetorrents.info pop-ups.

Waarschijnlijk de meest populaire distributiemethode voor het Limetorrents.info virus is via adware/POT die je kunt downloaden vanop dezelfde torrenpagina of sommige Gratis software distributie sites. Deze kwaadaardige programma’s worden gebundeld met andere legitieme programma’s en worden standard geïnstalleerd op de computer van het slachtoffer omdat deze gewoon niet de extra inhoud uitvinken in de geavanceerde modus. Zulke advertentie dreigingen kunnen Limetorrents.info advertenties en veel andere problemen veroorzaken, zoals omleidingen, pop-up scams, nep update verzoeken en veel andere.

Hoe Limetorrents.info web push meldingen blokkeren

Limetorrents.info pop-ups kunnen echt storend zijn als je echt gefocust bent op andere taken op je pc, of gewoon een film aan het kijken bent dus is het heel logisch dat je ze permanent wilt blokkeren. Als je dit nog niet gedaan hebt, kan je proberen om web push meldingen volledig uit te schakelen of gewoon door Limetorrents.info gewoon als een enkele pagina toe te voegen waarvan je geen meldingen wilt ontvangen. Dit zou moeten verhinderen dat je browser storende pop-ups toont maar denk maar niet dat je systeem daarna terug veilig is. Hoewel het uitschakelen van web en bureaublad push meldingen een goede zaak is voor je eigen online veiligheid is dit slechts het begin van de eigenlijke virus verwijdering.

Hoe het Limetorrents.info Pop-up virus volledig verwijderen

Hoewel het risico op het klikken op Kwaadaardige advertenties beduidend zal verminderen, is de bron adware die de Limetorrents.info pop-ups op je browser of pc veroorzaakt nog steeds aanwezig, deze dient geïdentificeerd en verwijdert te worden. Het probleem met het Limetorrents.info virus is echter dat het nog steeds niet duidelijk is welke POT/add-on er verantwoordelijk voor kan zijn, dus is een handmatige verwijdering nutteloos. Je zult de SpyHunter, Malwarebytes of Reimage anti-malware tools moeten gebruiken om verlost te worden van deze irritante infectie. Deze programma’s zijn gesofisticeerd en getest door veel cyberprofessionals, je melding probleem zou dus volledig opgelost moeten zijn met hun hulp.

Alles wat je hoeft te doen is een volledige systeemscan uitvoeren en wachten tot deze klaar is om te zien of er iets kwaadaardigs gedetecteerd en verwijderd werd. Opnieuw, als het Limetorrents.info pop-up virus erin slaagde tal van je instellingen te wijzigen, raden we je aan om dit artikel te lezen en je DNS-instellingen en host bestanden na te kijken op eventuele wijzigingen en manieren om ze te herstellen. Op dezelfde plaats zal je de handmatige virus verwijderingsinstructies vinden voor als je zeker weet welke software er achter de Limetorrents.info berichten zit.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Limetorrents Info Pop Ups en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Limetorrents Info Pop Ups en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-limetorrents-info-pop-ups

Removal guides in other languages

Limetorrents.info Pop-ups (en) 
Limetorrents.info Pop-ups (se) 
Limetorrents.info Pop-ups (pt) 
Limetorrents.info Pop-ups (de)  Flag of Germany
Pop-ups Limetorrents.info (es) 
Limetorrents.info Pop-ups (dk) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.