Locker ransomware - Hoe te verwijderen

Het Locker virus is alweer een andere ransomware die computers in het geheim betreedt, de bestanden encrypteert die op de harde schijf zijn opgeslagen en vraagt voor een afkoopsom om de bestanden terug te decrypteren. De afkoopsom is niet heel groot (het is 1 bitcoin, en aan de huidige koers is dat ongeveer $240) dus als u zeer belangrijke bestanden hebt verloren, kan u nadenken over het misschien betalen van dit bedrag om uw bestanden terug te krijgen.

Maar er is geen garantie dat uw bestanden zullen worden hersteld nadat u de afkoopsom hebt betaald, dus denk goed na vooraleer uw geld weg te geven. Soms faalt het Locker virus in het decrypteren van uw bestanden. Dus het enige wat u moet doen, is het verwijderen van de infectie van uw computer. Als u het slachtoffer bent van deze ransomware, bent u op de juiste plek gekomen. In dit artikel hebben we een oplossing voor het omgaan met het Locker virus.

Locker ransomware

Deze ransomware is zeer gelijkaardig aan andere ransomware zoals Alpha Crypt of Tox Ransomware. Maar het is onwaarschijnlijk dat al deze virussen werden ontwikkeld door dezelfde ontwikkelaars. Het grootste probleem aan een ransomware zoals het Locker virus, is de decryptie van bestanden. Dit betekent dat uw persoonlijke bestanden werden geëncrypteerd, en het dus niet genoeg is om de infectie van uw computer te verwijderen. Op deze manier zullen uw bestanden versleuteld blijven en zal u er dus geen toegang tot krijgen. Als u de afkoopsom gaat betalen en de decryptiesleutel zal verkrijgen om uw bestanden te decrypteren, verwijdert u het Locker virus best niet van uw systeem voordat de decryptie heeft plaatsgevonden. Als u dat toch doet, kan u uw bestanden voorgoed kwijt zijn. Na het betalen van de afkoopsom en het decrypteren van de bestanden, is dit het juiste moment om het virus van uw computer te elimineren.

Als u zich afvraagt hoe deze ransomware u heeft bereikt of hoe u dit kan vermijden, kan u verder lezen in dit artikel. Meestal wordt het Locker virus geïnfiltreerd in computers via spam e-mails. Daarom wordt niet aangeraden om mails te openen van uw spam inbox. Een andere manier waarop ransomware als het Locker virus kan worden gedistribueerd, is via onbetrouwbare websites. Als u websites bezoekt die er verdacht uitzien, probeert u best niet te klikken op advertenties die er worden weergegeven. Download er ook geen bestanden. De beste manier om dit te voorkomen, is het beveiligd houden van uw systeem met een betrouwbaar anti-malware hulpmiddel zoals SpyHunter of Malwarebytes. U kan ook andere anti-malware gebruiken naar uw keuze.

In het geval dat uw computer werd geïnfecteerd door het Locker virus, is de enige gekende effectieve manier om uw bestanden terug te krijgen, het uitvoeren van een systeemherstel. U kan hiervoor gedetailleerde instructies vinden. Systeemherstel voor Mac en Systeemherstel voor Windows.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Locker Ransomware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Locker Ransomware en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-locker-ransomware-2

Removal guides in other languages

Locker ransomware (en) 
Locker ransomware (es) 
Locker ransomware (fr) 
Locker ransomware (jp) 
Locker ransomware (se) 
Locker ransomware (it) 
Locker ransomware (pt) 
LockeR ransomware (en) 

One response to “Locker ransomware

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.