LookForIT Ads - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

LookForIT is een adware programma dat wordt verspreid met diverse gratis applicaties. Het kan heimelijk op uw computer geïnstalleerd worden terwijl u een gratis muziek -of videospeler, PDF-maker, download manager, enz. downloadt. Aangezien het deze misleidende methode gebruikt om computers binnen te komen, wordt LookForIT gecategoriseerd als een mogelijk ongewenst programma en veiligheidsexperts raden niet aan het te behouden, tenzij u het opzettelijk hebt gedownload van zijn officiële website .

De adware wordt gepresenteerd als een applicatie die uw surfervaring kan verbeteren en het beweert uiterst nuttig te zijn voor het online winkelend publiek. In werkelijkheid ontvangt u tal van advertenties op uw systeem die u kortingen, coupons voor bepaalde items of om hun prijzen te vergelijken op verschillende websites, etc. aanbieden. Helaas, advertenties door LookForIT zijn erg opdringerig en het merendeel van de gebruikers ergeren er zich door in plaats van hen nuttig te vinden, vooral als ze nooit dergelijke diensten wilden. Wat meer is, het programma verzamelt informatie over uw browsegeschiedenis, zoekopdrachten, etc., om meer te weten over uw interesses. Later wordt de inhoud van LookForIT advertenties gebaseerd op deze gegevens. Wees dus niet verbaasd als deze pop-ups inderdaad relevant zijn voor u.

U kunt vrij makkelijk voorkomen dat deze adware zich op uw computer installeert. Het enige wat u hoeft te doen is aandacht besteden aan uw downloads van het internet en hun installatie stappen volgen. Zorg ervoor dat u opties die het downloaden van extra software aanbieden deselecteert, tenzij u zeker bent over de betrouwbaarheid ervan. Ook is het altijd aangeraden om Gebruiksvoorwaarden en Overeenkomsten te lezen alvorens in te stemmen de installatie van nieuwe tools.

Verwijder LookForIT Ads van uw computer door het te verwijderen uit de lijst programma’s in het Configuratiescherm. Vergeet ook niet om de instellingen van uw browser te herstellen. Hieronder wordt uitgelegd hoe dit te doen:

Handmatige verwijderingsinstructies van LookForIT Ads Via het Configuratiescherm de belangrijkste LookForIT componenten en installateurs verwijderen

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7 kies Start – > Configuratiescherm, Programma’s Toevoegen/Verwijderen. Op Windows 8 Configuratiescherm invoeren in het zoekvak. Mogelijk moet u bevestigen dat u de beheerder op deze PC bent, in beide gevallen.
  2. Zoek naar LookForIT en /of andere verwante programma’s in de lijst van programma’s. Normaal gesproken adviseer ik het verwijderen van Yontoo, WebCake, alles wat “besparingen” of “coupon” gerelateerd is. Scannen met Anti-Malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla geeft u misschien een goed idee van welke programma’s u daar ook moet verwijderen.
  3. Sluit het Configuratiescherm .

LookForIT Ads verwijderen uit Internet Explorer

 1. Klik op Tandwiel icon- > Add-ons beheren.
 2. Controleer ‘Werkbalken en extensies’. Verwijder alles wat te maken heeft met LookForIT en andere plugins die u niet kent die niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Sluit ‘De opties’.

LookForIT Ads verwijderen uit Firefox

 1. Voer about:addons in url veld.
 2. Ga door ‘Extensies en Addons ‘ lijst, verwijder alles wat met LookForIT gerelateerd is en degene die u niet herkent. Als de extensie niet bekend is voor u en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe dan heeft u het waarschijnlijk niet nodig.
 3.  Optioneel, reset Firefox: ga naar Firefox – > Help (Help in het menu voor OSX gebruikers) – > Probleemoplossing Informatie. Dan Reset Firefox.

LookForIT Ads verwijderen uit Chrome

 1. Voer chrome://extensions in url veld.
 2.  Ga door extensies lijst en verwijder programma’s met betrekking tot LookForIT. Indien onzeker, kunt u deze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel kunt u naar chrome://settings gaan, klik op Geavanceerde instellingen, scroll naar onderaan de lijst en klik op Reset browser instellingen.

Automatische tools LookForIT Ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected LookForIT Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
april 2, 2014 06:46, april 2, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *