Lucky Tab - Hoe te verwijderen

Lucky tab wordt gecategoriseerd als een adware door de meerdere kwaadaardige acties die het uitvoert op geïnfecteerde computers. Het geeft advertenties weer en kan andere virussen in uw systeem infiltreren. U wil het dus zeker niet geïnstalleerd houden op uw computer.

Als u hebt opgemerkt dat deze kwaadaardige applicatie aan het werk is in uw systeem, maar u geen idee heeft hoe het te verwijderen, dan bent u op de juiste plaats terechtgekomen. We zullen u voorzien van verwijderinstructies voor Lucky tab in dit artikel.

Het kan manueel of automatisch worden verwijderd. Het is gemakkelijker om dit automatisch te doen, dus we raden u deze manier aan. Download een betrouwbaar anti-malware programma zoals SpyHunter of Malwarebytes en scan uw computer ermee. Het zal de bedreiging automatisch detecteren en verwijderen. U kan ook een ander anti-malware hulpmiddel naar uw keuze gebruiken.

Als u om bepaalde redenen geen additionele anti-malware software wil downloaden, kan u zich ook manueel ontdoen van Lucky tab. Maar deze methode vergt specifieke kennis dus daarom hebben we een stap-voor-stap handleiding ontwikkeld voor het zich ontdoen van Lucky tab. U vindt het onder dit artikel. Volg alle stappen aandachtig en u zal in staat zijn om de infectie snel te elimineren.

Indien u vragen heeft omtrent het verwijderproces of de infectie zelf, aarzel dan niet om ze te stellen in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om ze te beantwoorden. Als u meer te weten wil komen over Lucky tab, lees dan gerust verder in dit artikel.

Over de Lucky tab adware

Het wordt dan wel beschreven als een handige applicatie die u zal helpen om zowel tijd als geld te besparen tijdens het online shoppen door u te voorzien van verscheidene deals, coupons en andere commerciële aanbiedingen, maar deze beschrijving heeft niks te maken met de realiteit. Eens geïnstalleerd, zal deze malware verscheidene advertenties weergeven in uw webbrowsers. Deze advertenties kunnen worden weergegeven in allerlei vormen zoals pop-ups, pop-unders, banners en in-tekst advertenties. Ook kan een nieuw tabblad of scherm worden geopend in uw browser. Meestal verschijnen de advertenties op e-commerce websites zoals eBay en Amazon. Ze bieden u de aankoop van bepaalde producten aan tegen een aantrekkelijke prijs. Het kan ook als een hulpmiddel werken voor het vergelijken van prijzen.

Lucky Tab

We raden u niet aan om op zulke advertenties van Lucky tab te klikken want als u dat toch doet, zal u meteen worden omgeleid naar andere websites die mogelijks worden beheerd door cybercriminelen. Dit kan ervoor zorgen dat uw computer geïnfecteerd geraakt, of u kan opgelicht worden en geld verliezen als u er iets probeert aan te kopen.

Het hulpmiddel werkt als een browser add-on die kan worden toegevoegd aan de meest populaire webbrowsers waaronder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple-gebruikers geïnfecteerd kunnen geraken. Lucky tab kan worden beschreven als een advertentienetwerk voor cybercriminelen. Aangezien zij worden geband van legitieme advertentienetwerken, gebruiken ze adware zoals deze om hun websites te promoten en webverkeer ernaar te leiden. Dus als u Lucky tab geïnstalleerd hebt staan op uw computer, kunnen cybercriminelen u rechtstreeks in uw browser bereiken op dagdagelijkse basis en dat is zeer gevaarlijk.

Een ander ongewenst attribuut van Lucky tab is de verzameling van informatie. Eens geïnstalleerd, zal het informatie verzamelen over uw browsergewoonten, zoals uw browsergeschiedenis, zoekopdrachten, meest bezochte websites of zelfs uw IP- en e-mailadres. Derden gebruiken deze gegevens om hun advertenties aan te passen en zo interessanter en aantrekkelijker te maken in verband met uw browsergewoonten. Hierdoor stijgt de kans dat u erop zal klikken. En dat is het hoofddoel van Lucky tab, want z’n makers worden betaald voor elke klik op de advertenties.

Distributiemethoden van Lucky tab

Lucky tab reist gebundeld met andere gratis applicaties die kunnen worden gedownload van het internet. Als u bijvoorbeeld een bepaalde download manager of mediaspeler downloadt en installeert, bestaat de kans dat Lucky tab mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarover op de hoogte bent. Om dit te voorkomen, moet u aandachtig te werk gaan tijdens de installatie van gratis software.

Sla nooit stappen over en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Op deze manier zal u in staat zijn om alle mogelijke opties te zien en aanpassingen te maken. Kijk uit voor verscheidene vakjes die al werden geselecteerd voor u. Haast u niet want soms wordt de meest belangrijke informatie weergegeven in een zeer klein lettertype. U wil dat niet missen. Lees ook alle algemene voorwaarden. Als u opmerkt dat bepaalde additionele software wordt mee geïnstalleerd zonder dat u daarvan afwist, sta de installatie dan niet toe. Het is mogelijks Lucky tab of andere adware.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Lucky Tab en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Lucky Tab en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Manuele verwijdering van Lucky tab

Hoe Lucky Tab te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Lucky Tab installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Lucky Tab .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Lucky Tab van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Lucky Tab en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Lucky Tab, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopLucky Tab verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Lucky Tab. Klik op het icoon met de prullenbak naast Lucky Tab of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Lucky Tab, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopLucky Tab verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Lucky Tab of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Lucky Tab, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Lucky Tab verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopLucky Tab verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Lucky Tab. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Lucky Tab, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Lucky Tab

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-lucky-tab

Removal guides in other languages

Lucky Tab (en) 
Lucky Tab (de)  Flag of Germany
Lucky Tab (jp) 
Lucky Tab (pt) 
Lucky Tab (it) 
Lucky Tab (fr) 
Lucky Tab (es) 
Lucky Tab (dk) 
Lucky Tab (se) 
Lucky Tab (kr)  Flag of South Korea
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.