Main.r.olivia656.com Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

De Main.r.olivia656.com popup stamt uit een scam pop-up familie. Het wordt beschouwd als een POT (potentieel ongewenste toepassing). Dit type van toepassingen zijn geen virussen maar ze kunnen leiden tot een virus infectie. Main.r.olivia656.com is ook een adware-type programma en een browser omleiding. Dit betekent dat het reclame toont en je browser instellingen wijzigt zodat je omgeleid wordt naar reclame domeinen.

Over de Main.r.olivia656.com Pop-up

Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, etc. kunnen makkelijk het doelwit worden van deze geniepige browser extensie. Main.r.olivia656.com richt tevens zijn pijlen op bijna alle versies van het Windows besturingssysteem, specifiek, de meest recente, inclusief Windows XP, Vista, 10, etc. Het wordt verspreid over het volledige computer systeem en plaatst zijn bestanden en bijhorende registersleutels overal. Zelfs je surf activiteiten worden onder surveillance geplaatst door dit kwaadaardig beest. Het spuwt valse systeemfout berichten, nep software updates, etc. uit. Main.r.olivia656.com overspoeld je met deze frauduleuze pop-ups en pagina omleidingen.

Dit ongedierte is afhankelijk van klikken net zoals junkies van pillen. Het toont zelfs pop-ups op een manier dat het een Sisyfusarbeid wordt om er niet op te klikken. Daarnaast zal ook je systeem uitermate traag opstarten en werken. Het zal moeilijk worden om deftig te werken met je dagdagelijkse programma’s zoals, bijvoorbeeld, Word, Excel, PowerPoint, etc. Het zal ook veel langer duren voor je pc opstart en afsluit. En vooral je browser zal ernstig vertragen. Hij zal zelfs niet meer reageren en soms crashen.

Hoe raakt de Main.r.olivia656.com Pop-up op je Computer?

Main.r.olivia656.com app komt samen met andere freeware/shareware die gedownload wordt van op open-source download platforms, torrent sites of zelfs legitieme domeinen. Niemand is dus veilig op het internet. Maar je kan een verschil maken. Voer de installatie uit via de Geavanceerde/Aangepaste methode en kies welke toepassingen je op je pc wilt hebben. Ja, we weten dat je dit reeds gekozen hebt bij het starten van de setup van een bepaald programma. Maar bevat het bijkomende apps die typische POT zijn. Als je dus ook maar de minste twijfels hebt over een programma, denk dan niet lang na en vink ze gewoon uit.

Spyhunter, Reimage of Hitmanpro can kunnen de Main.r.olivia656.com pop-up probleemloos een halt toeroepen. Het is dus een slimme zet om deze malware verwijdering tools te gebruiken om deze POT van je computer te verwijderen. Je kan het ook manueel verwijderen. De instructies hiervoor vind je hieronder terug. Maar denk eraan dat deze enkel tot doel hebben het verwijderen van de eigenlijke ongewenste toepassing en niet om het volledige systeem te reinigen zoals de automatische verwijdering die uitgevoerd wordt door beveiliging scanners zoals hierboven vermeld.Automatische tools Main.r.olivia656.com popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Main.r.olivia656.com Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van de Main.r.olivia656.com pop-up

Hoe Main.r.olivia656.com popup te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Main.r.olivia656.com popup installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Main.r.olivia656.com popup en gerelateerde parasieten als Tracking.teebick.com popup , Wrapper.z5x.net popup , Dfs.jsdone.net popup , Gnp.ciopt.net popup .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Main.r.olivia656.com popup van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Main.r.olivia656.com popup en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Main.r.olivia656.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Main.r.olivia656.com popup verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Main.r.olivia656.com popup. Klik op het icoon met de prullenbak naast Main.r.olivia656.com popup of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Main.r.olivia656.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Main.r.olivia656.com popup verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Main.r.olivia656.com popup of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Main.r.olivia656.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Main.r.olivia656.com popup verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Main.r.olivia656.com popup van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Main.r.olivia656.com popup verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Main.r.olivia656.com popup. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Main.r.olivia656.com popup, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
juli 5, 2016 07:45, juli 5, 2016 07:45
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *