Malware Defender 2015 - Hoe te verwijderen

Malware Defender 2015 is een vals antivirus-programma dat nep scanresultaten en nep beveiligingsmeldingen gebruikt om gebruikers bang te maken. Zo proberen ze gebruikers aan te zetten om de volledige versie te kopen, bewerend dat dit alle beveiligingsproblemen zal oplossen. Betaal niet voor deze valse applicatie. Het is niks meer dan oplichterij. In plaats daarvan verwijdert u Malware Defender 2015 best van uw systeem wanneer u het aantreft. Dit uitstellen, zal het enkel maar erger maken. Zo kan uw computer namelijk worden geïnfecteerd door meer malware. Voer een volledige systeemscan uit met behulp van een betrouwbaar anti-malware programma, zoals StopZilla of Spyhunter, en elimineer het zo snel mogelijk.

Over Malware Defender 2015

Eens binnen, start Malware Defender 2015 automatisch elke keer u uw computer opstart. Het lijkt op een normaal antivirus-programma. Eerst laadt het een scanner en simuleert het een systeemonderzoek naar infecties. Daarna genereert het programma een lijst van bedreigingen, maar dat is een valse lijst. Meestal zijn de bestanden in de lijst niet eens schadelijk. Ze zijn enkel willekeurige of onbestaande zaken om te doen alsof uw computer een risico loopt. Als u zo’n ‘bedreiging’ verwijdert, kan u later zelfs problemen oplopen omdat de betreffende bestanden juist belangrijk waren.

malware-defender-2015

Als u doorgaat met de stappen van de scanresultaten en doet wat Malware Defender 2015 zegt om de scan te voltooien, zal het programma proberen om uw geld te krijgen. Het zal u aanbieden om de licentie te kopen van z’n volledige versie en het te activeren. Dit zou Malware Defender 2015 in staat moeten stellen om niet alleen zaken te detecteren, maar de geïnfecteerde bestanden ook te elimineren. Maar in werkelijkheid is dit een leugen en zal u enkel geld verliezen hierdoor. Malware Defender 2015 kan geen echte infecties opsporen of zaken verwijderen.

Als uw systeem is geïnfecteerd, kan u ook meldingen krijgen die u waarschuwen over potentiële schadelijke software die werd gedetecteerd op uw computer of iets gelijkaardigs. Zulke waarschuwingen kunnen worden weergegeven wanneer u een programma probeert te openen op uw computer, of gewoon op een willekeurig moment wanneer u door het internet browset. Hier is een voorbeeld van zo’n melding:

Bewerking Waarschuwing

Beoordeel schadelijke of potentieel ongewenste software

Uw computer is mogelijks geïnfecteerd door:

Downloader_Win32_Agent.nmi

Windows heeft een potentiële bedreiging gedetecteerd die uw privacy kan schenden en uw computer kan beschadigen. Deze trojan is gevaarlijk en voert bevelen uit van een aanvaller.

Distributiemethoden van Malware Defender 2015

Malware Defender 2015 wordt geïnstalleerd in een systeem met behulp van Trojaanse virussen. De infiltratie is volledig in het geheim en heeft de autorisatie van de gebruiker niet nodig. Tijdens dit proces kan de Trojan ook bestanden creëren in het systeem die dan later worden gerapporteerd als malware-infecties. Additioneel wordt het programma geconfigureerd om automatisch te lanceren wanneer de computer opstart.

Als u één van de geïnfecteerde gebruikers bent, zorgt u er best voor dat u Malware Defender 2015 zo snel mogelijk elimineert.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Malware Defender 2015 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Malware Defender 2015 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-malware-defender-2015

Removal guides in other languages

Malware Defender 2015 (en) 
Malware Defender 2015 (de)  Flag of Germany
Malware Defender 2015 (es) 
Malware Defender 2015 (fr) 
Malware Defender 2015 (it) 
Malware Defender 2015 (se) 
Malware Defender 2015 (pt) 
Malware Defender 2015 (dk) 

One response to “Malware Defender 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.