Media Enhance Adware - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Media Enhance adware is verantwoordelijk voor in-line advertenties aangeduid als “Ads by Media Enhance” of “Media Enhance Deals”. Gewoonlijk zijn deze advertenties zichtbaar op alle browsers, hoewel de manier van weergeven verschilt. De advertenties worden getoond op winkelportalen en bij het uitvoeren van zoekopdrachten, gewoonlijk hoopt het dat u een lage kwaliteit en een lage verkeer winkelsite voor verschillende kortingen zal gebruiken.

Ik zou Media Enhance advertenties niet vertrouwen doordat ze enkel algemene kortingen aanbieden (eenieder kan zulke kortingen verkrijgen zonder ad-ons) maar ze deinzen niet weg van andere sites die gelijkaardige en potentieel betere dingen aanbieden te modifiëren. De makers van de adware voeren geen echte vergelijking van kwaliteit of prijs uit. Het enige wat ze vergelijken is de commissie voor de goederen die u zou kopen.

Gewoonlijk wordt men geïnfecteerd met Media Enhance door Trojaan bundels. Zo’n bundels zijn vermomd als verschillende downloads voor video’s of programma’s en installeren veel “gratis aanbiedingen” die kwaadaardige programma’s zijn. Zo’n downloader zal beweren dat Media Enhance uw browsen zal verbeteren zonder bekend te maken dat het advertenties en popups zal tonen en de pagina’s die u browst zal modifiëren om naar ongewenste e-shops te leiden.

Om af te raken van Media Enhance zou men het moeten deïnstalleren uit Configuratiescherm. In sommige gevallen zijn de deïnstallateurs stuk en zal u anti-malware programma’s moeten gebruiken om zijn bestanden te verwijderen alsook het deïnstalleren uit browsers. Bovendien zou het u helpen om u te ontdoen van kapers en andere computer parasieten die dezelfde bundel gebruiken en moeilijker zijn om handmatig te verwijderen. Deze software wordt mogelijk verdeeld met Conduit malware, andere adware en agressief gepromote registry cleaners.

Een Volledige Media Enhance verwijderingsgids

Via Configuratiescherm Media Enhance verwijderen

 1. Ga naar Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7 ga naar Start -> Configuratiescherm, Programma’s Toevoegen/Verwijderen. Op Windows voer Configuratiescherm in het zoekveld. Mogelijk moet u bevestigen dat u een beheerder op deze PC bent, in beide gevallen.
 2. Zoek naar Media Enhance en /of andere gerelateerde programma’s in de lijst van programma’s. Scannen met Anti-Malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla geeft u mogelijk een goed idee van welke programm’s u daar ook zou mogen verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

Media Enhance verwijderen uit Internet Explorer

 1. Klik op Tandwiel icoon->Add-ons beheren.
 2. Controleer Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd met Media Enhance. U zou andere extensies ook moeten onderzoeken. Media Enhance is nooit enig kwaadaardig item
 3. Sluit De Opties.

Media Enhance verwijderen uit Firefox

 1. Voer about:addons in URL veld.
 2. Ga door Extensies en Addons lijst, verwijder alles gerelateerd met Media Enhance en degene die u niet herkent. Als de extensie u niet bekend is en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, heeft u het waarschijnlijk niet nodig.
 3. Optioneel, reset Firefox: ga naar Firefox ->Help (Help in menu voor OSX gebruikers) -> Probleemoplossing Informatie -> dan Reset Firefox.

Media Enhance verwijderen uit Chrome

 1. Voer chrome://extensions in url veld.
 2. Ga door extensies lijst en verwijder programma’s gerelateerd met Media Enhance.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel, kan u gaan naar chrome://settings, druk Geavanceerde instellingen, scroll naar onderaan de lijst en druk Reset browser instellingen.

Automatische tools Media Enhance adware verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Media Enhance Adware files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Media Enhance adware

 
Bestanden:
       
 

Over de auteur

 
april 14, 2014 08:19, april 14, 2014 08:19
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *