Multi-name rogue 2014 - Hoe te verwijderen

Multi-name rogue 2014

Win 7 Protection 2014 en XP Protection 2014 zijn de nieuwste schadelijke antivirus programma’s, die recentelijk computers aan zijn gaan vallen. Deze schadelijke programma’s uit 2014, die onder meerdere namen verspreid worden, behoren tot de Braviax/FakeRean familie, die in de afgelopen jaren al duizenden computers aangevallen heeft. Wij bedanken de veiligheidsonderzoeker S!ri dat zij het nieuwste lid van deze familie onder onze aandacht gebracht hebben. Het programma doet alsof het een legitiem veiligheidsprogramma is, wat u kan helpen bij het oplossen van verschillende veiligheidsproblemen. In werkelijkheid bootst het alleen maar de activiteiten van een antivirusprogramma na, in plaats van dat het deze echt uitvoert, en probeert zo gemakkelijk geld binnen te halen. Hier zijn de verschillende namen die dit schadelijke programma gebruikt om computers te infiltreren.

WIN 7 NAMEN: Win 7 Protection 2014, Win 7 Antivirus 2014

WIN 8 NAMEN: Win 8 Protection 2014, Win 8 Antivirus 2014

WIN VISTA NAMEN: Vista Protection 2014, Vista Antivirus 2014

WINDOWS XP NAMEN: XP Protection 2014, XP Antivirus 2014

Deze programma’s worden met behulp van trojan virussen op computers geïnstalleerd en eenmaal binnen worden zij zo geconfigureerd dat zij automatisch opstarten. Daarna scant dit schadelijke programma uw systeem op infecties en brengt verslag uit over een aantal geïnfecteerde bestanden. Om deze te verwijderen, wordt u aangeboden dat u een licentie kunt kopen om het programma te activeren. Het beweert dat dit de enige mogelijkheid is om deze infecties van uw systeem te verwijderen. In werkelijkheid zijn de scanresultaten die dit schadelijke programma vertoont nep. Uw systeem kan in principe helemaal in orde zijn, maar er wordt toch melding gedaan van bedreigingen. De bestanden die in de resultaten van de scan genoemd worden, zijn of uw legitieme programma’s, of ze staan niet eens op uw computer. Het programma wil u alleen maar laten geloven dat uw systeem geïnfecteerd is, zodat u een van de versies koopt en zij uw geld krijgen.

Verder veroorzaakt dit schadelijke programma dat onder verschillende namen opereert vele valse veiligheidswaarschuwingen en pop-up advertenties die valse informatie laten zien, net zoals de scanner. Een aantal van de berichten beweren dat er een aantal belangrijke systeembestanden op uw computer aangepast zijn door een kwaadaardig programma, of spyware probeert uw wachtwoorden te stelen, etc. Om deze ongeautoriseerde aanpassingen tegen te gaan en bedreigingen te verwijderen, wordt u aangeraden de volledige versie van Win 7 Protection 2014, Win 8 Antivirus 2014, XP Protection 2014 of een soortgelijk programma aan te schaffen. Hier zijn een paar van de meldingen die u kunt ontvangen:

Traceer software gevonden!

De activiteiten op uw PC worden bekeken. Mogelijke spyware infectie. De veiligheid van uw bestanden kan in gevaar zijn. Gevoelige gegevens kunnen gestolen worden. Voorkom schade door nu de veiligheidsscan voort te zetten.

Systeem gekaapt!

Er is een bedreiging voor uw systeem gedetecteerd. Het kan zijn dat virussen en/ of spyware uw systeem momenteel beschadigen. Voorkom infectie en het verlies of diefstal van gegevens door gratis te scannen.

U moet u er wel van bewust zijn dat het aanschaffen van ieder van de programma’s uit de Braviax familie u niet zal helpen de veiligheid van uw computer te verbeteren. Dit programma probeert u er alleen maar van te overtuigen dat u de rest van het programma aanschaft. Als u tekenen van de aanwezigheid van dit schadelijke programma op uw systeem gezien heeft, verwijder het dan zo snel mogelijk. Uw systeem scannen met een gerenommeerd antispyware programma, zoals bijvoorbeeld Stopzilla, zal het probleem oplossen. Hieronder vindt u volledige instructies om dit programma wat onder verschillende namen opereert te verwijderen. Als u al betaald heeft, moet u direct contact opnemen met uw credit card maatschappij en bezwaar indienen tegen deze kosten.

Speciale handleiding voor de verwijdering van Win 7/ Win8/ XP Protection 2014, Win 7/ Win8/ XP Antivirus 2014


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Multi Name Rogue 2014 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Multi Name Rogue 2014 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

  1. Start->Ga
  2. Type https://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe en druk op ‘Enter’. Wacht terwijl het bestand gedownload wordt.
  3. Draai het installatieprogramma voor Stopzilla. Dit zou het proces van Multi-name rogue 2014 uit moeten schakelen.
  4. Als een installatieprogramma van Stopzilla het proces niet weet te stoppen, probeer dan een installatieprogramma van Spyhunter: Start->Ga https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download en draai.
  5. Scan met Reimage, Stopzilla, Spyhunter of Malwarebytes om de parasiet uit te schakelen.

Vanaf dit moment kan het installatieprogramma van Stopzilla de processen van dit schadelijke programma stoppen, hoewel u misschien nog extra anti-malwaresoftware nodig heeft om de parasiet volledig te verwijderen.

Multi-name rogue 2014 verwijderingshandleiding video

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-multi-name-rogue-2014

Removal guides in other languages

Multi-name rogue 2014 (en) 
Multi-name netikros antivirusinÄ—s programos (lt) 
Mehrnamige Rogueware 2014 (de)  Flag of Germany
Multi-name rogue 2014 (dk) 
Multi-name rogue 2014 (es) 
Multi-name rogue 2014 (se) 
Multi-name rogue 2014 (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.