Muzik Fury - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Muzik Fury kan er op het eerste zicht uitzien als een goed gratis tool, maar dit is niet waar. Deze toepassing staat geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je computer zit, zal het je browsers overspoelen met allerlei advertenties. Advertenties die getoond worden door Muzik Fury zijn niet enkel vervelend, maar ook kwaadaardig, daarom raden we je aan om Muzik Fury ASAP te verwijderen.

Het is niet moeilijk om te zien of je pc geïnfecteerd werd met Muzik Fury of niet omdat de advertenties die getoond worden door dit virus meestal de slogan “Ads by Muzik Fury” of “Brought to you by Muzik Fury” hebben. Als je deze dus opgemerkt hebt op één van je browsers, kan je er zeker van zijn dat je computer geïnfecteerd werd en moet je dit oplossen.

Er zijn twee veel gebruikte methodes om malware zoals Muzik Fury te verwijderen – je kan het manueel of automatisch doen, de keuze is aan jou.

Het is veel makkelijker en sneller om het automatisch te doen, dus raden we je aan om deze methode te selecteren. Alles wat je moet doen is een betrouwbare anti-malware toepassing, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes downloaden, deze installeren en er een volledige scan van alle op je harde schijf bewaarde bestanden mee uitvoeren. Eén van deze toepassingen zou het virus in een mum van tijd moeten detecteren en verwijderen. Als je computer geïnfecteerd werd met andere gelijkaardige virussen, zal het ook deze detecteren en verwijderen.

Als je de voorkeur geeft aan het manueel verwijderen ervan – scroll dan helemaal naar onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap manuele verwijderingshandleiding voor Muzik Fury. We hebben deze gemaakt om je te helpen bij het ingewikkelde virus verwijderingsproces, als je dus alle stappen correct uitvoert zal je in staat zijn om zelf, manueel Muzik Fury te verwijderen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Muzik Fury moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel ze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om ze allemaal te beantwoorden.

Over de Muzik Fury adware

Het werkt net zoals een browser add-on die toegevoegd kan worden aan bijna alle populaire browsers, inclusief Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer en zelfs Safari. Dit betekent dat ook Apple gebruikers geïnfecteerd kunnen worden.

Zoals we reeds vermelden, staat Muzik Fury geregistreerd als een adware, dus van zodra het op je pc zit, zal het al deze browsers overspoelen met vervelende advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of venster geopend worden met daarop een advertentie.

Hoewel de advertenties die getoond worden door Muzik Fury er geweldig uitzien, raden we je niet aan om er op te klikken. Als je klikt op een advertentie die getoond wordt door Muzik Fury zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van verschillende cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je pc geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je gescammed worden en je geld verliezen.

De distributiemethodes van de Muzik Fury adware

Muzik Fury komt meestal in een bundel met andere freeware die je kan downloaden van op het internet. Bijvoorbeeld, als je de één of andere PDF generator of media speler download en installeert, bestaat de kans dat ook Muzik Fury gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat je het weet. Om te vermijden dat dit gebeurt, moet je steeds het installatieproces van freeware aandachtig volgen en je computer beschermen met een betrouwbare anti-malware software.Automatische tools Muzik Fury verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Muzik Fury files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Muzik Fury Advertenties

Hoe Muzik Fury te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Muzik Fury installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Muzik Fury en gerelateerde parasieten als BabyBrowse , Go.goadvs.com , Dealnj , Positive Ad .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Muzik Fury van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Muzik Fury en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Muzik Fury, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Muzik Fury verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Muzik Fury. Klik op het icoon met de prullenbak naast Muzik Fury of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Muzik Fury, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Muzik Fury verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Muzik Fury of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Muzik Fury, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Muzik Fury verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Muzik Fury van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Muzik Fury verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Muzik Fury. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Muzik Fury, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

       
 

Over de auteur

 
juni 1, 2016 07:42, juni 1, 2016 07:42
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *