My Safe PC 2014 - Hoe te verwijderen

My Safe PC 2014

My Safe PC 2014  is een malefide anti-virusprogramma dat willekeurige computers besmet met als doel geld te verdienen. De malware wordt verspreid door gebruik te maken van Trojaanse virussen en het behoort tot de familie van de PC Defender 360 programma’s. Dit programma imiteert de acties van anti-virustools en probeert de gebruiker te overtuigen om de volledige versie van het programma aan te schaffen.

Als het eenmaal op uw computer aanwezig is claimt My Safe PC 2014 een systeemscan uit te voeren terwijl het in feit alleen maar simuleert om bedreigingen op te sporen. De scan wordt zonder toestemming van de gebruiker uitgevoerd en het is onmogelijk om de scan te onderbreken. Na een paar minuten meldt het programma dat het een reeks bedreigingen op uw computer heeft gevonden en om deze te verwijderen moet u de volledige versie van My Safe PC 2014 activeren. Het is geen verrassing dat ze u willen laten betalen voor deze versie van een nepvirusscanner.

Als u probeert een andere programma op uw computer uit te voeren, bijvoorbeeld beveiligingstoepassingen, dan zal deze automatisch afgesloten worden en meldt My Safe PC 2014 dat het programma besmet is met een virus. Eigenlijk kaapt My Safe PC 2014 hijacks de .exe extensies op uw systeem wat inhoudt dat u geen enkel programma kunt uitvoeren. Het programma toont ook continu berichten dat uw systeem besmet is en dat uw persoonlijke informatie risico loopt. Alle waarschuwingen raden u aan om de volledige versie van My Safe PC 2014 aan te schaffen. Hier zijn een aantal meldingen die u kunt verwachten:

My Safe PC 2014 Firewall Alert
notepad.exe is infected with Trojan-GameThief.Win32.Nilage.ipj Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

System Security Alert
Vulnerabilities found
Background scan for security breaches was finished. Serious issues were detected. Safeguard your system against exploits, malware and viruses right now by activating Proactive Defense.

System Security Alert
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

Security Alert
Vulnerabilities Found
Background scan for security breaches has been finished. Serious problems have been detected. Safeguard your system against exploits, malware and viruses right now by activating Proactive Defence.
Upgrade to full version of My Safe PC 2014 software package now! Clean your system and ward off new attacks against your system integrity and sensitive data. FREE daily updates and online protection from web-based intrusions are already in the bundle.

Het wordt ten zeerste aangeraden om My Safe PC 2014 van uw computer te verwijderen zodra u het aantreft. Omdat het niet toestaat dat uw computer beveiligingsprogramma’s uitvoert, kunt u uw systeem niet scannen met een betrouwbare anti-spywaretool. Wanneer u een andere gebruikersaccount beschikbaar heeft, voer dan een scan uit op dit account met bijvoorbeeld Spyhunter nadat u heeft ingelogd. Als u een volledige systeemscan uit kunt voeren, dan zal de malware automatisch verwijderd worden. Dit is een goede reden om een apart systeembeheerdersaccount voor dit zulk situaties aan te maken. Als dit echter niet lukt, volg dan onderstaande instructies op.

Speciale verwijderingsinstructies voor My Safe PC 2014

  1. Start opnieuw op en druk F8 tijdens het starten.
  2. Kies veilige modus met netwerkmogelijkheden.
  3. Start → uitvoeren en typ https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe . Sla het bestand op waar u het makkelijk terug kunt vinden en start de computer nogmaals opnieuw op.
  4. Wijzig de extensie van de Spyhunter installer van .exe naar .com en voer het programma uit. U zou nu de extensies van de bekende bestandstypes moeten zien; u heeft hiermee de .exe bestandsassociaties hersteld.
  5. Installeer Spyhunter, Hitman Pro, Malwarebytes Anti-Malware of een andere anti-malwareprogramma en voer een scan uit (deze programma’s zijn nu te installeren en u kunt ze normaal uitvoeren). Verwijder de My Safe PC 2014 bestanden uit de opstartlijst door de instructies op te volgen.

S!Ri heeft een seriecode geleverd die u kunt gebruiken om zogenaamd te registreren voor My Safe PC 2014 zodat u het schadelijke programma handmatig kunt verwijderen. Deze code is: xOxZxLxWxIxTxFxQxCxNxYxKxVxHxSxE.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals My Safe Pc 2014 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals My Safe Pc 2014 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-my-safe-pc-2014

Removal guides in other languages

My Safe PC 2014 (en) 
My Safe PC 2014 (pt) 
My Safe PC 2014 (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.