My.yoursearch.me virus - Hoe te verwijderen

My.yoursearch.me virus

FVD Speed Dial, een bedrijf uit de USA, heeft de My.yoursearch.me zoekmachine ontworpen, maar de productiviteit is niet zo geweldig. Eigenlijk staat dit platform open voor discussie omdat beveiliging onderzoekers het identificeren als een browser hijacker. Dit betekent dat het de browser instellingen overneemt en nieuwe domeinen in de plaats van je bestaande voorkeuren plaatst. Je kan je voorkeuren instellen na het openen van de instellingen van je browsers en de sites te selecteren die openen als je startpagina, nieuw tabblad en standaard zoekmachine. My.yoursearch.me kan herkend worden als een zoekmachine, maar denk eraan dat dit geen praktische keuze is. Browser hijackers weigeren verantwoordelijkheid op te nemen voor de inhoud die het toont en verdeeld. Telkens je zoekt via dit platform rusten alle mogelijke dreigingen op jouw schouders. Waarschijnlijk zijn Mozilla Firefox, Internet Explorer en Google Chrome de meest compatibele browser om door deze zoekmachine geïnfecteerd te worden.

Dingen die je moet herinneren over het My.yoursearch.me virus

Het My.yoursearch.me virus zal zijn positie in je browser voorkeuren niet makkelijk opgeven. Sommige surfers kunnen dit niet zo vervelend vinden omdat My.yoursearch.me hen zal voorzien van zoekresultaten. De kwaliteit hiervan is echter een andere discussie en mensen kunnen zich realiseren dat ze constant blootgesteld worden aan een boel onbekende links die ze nog nooit bezocht hadden. Het is waar dat browser hijackers links van hun partners kunnen combineren en ze tonen in hun zoekresultaten. Het probleem is dat sommige sites waarmee het My.yoursearch.me virus kan geassocieerd worden hebben kwaadaardige plannen. Het ergste scenario, URLs die vol met malware kunnen staan, die proberen om je te misleiden tot het onthullen van persoonlijke info.

Het My.yoursearch.me virus mag niet op dezelfde manier behandeld worden als legitieme zoekmachines. Zelfs als lijkt het of het resultaten toont uit zijn eigen bronnen, hebben we onze twijfels over zijn betrouwbaarheid. Aangezien het beschouwd wordt als een browser hijacker, kunnen we geen pro’s bedenken. De site voorziet services “zoals ze zijn” en geeft geen garanties over de inhoud die beschikbaar is via zijn site: “FVD Speed Dial geeft geen garantie of neemt geen verantwoordelijkheid voor elk product of service gepromoot of getoond door derden of hyperlinks naar sites of services, getoond in een banner of een andere advertentie”.

My.yoursearch.me zegt dat elke gebruiker moet begrijpen dat het getoonde materiaal beschouwd kan worden als beledigend, incorrect, bezwaarlijk of ongeschikt. In de EULA van het My.yoursearch.me virus, lezen we ook voorwaarden zoals: “de zoekmachine kan toestaan dat derden, inclusief reclame agentschappen en netwerken, advertenties tonen op onze site en toepassingen. Er zijn bedrijven die tracking technologieën gebruiken, zoals cookies, om info te verzamelen over de gebruikers die hun advertenties bekijken of beantwoorden.” Dit zou niet gevaarlijk zijn mocht de aangeboden reclame eerst nagekeken worden voor het aan de internet gebruikers getoond wordt, maar dit blijkt niet het geval te zijn.

Hoe slaagt het My.yoursearch.me virus erin je apparaat binnen te dringen?

Het My.yoursearch.me virus kan je apparaat op meerdere manieren aantasten. Eentje ervan kan gebeuren vanwege je surf gewoontes aangezien je veel onbetrouwbare inhoud van derden (potentieel malware geladen) kan tegenkomen. Bovendien is een andere malware distributiemethode het downloaden van virussen samen met gratis toepassingen van het internet. Als je software wil downloaden moet je steeds betrouwbare verdelers vinden. Als je iets download wees dan zeer voorzichtig tijdens het installatieproces. Volg elke stap nauwgezet en lees alles. Als je deze raadgevingen volgt, zou je te weten moeten komen of je geselecteerde programma ongewenste wijzigingen zal opstarten of meer programma’s zal installeren dan oorspronkelijk gepland.

De belangrijkste aspecten van een handmatige verwijdering worden geïdentificeerd in de volgende secties. Spyhunter of Malwarebytes zijn zeer betrouwbare anti-malware tools die je computer zullen beschermen. Hun malware-verwijdering skills zijn top en My.yoursearch.me maakt geen kans.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals My Yoursearch Me Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals My Yoursearch Me Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Handmatige verwijdering van het My.yoursearch.me virus

Hoe yoursearch virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals My.yoursearch.me virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan yoursearch virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder My.yoursearch.me virus van uw browsers

TopHoe My.yoursearch.me virus te verwijderen van Google Chrome:

 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Meer hulpmiddelen -> Extensies
  Extensions
 • Selecteer alle kwaadaardige extensies en verwijder ze.
  Remove extensions
 • Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Selecteer Beheer zoekmachines.
  Manage search engines
 • Verwijder onnodige zoekmachines van de lijst.
  Delete search engines
 • Ga terug naar de instellingen. Bij Opstarten kiest u voor Open lege pagina (u kan ongewenste pagina’s ook in dit scherm verwijderen).
 • Als uw startpagina werd aangepast, klik dan op het Chrome menu in de rechter-boven hoek, selecteer Instellingen. Selecteer Open een specifieke pagina of een set van pagina’s en klik op Pagina set.
  Set pages
 • Verwijder kwaadaardige zoekwebsites op een nieuw Opstart pagina’s scherm door op de “X” ernaast te klikken.
  Delete start pages

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan yoursearch virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Resset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopHoe My.yoursearch.me virus te verwijderen van Firefox:

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan My.yoursearch.me virus of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on
 • Als uw startpagina was veranderd, klikt u op het Firefox menu in de rechter-boven hoek, selecteer Opties → Algemeen. Enter de gewenste URL in het startpagina veld en klik op Stel in als standaard.
  Restore default

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met yoursearch virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) oudere versie:
 • Typ “about:config” in de URL-balk en druk op enter. Dit zal de pagina met Instellingen openen.
  Abou config
 • Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
  Reset Keyword.url
 • Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).
 • Zoek naar “browser.newtab.url”. Klik rechts en stel het opnieuw in (reset).. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal openen in elk nieuw tabblad.
 • Als de instellingen opnieuw worden aangepast en de scan met een anti-malware programma toont geen infecties: sluit Firefox, open de bestandsverkenner en typ en enter %AppData% in de adresbalk. Typ en enter user.js in de zoekbalk. Als het bestand bestaat, hernoem het dan en herstart Firefox. U zal de bovenstaande stappen moeten herhalen.
  Remove user.js

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

TopHoe het My.yoursearch.me virus virus te verwijderen van Internet Explorer (oudere versies):

 • Klik op de pijl aan de rechterkant van de zoekbalk.
 • Doe het volgende: in IE8-9 kies Beheer Zoekmachines, in IE7 klik op Pas zoekstandaarden aan.
 • Verwijder de yoursearch virus van de lijst.

Hoe My.yoursearch.me virus te verwijderen van IE 11:

 • Klik op het Instellingen icoon (rechts-boven) Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan My.yoursearch.me virus en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Selecteer Zoekmachines.
  Set search engine
 • Als één van deze zoekmachines niet beschikbaar is, volg dan “Vind meer zoekmachines” aan de onderzijde van het scherm en installeer Google.
  Find search engines
 • Sluit de Opties.
 • Als uw startpagina werd veranderd, klik dan op het Gereedschap icoon in de rechter-boven hoek en open het Internet Explorer menu, selecteer Internet opties en kies voor het Algemeen tabblad. Enter een gewenste URL in het startpagina veld en druk op Pas toe.
  Restore home page

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan yoursearch virus, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon → Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

Hoe My.yoursearch.me virus verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.  

TopHoe My.yoursearch.me virus te verwijderen van Safari:

Verwijder kwaadaardige extensies

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren.
  Open preferences
 • Selecteer Extensies en verwijder My.yoursearch.me virus en andere verdachte extensies.
  Extensions
 • Als uw startpagina werd aangepast, klikt u op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Voorkeuren en kies voor het Algemeen tabblad. Enter de URL die u wil instellen als uw startpagina.
  Reset homepage

(Optioneel) Stel uw browserinstellingen opnieuw in

Als u nog steeds problemen ervaart omtrent yoursearch virus, reset de instellingen van uw browser dan naar z’n standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari-menu links-boven op uw scherm. Selecteer Reset Safari…
  Choose reset
 • Selecteer de opties die u opnieuw wil instellen (meestal werden ze allemaal al voor u geselecteerd) en klik op de Reset-knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem is er nog steeds, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-my-yoursearch-me-virus

Removal guides in other languages

My.yoursearch.me virus (en) 
El virus My.yoursearch.me (es) 
Der My.yoursearch.me virus (de)  Flag of Germany
My.yoursearch.me virus (dk) 
Le virus My.yoursearch.me (fr) 
My.yoursearch.me virus (it) 
My.yoursearch.me ウイルス (jp) 
My.yoursearch.me vírus (pt) 
My.yoursearch.me 바이러스 (kr)  Flag of South Korea
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.