MyPC Backup - Hoe te verwijderen

MyPC Backup

MyPC Backup is een misleidende applicatie die beweert een reservekopie van uw computerbestanden in de cloud op te slaan, zodat u deze overal online kan bereiken. Dit klinkt als een zeer handig kenmerk en op het eerste zicht lijkt het hulpmiddel aantrekkelijk, maar vele gebruikers hebben er klachten over. Het probleem is dat MyPC Backup verdeeld wordt samen met RegClean Pro en vele andere programma’s op het internet zonder gebruikers daarvan op de hoogte te stellen.

Eens geïnstalleerd, begint de applicatie met het weergeven van vervelende advertenties die zeggen dat uw computer geen back-up heeft, en het raad u dan ook aan om uw systeem te back-uppen. U kan deze advertenties niet zomaar negeren, want MyPC Backup zal ze regelmatig blijven tonen. Zo kan het uw werk op de computer onderbreken. Als u probeert een reservekopie te maken van uw bestanden, zal het programma vragen voor een extra licentie, wat betekent dat u ervoor moet betalen. Dan zal het u vragen om persoonlijke informatie zoals naam, adres, telefoonnummer en kredietkaartdetails in te geven. Maar dit is gewoon een manier om aan deze vertrouwelijke informatie te geraken en geld van u te stelen.

Maar u kan MyPC Backup eenvoudig vermijden. Het komt gebundeld met andere software. Lees tijdens de installatie van gratis software steeds de termen en voorwaarden om te zien waarmee u akkoord gaat. Sta het installeren van additionele en onbekende programma’s niet toe, ookal wordt u wijsgemaakt dat het later gemakkelijk verwijderbaar is. Het kan niet zo gemakkelijk zijn als beloofd.

Om MyPC Backup te verwijderen, scant u uw computer best met betrouwbare anti-spyware. Voorbeelden daarvan zijn Spyhunter en Stopzilla. Zorg er voor dat uw beveiligingshulpmiddel steeds de laatste versie geïnstalleerd heeft zodat het al de nieuwste bedreigingen kan neutraliseren.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Mypc Backup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Mypc Backup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-mypc-backup

Removal guides in other languages

MyPC Backup (en) 
MyPC Backup (de)  Flag of Germany
MyPC Backup (es) 
MyPC Backup (fr) 
MyPC Backup (pt) 
MyPC Backup (dk) 
MyPC Backup (se) 
MyPC Backup (it) 
MyPC Backup (jp) 
MyPC Backup (kr)  Flag of South Korea
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.