Nav-links virus - Hoe te verwijderen

Nav-links virus

Het Nav-links virus is een adware dat aan uw browser toegevoegd kan worden en voornamelijke Modzilla Firefox als doel heeft. Het programma toont vele advertenties wanneer u websites bezoekt of zoekopdracht invoert op het internet. Het werkt als een advertentieplatform en promoot verschillende producten of webpagina’s. Wat direct opvalt is dat het specifieke trefwoorden op websites markeert zodat ze opvallen. Als u er overheen muist zal er een pop-up verschijnen met een advertentie en een link naar het platform van Nav-links.

Dit Nav-links virus is verwant aan het Chitika virus en het Kontera virus, maar dit is echter een browsertoevoeging en de anderen zijn schadelijkere besmettingen. Hier is een voorbeeld van een advertentie die door de extensie wordt getoond:

Deze advertentie wordt u gebracht door Nav-Links. NL helpt u met gratis browser extenties en werkbalken zolang u toestaat dat er af en toe advertenties en berichten worden getoond. Als u niet langer advertenties van  Nav-Links wilt ontvangen, klik dan hier om er van af te zien.

In feite biedt het Nav-links u geen handige functies, het toont u alleen nutteloze promoties die de tijd van gebruikers verspeeld en bovendien erg vervelend zijn. In principe verschijnt er een advertentie elke keer dat u een webpagina bezoekt. Het is erg irritant en stoort u tijdens uw werk op de computer. Daarnaast steelt het advertentiegeld van de eigenaren van de websites die u bezoekt.

Meestal komt het programma in een bundel met andere gratis software. Dit is één van de meest populaire manieren om dit soort programma’s te verspreiden. Computergebruikers zijn in staat om te zien met welke aanvullende toepassing de software die ze downloaden gebundeld is, ze slaan vaak de stappen in het installatieproces over en zo worden de programma’s in de bundel automatisch geïnstalleerd. U moet ten alle tijde voorzichtig zijn en goed opletten als u iets downloadt. Op deze manier kunt u voorkomen dat veel van deze ongewenste programma’s toegang krijgen tot uw computer.

We raden ten zeerste aan om het Nav-links virus van uw systeem te verwijderen zodra u één van zijn pop-ups tegenkomt. Ga naar Configuratiescherm → Programma’s Toevoegen/Verwijderen en verwijder het uit de lijst. Het kan zijn dat de naam BrowserAdditions of iets soortgelijks is. U kunt uw systeem ook met Spyhunter scannen want die spoort dit soort programma’s eenvoudig op.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Nav Links Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Nav Links Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-nav-links-virus

Removal guides in other languages

Nav-links virus (en) 
Le viru s Nav-links (fr) 
Virus Nav-links (es) 
Nav-links Virus (de)  Flag of Germany
Nav-links vírus (pt) 
Nav-links virus (dk) 
Nav-links ウイルス (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.