Newpoptab.com Redirect Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Het Newpoptab.com redirect virus is een malware die veel mensen in Indonesië, Gambia en India geïnfecteerd heeft. Een steeds terugkerend nieuw venster met deze link blijft hardnekkig opduiken in browsers zoals Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari of Internet Explorer. Je krijgt deze site te zien omdat er een adware parasiet op je pc zit. Bovendien, leest de site info over je geolocatie. Daarom zullen er frauduleuze advertenties in je moedertaal getoond worden.

Deze site wordt beheerd door een kwaadaardig advertentie netwerk dat erin slaagt mensen bloot te stellen aan allerlei scams. Als eerste, kunnen mensen geïntroduceerd worden aan frauduleuze voorstellen om een rogue versie van MacKeeper te installeren. Ook leidt de site mensen om naar tal van technische support scammers, waarbij vereist wordt dat mensen een specifieke software toepassing downloaden om hun besturingssysteem te herstellen van allerlei virussen of om een hulplijn te bellen.

Wat moet er gezegd worden over dit ad-netwerk?

Hoewel deze pop-up in het begin misschien enkel de Newpoptab.com URL toont: kan de link in de adresbalk snel veranderen naar een andere site. Tijdens ons onderzoek, werden we omgeleid naar tal van frauduleuze domeinen. De Macdamaged.tech website kan doen alsof het een legale toepassing van MacKeeper aanbiedt, de link heeft echter niets te maken met de officiële autoriteiten van deze beveiliging tool. Door het te installeren, konden we geïnfecteerd worden met een Trojaan of een andere malware. Een gelijkaardig bericht werd gelanceerd op de Slowmacfaster.trade website welke ons ook een gratis opruimen analyse aanbood.


Newpoptab.com pop-up

Defendermacz.s3.amazonaws.com was een ander domein waarnaar we werden omgeleid door deze pop-up. Deze keer, beweerde het dat het OS X 10.10 Yosemite systeem geïnfecteerd werd met 4 virussen. Het voorzag zelfs een timer om te stellen dat, nadat deze nul bereikte, we niet meer in staat zouden zijn om de zogenaamd geavanceerde MacKeeper te downloaden. Dit is, weer maar eens, een onbetrouwbare bron voor deze toepassing. Van één de domeinen kregen we zelfs bijna een hartfalen vanwege de geluidseffecten: dit was het Apple.com-webbrowsing-security.site domein, i.p.v. 4 virussen, moesten we ons maar om 3 virussen zorgen maken. Voor 2 van hen voorzag het zelfs een gedetailleerde beschrijving dat het malware was en eentje was phishing/spyware.


Newpoptab.com redirect virus

Zo te zien is, Traffic-media.co ook gerelateerd aan deze kwaadaardige adware omdat we gedwongen werden dit domein, met ongeschikte en seksueel georiënteerde inhoud, te bezoeken. Ook ondernemers moeten opletten omdat we ook geïntroduceerd werden aan een duidelijke scam om mensen geld afhandig te maken: Businesslnk.com. Dit domein zal duidelijk geweldige beloftes doen over een enorm inkomen en of persoonlijke info of kredietkaart gegevens vereisen.

Het is duidelijk dat de ontwerpers van Newpoptab.com geassocieerd zijn met tal van scammers die proberen om mensen malware te laten downloaden of hun bankgegevens te onthullen. Wees nooit en we herhalen nooit, zo naïef om programma’s te downloaden vanop andere bronnen dan hun officiële sites. Als je MacKeeper wil proberen, download het dan vanop zijn officiële site en niet vanop rogue sites die waarschijnlijk Trojanen of zelfs ransomware infecties verdelen.

De Newpoptab.com website wordt gehost in de Verenigde Staten en wordt waarschijnlijk gegenereerd door een adware parasiet. Als je besturingssysteem momenteel te maken heeft met verergerende advertenties die je actieve scherm overlappen of verwerkt zijn op de sites die je bezoekt, denk er dan aan om deze infectie zo snel mogelijk te bestrijden.

Je besturingssysteem werd geïnfecteerd met een adware: wat te doen?

Als eerste, reageer niet op portalen die geladen worden door deze adware parasiet. Als je dit wel deed, kunnen er meer malware varianten op je pc zitten. Deze situatie vereist dat je, je systeem scant met een anti-malware tool zoals Reimage, Spyhunter of Hitman. Deze zullen de eigenlijke infectie detecteren en je de nodige oplossingen bieden.

Wes in de toekomst voorzichtig met programma’s, browser extensies en plug-ins die je installeert. Kies voor het installatieproces steeds voor de geavanceerde/aangepaste modus en ga nooit akkoord met een update of toepassing vanop een onbekende bron. Als je verdachte software hebt geïnstalleerd, raden we je aan deze te verwijderen via je Controle Paneel.

Hoe Newpoptab.com redirect virus te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Newpoptab.com redirect virus installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Newpoptab.com redirect virus en gerelateerde parasieten als V9 Redirect Virus , Zpk200.com Redirect virus , Monstermarketplace Redirect Virus , Ihavenet redirect virus .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Newpoptab.com redirect virus van uw browsers

Automatische tools Newpoptab.com redirect virus verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Newpoptab.com Redirect Virus files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure     
 

Over de auteur

 
augustus 7, 2017 07:48, augustus 7, 2017 07:48
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *