NiceDeal - Hoe Te Verwijderen?

 

NiceDeal mag dan wel op het eerste zicht een handige applicatie lijken, maar het is alleen maar een andere kwaadaardige applicatie die wordt gelijst als adware. Het is niet heel erg gevaarlijk zolang je niet op de advertenties van NiceDeal klikt. Maar soms kan het moeilijk zijn om dat te vermijden, want ze verschijnen op willekeurige momenten en u kan er dan per ongeluk op klikken. Daarenboven zijn de advertenties vaak aantrekkelijk en geoptimaliseerd voor uw interesses. Daarom kan het moeilijk zijn om ze te weerstaan.

Als u recentelijk hebt opgemerkt dat uw computer is geïnfecteerd door deze adware, dan wacht u best niet langer maar elimineert u het meteen. Het is niet aangeraden om deze actie uit te stellen want NiceDeal kan ook andere malware infiltreren in uw systeem. Het is daarom een goed idee om het zo snel mogelijk te verwijderen.

Als u niet weet hoe NiceDeal te elimineren, dan bent u op de juiste plek terechtgekomen. In dit artikel zullen we u voorzien van volledige instructies voor het verwijderen ervan op zowel manuele als automatische wijze. Het is gemakkelijker en vraagt minder tijd om het automatisch op te lossen, daarom raden we u deze manier aan. Download gewoonweg een betrouwbaar anti-malware programma zoals SpyHunter of StopZilla en scan uw computer ermee. Beide applicaties werken vlekkeloos, ze zijn in staat om 99 procent van de bekende virussen te detecteren. NiceDeal zal gedetecteerd en verwijderd worden in enkele minuten. Het is ook slim om zo’n anti-malware hulpmiddel geïnstalleerd te houden want het zal uw computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties.

Als u om de één of andere reden geen additionele anti-malware software wil downloaden, kan u zich handmatig ontdoen van NiceDeal. Scrol naar beneden en onder dit artikel zal u een stap-voor-stap handleiding vinden. Als u erin slaagt om alle stappen correct uit te voeren, zal u deze infectie zelf kunnen elimineren.

Indien u problemen ondervindt tijdens het verwijderen van NiceDeal, kan u ons steeds vragen om hulp in de reageersectie onderaan. We zullen ons best doen om u te helpen. Om meer te weten te komen over specifieke kenmerken van NiceDeal, leest u gerust verder in dit artikel.

Over de NiceDeal adware

Eens geïnstalleerd, zal NiceDeal vele advertenties weergeven in allerlei vormen, zoals pop-ups, pop-unders, banners en in-tekst advertenties. Ook kan vaak een nieuw tabblad of scherm met daarop een advertentie worden geopend in uw webbrowser.

Meestal verschijnen deze advertenties op e-commerce websites zoals eBay en Amazon. Ze bieden u de aankoop van bepaalde producten aan tegen een aantrekkelijke prijs. maar laat u niet vangen voor deze truc – meestal zijn de aanbiedingen vals. Ze proberen enkel om uw aandacht te trekken en u zo op de advertentie te laten klikken. Ze worden namelijk betaald elke keer u erop klikt.

Daarom is NiceDeal geaffilieerd met verscheidene derden, die ook vaak cybercriminelen zijn zoals hackers en oplichters. Aangezien ze worden geband van legitieme advertentienetwerken, gebruiken ze adware zoals deze om hun websites te promoten en u op zulke advertenties te laten klikken. Dus als u NiceDeal geïnstalleerd houdt op uw computer, kunnen cybercriminelen u rechtstreeks in uw webbrowser bereiken op dagdagelijkse basis. Dat is gevaarlijk.

Distributiemethoden van de NiceDeal adware

NiceDeal reist op dezelfde manier als de meeste adware van deze soort – gebundeld met verscheidene gratis software die kan worden gedownload van het internet. Als u dus bijvoorbeeld een gratis applicatie downloadt van een onbetrouwbare website, bestaat de kans dat NiceDeal mee geïnstalleerd zal worden zonder dat u daarvan afweet. Als u dit wil voorkomen, weest u best aandachtiger tijdens de installatie.

Sla nooit stappen over en kies steeds voor een ‘custom’ of geavanceerde installatiemode indien mogelijk. Op deze manier zal u in staat zijn om alle mogelijke opties te zien en de nodige aanpassingen te maken. Het lezen van alle algemene voorwaarden is ook een slim idee. Indien het al te laat is en uw computer is geïnfecteerd door NiceDeal, wacht u best niet langer maar elimineert u het nu meteen.Automatische tools NiceDeal verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected NiceDeal files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van NiceDeal advertenties

Hoe NiceDeal te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals NiceDeal installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan NiceDeal .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder NiceDeal van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan NiceDeal en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan NiceDeal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top NiceDeal verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan NiceDeal. Klik op het icoon met de prullenbak naast NiceDeal of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan NiceDeal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top NiceDeal verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan NiceDeal of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met NiceDeal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe NiceDeal verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou NiceDeal van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top NiceDeal verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij NiceDeal. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met NiceDeal, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding NiceDeal

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
mei 15, 2015 09:13, mei 15, 2015 09:13
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *