OffersWizard Ads - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

OffersWizard is een browser add-on die compatibel is met Internet Explorer, Mozilla Firefox en Google Chrome. Het kan computers infiltreren wanneer gebruikers een bepaalde gratis applicatie downloaden van het internet, zoals bijvoorbeeld muziek- of videospelers, download managers, PDF-makers en dergelijke. OffersWizard heeft de toestemming van gebruikers niet nodig om toegevoegd te worden. In feite moeten gebruikers bepaalde vakjes deselecteren tijdens de installatie van gratis software als ze de download van OffersWizard willen annuleren. Anders zal het standaard worden toegevoegd.

Als uw computer al werd geïnfecteerd, zal u steeds OffersWizard advertenties ontvangen terwijl u door het internet browset. Deze advertenties bevatten verscheidene coupons en kortingscodes en ze beweren dat ze u veel geld kunnen besparen. Maar u moet weten dat het enige doel van deze pop-ups is om u te herleiden naar specifieke websites en hun webverkeer te verhogen. Daarnaast verschijnen de advertenties altijd, zelfs wanneer u niks wil aankopen. Dus ze zijn zeer storend. Ook monitort OffersWizard uw browseractiviteiten en kan het informatie delen met derden, wat niet veilig is.

Als u niet betrokken wil geraken bij affiliate marketing gerelateerde projecten, blijft u best weg van deze advertenties. Het wordt aangeraden om de OffersWizard te verwijderen, anders zullen de advertenties worden weergegeven elke keer u door het internet browset. Het verwijderen ervan zal er ook voor zorgen dat uw wachtwoorden en andere gevoelige informatie niet zal worden ontdekt wanneer u inlogt in uw online accounts. Volg de handleiding hieronder en verwijder OffersWizard advertenties zo snel mogelijk.

Gebruik het Configuratiescherm om de hoofdcomponenten van OffersWizard te elimineren

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7: kies Start -> Configuratiescherm -> Beheer programma’s. Op Windows 8: typ ‘Configuratiescherm’ in de zoekbalk. Het is mogelijk dat u moet bevestigen dat u de administrator bent van de computer in beide gevallen.2. Zoek voor OffersWizard en/of andere gerelateerde programma’s in de programmalijst. Het is aan te raden om sowieso ook volgende applicaties te verwijderen indien u die aantreft: Yontoo, WebCake en alles met een naam gerelateerd aan ‘savings’ of ‘coupon’. Het scannen van uw computer met anti-malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla kan een goed idee geven van de applicaties die best van uw computer worden verwijderd.
 2. Sluit het Configuratiescherm.

Zich ontdoen van OffersWizard in Internet Explorer

 1. Klik op het moersleutel-icoon -> Beheer add-ons.
 2. Controleer uw werkbalken en extensies. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan OffersWizard en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. Sluit de Instellingen.

Zich ontdoen van OffersWizard in Mozilla Firefox

 1. Typ ‘about:addons’ in het URL-veld.
 2. Ga door de lijst met extensies en add-ons. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan OffersWizard en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. U kunt Firefox ook optioneel opnieuw instellen. Ga naar Firefox -> Help (Help in het menu voor OS X gebruikers) -> Informatie voor probleemoplossing. Reset dan Firefox.

Zich ontdoen van OffersWizard in Google Chrome

 1. Typ ‘chrome://extensions’ in het URL-veld.
 2. Neem een kijkje in de lijst met extensies en verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan OffersWizard. Indien u niet zeker bent, kunt u extensies steeds tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel kunt u ook naar ‘chrome://settings’ gaan en op ‘Geavanceerde opties’ klikken. Scrol dan naar de onderzijde van de opties en klik op ‘Reset browser instellingen’.

OPMERKING:

Als u een extensie hebt gevonden die niet van de browser kan worden verwijderd, moet het verwijderd worden van ofwel het Configuratiescherm, ofwel met behulp van een anti-malware programma (zoals Spyhunter of malwarebytes) of een verwijderprogramma (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools OffersWizard Ads verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected OffersWizard Ads files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
oktober 5, 2015 10:55, oktober 5, 2015 10:55
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *