Optimizer Pro - Hoe te verwijderen

Optimizer Pro

Optimizer Pro is een malafide anti-spywareprogramma dat beweert uw computer te beschermen maar er in feite alleen uw computer besmet en op uw geld uit is. Het programma wordt verspreid op willekeurige computersystemen met behulp van browserkaper en adwareprogramma’s. De gebruikers kunnen in de stadium het programma niet opsporen en ze zien het pas wanneer het al geïnstalleerd is op de computer.

Zodra het programma op uw computer aanwezig is zal het wijzigingen in uw Register aanbrengen zodat het in staat wordt gesteld om de schadelijke activiteiten te ontplooien. Het programma voert een scan uit die zogenaamd de schadelijke bedreigingen op uw computer opspoort , maar in feit imiteert het alleen een uitgevoerde scan. De Scanner van Optimizer Pro is niet onmogelijk dat het 1200 fouten opspoort in slechts enkele secondes. Het doel van deze “scan” is u doen geloven dat uw computer besmet is. Daarna biedt het u aan om de volledige versie van Optimizer Pro aan te schaffen. Daarnaast toont het programma verschillende pop-ups en veiligheidswaarschuwingen die u systeemfouten melden. Hier volgen een aantal:

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

 

U zult merken dat uw systeem flink langzamer gaat lopen. Het programma zal vele legitieme toepassingen blokkeren en uw toegang tot het internet weigeren. U zult zien dat u niet meer in staat bent om op uw computer te werken. Vertrouw Optimizer Pro echter niet want de volledige versie aanschaffen zal nAs you see iet helpen om uw problemen op te lossen.

Verwijder Optimizer Pro van uw computer door gebruik te maken van een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Spyhunter. Voer een volledige systeemscan uit om dit schadelijke programma zo snel mogelijk te elimineren. Vergeet niet uw anti-spyware up te daten naar de meest recente versie om zodat het de nieuwste besmettingen op kan sporen. Als u al betaald heeft voor Optimizer Pro, neem dan contact op met de bank waar u uw credit card geeft om de uitgaven te annuleren.

Bekijk hieronder een filmpje voor de details om Optimizer Pro van uw systeem te verwijderen:

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Optimizer Pro en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Optimizer Pro en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-optimizer-pro

Removal guides in other languages

Optimizer Pro (de)  Flag of Germany
Optimizer Pro (en) 
Optimizer Pro (fr) 
Optimizer Pro (es) 
Optimizer Pro (pt) 
Optimizer Pro (lt) 
Optimizer Pro (it) 
Optimizer Pro (se) 
Optimizer Pro (dk) 
Optimizer Pro (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.