Outbyte PC Repair - Hoe te verwijderen

Outbyte PC Repair is een PC optimalisatie tool. Het bied je aan om je computer sneller, stabieler en veiliger te helpen maken. Of Outbyte PC Repair ook echt helpt is echter wat dubieus, slechts een paar antivirusprogramma’s detecteren het als een potentieel slecht programma (Virustotal link). Outbyte PC Repair is geen malware, maar er bestaan waarschijnlijk betere programma’s die je kan gebruiken.

Outbyte PC Repair kenmerken en problemen:

POT (potentieel ongewenste toepassing).

POT (potentieel ongewenste toepassing).

Hoe Outbyte PC Repair geïnstalleerd wordt

Online geadverteerd,

gebundeld met gratis programma’s.

Problemen

Biedt functies aan die weinig effect hebben op de prestaties van de pc, doet zich voor alsof Microsoft Outbyte PC Repair aanbeveelt,

wordt gedetecteerd als POT door sommige anti-malware programma’s.

Verwijderen van Outbyte PC Repair

Handmatig verwijderen door het Controlepaneel te gebruiken,

gebruik een anti-malware tool (Spyhunter, Malwarebytes, etc.) om te controleren op malware.

Outbyte PC Repair kenmerken

PC optimalisatie tool

Outbyte PC Repair biedt een paar basisfuncties aan die er niet voor zorgen dat het opvalt op de overvolle pc-optimalisatie scene:


Outbyte PC Repair is detected by three antivirus programs on VirusTotal.

 • verwijdert junk bestanden (tijdelijke bestanden, logs, cache) om ruimte vrij te maken,
 • reinigt het register voor stabiliteit,
 • wijzigt kleine systeeminstellingen om te proberen de computer sneller te laten werken,
 • verwijdert browser data voor privacy,
 • verwijdert kwaadaardige bestanden.

PC optimalisatie tools kunnen nuttig zijn maar worden vaak aanzien als gladde alen omwille van het vele beloven en het niet kunnen nakomen ervan.

Dus Outbyte PC Repair verwijdert wat tijdelijke en onnodige bestanden en verkoopt dit als beschermen van je privacy en het vrijmaken van ruimte. Alhoewel deze verwijderingen zeer weinig doen voor de prestaties van je pc (er zullen snel nieuwe tijdelijke bestanden aangemaakt worden) en zelfs nog minder voor je privacy (de data op je harde schijf is bijlange niet de voornaamste manier waarop je gegevens gestolen worden). Op nog maar te zwijgen van het feit dat je browser waarschijnlijk trager zal zijn als zijn onnodige data verwijderd wordt.

Het bewerken van je register door Outbyte PC Repair kan je helpen verlost te worden van sommige pc problemen. Af en toe moeten we een registerwaarde veranderen of aanmaken om een bepaald probleem op te lossen. Maar helpt het gebruiken van een opruimer iets? Het register is niets anders dan een grote lijst met instellingen en, natuurlijk, zijn er waarden die probleemloos verwijdert kunnen worden, maar meestal haal je hier geen voordeel uit. En als de opruimer iets fout doe ten de verkeerde warden worden gewijzigd, kunnen de gevolgen zeer ernstig zijn. In het slechtste geval kan je Windows niet meer opstarten.

Tenslotte omvatten de systeemaanpassingen van Outbyte PC Repair dingen zoals schaduwen onder je vensters en het minimaliseren van animaties – dingen die een invloed kunnen hebben op de gebruikersinterface maar een verwaarloosbaar effect hebben op de prestaties. Outbyte PC Repair gebruikt meer van je hulpbronnen dan dat het er redt.

Reclame

Ik heb wat problemen met de manier waarop Outbyte PC Repair geadverteerd wordt. Er is een pagina op Outbyte.com die schaamteloos Microsoft’s webdesign steelt om zijn product te adverteren. Dit is niet goed. Dit betekent dat mensen de pagina zien die Outbyte PC Repair aanbeveelt en denken “Oh, dit wordt aanbevolen door Microsoft, dezelfde mensen die Windows maken”. In feite, heeft Microsoft een verklaring de wereld ingestuurd dat het register opruimers niet steunt, dus het gebruiken van hun afbeelding voor het promoten van een register opruimer is onethisch.

Dewe geparodieerde pagina door Outbyte PC Repair is het derde resultaat op de eerste pagina van Google bij het zoeken naar “Outbyte PC Repair”, het is dus duidelijk dat hij actief gebruikt wordt en niet zomaar een klein experiment is. Het kan niet ontkent worden. Slechte reclame is een groot onderdeel van waarom sommige programma’s beschouwd worden als gevaarlijk. Het heeft de reputatie van Reimage ernstig beschadigt en het is hoe Pcvark-type optimalisatie tools naar mensen gepusht worden. Misleidende reclame is een ernstig probleem.

Er is een disclaimer helemaal onderaan de pagina van Outbyte page die onthult dat Outbyte PC Repair niet gerelateerd is aan Microsoft, alsook de URL van de pagina. Maar we hebben het druk en zijn vaak afgeleid, het is niet onze schuld dat we in de val van phishing sites trappen. Het is aan Outbyte PC Repair om geen misbruik van ons te maken.

Hoe Outbyte PC Repair verwijderen

Als je geen problemen hebt met Outbyte PC Repair en je het nuttig vindt, gebruik het dan gerust. Weet gewoon dat bij pc-optimalisatie tools niet alles is wat het lijkt.

Volgens de website van Outbyte PC Repair, is de manier om het te verwijderen, het gebruik van het controlepaneel, net zoals getoond wordt in onderstaande handleiding. Als je de computer wilt scannen op malware of andere potentieel ongewenste toepassingen, kun je een betrouwd anti-malware programma, zoals Spyhunter of Malwarebytes (deze laatste detecteert Outbyte PC Repair als een potentieel ongewenste toepassing) gebruiken.

Hoe Outbyte PC Repair te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Outbyte PC Repair installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Outbyte PC Repair .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Outbyte PC Repair van uw browsers

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Outbyte Pc Repair en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Outbyte Pc Repair en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-outbyte-pc-repair

Removal guides in other languages

Outbyte PC Repair (en) 
Outbyte PC Repair (es) 
Outbyte PC Repair (de)  Flag of Germany
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.