“Outdated Browser Detected” Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

De “Outdated Browser Detected” pop-up is een bericht dat vertoond kan worden in Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome, wanneer u per ongeluk een adware programma op uw systeem gedownload heeft. Het is een nepbericht, dat u informeert over een cruciale update voor uw browser en u aanraadt deze zo snel mogelijk te downloaden. De pop-up gebruikt het domein updated-browser.net en ziet er zo uit:

Outdated Browser Detected You might be using an outdated version of Chrome Please Download Browser Updates Now! 

(Verouderde Browser Gedetecteerd U gebruikt misschien een verouderde versie van Chrome Downloadt u nu alstublieft updates! 

Zoals u wel begrijpt, wordt deze in Chrome browsers vertoond. Het kan van variëren in andere browsers, maar de inhoud van het bericht is hetzelfde. Als u hiermee instemt en deze “update” downloadt, installeert u in werkelijkheid een ongewenst programma op uw systeem, wat uw internetervaring volledig kan verpesten. Het kan uw systeem overspoelen met irritante advertenties, die u naar verschillende, commerciële websites willen doorverwijzen of andere, ongewenste applicaties willen installeren. Een aantal programma’s waarvan bekend is dat ze geïnstalleerd worden nadat men op een “Outdated Browser Detected” pop-up geklikt heeft, zijn AwesomeHP Toolbar, Delta Search Toolbar, CouponBuddy, WebCake en zo verder.

Ik raad u ten zeerste aan de “Outdated Browser Detected” pop-up en het adware programma dat verantwoordelijk is voor de vertoning van dit bericht, direct te verwijderen wanneer u dit vaststelt in uw Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Wees u ervan bewust dat dit bericht niets te maken heeft met updates. Om te voorkomen dat u met dit soort oplichterij te maken krijgt, moet u beter opletten wat u van het internet downloadt. Onthoud dat u altijd de Algemene Voorwaarden zou moeten lezen van alle nieuwe downloads en iedere stap van de installatie moet volgen om te zien waar u precies mee instemt.

Om de “Outdated Browser Detected” pop-up te verwijderen, moet u de installatie van het adware programma dat verantwoordelijk is voor deze nagemaakte update melding ongedaan maken. De makkelijkste manier om dit te doen is met een Spyhunter scan. Volledige instructies voor verwijdering vindt u hieronder:

Gebruik het Configuratiescherm om de voornaamste onderdelen en installatieprogramma’s van de “Outdated Browser Detected” pop-up te verwijderen.

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Windows XP/Vista/7 Start -> Configuratiescherm. Daarna Programma’s, Een programma verwijderen. Windows 8. Type Configuratiescherm in het zoekvenster. Het kan zijn dat u in beide gevallen moet verifiëren dat u de beheerder bent van deze PC.
 2. Verwijder alles wat te maken heeft met de “Outdated Browser Detected” pop-up. Ik raad u aan standaard Yontoo, WebCake en alles dat te maken heeft met “savings” of “coupon” te verwijderen. Wanneer u Anti-Malware Programma’s als Spyhunter of Stopzilla een scan laat maken van uw computer, geeft u dit ook een goed beeld welke programma’s u ook zou moeten verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

Het adware programma dat de “Outdated Browser Detected” pop-up veroorzaakt verwijderen uit Internet Explorer

 1. Druk op het Tandwiel pictogram -> Add-ons Beheren.
 2. Bekijk Werkbalken en extensies. Verwijder diegene die u niet kent EN niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Klik op Sluiten.

Het adware programma dat de “Outdated Browser Detected” pop-up veroorzaakt verwijderen uit Firefox

 1. Type about:addons in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met Extensies en Add-ons en verwijder alles wat u niet herkent. Als u de extensie niet kent en deze is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, kunt u er de donder op zeggen dat u hem niet nodig heeft.
 3. Daarna kunt u Firefox ook nog herinitialiseren :
 4. Ga naar Firefox -> Help (voor OSX gebruikers Help in het menu). Probleemoplossingsinformatie. Daarna Firefox herinitialiseren.

Het adware programma dat de “Outdated Browser Detected” pop-up veroorzaakt verwijderen uit Chrome

 1. Type chrome://extensions in de adresbalk.
 2. Bekijk de lijst met extensies en verwijder de programma’s die u niet nodig heeft. Als u hier niet zeker van bent, kunt u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Wat u ook kunt doen, is chrome://settings in de adresbalk typen, op Geavanceerde instellingen weergeven klikken, naar beneden scrollen en op Browserinstellingen herstellen klikken.

PAS OP:

Als u extensies vindt die niet uit de browser verwijderd kunnen worden, zijn deze of verwijderd via het Configuratiescherm of met behulp van anti-malwareprogramma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma’s om installaties mee ongedaan te maken (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools "Outdated Browser Detected" popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected "Outdated Browser Detected" Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
juni 13, 2014 07:46, juni 13, 2014 07:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *