PC Fix Speed - Hoe te verwijderen

PC Fix Speed

PC Fix Speed beweert dat het computerfouten kan repareren en de snelheid van uw computer aan kan passen. De waarheid is dat het geen legitiem programma is maar u probeert op te lichten. Het gebruikt verschillende manier om computer binnen te dringen zoals het bundelen met gratis software of door middel van social engineering. Als u een advertentie ziet dat uw computer langzamer draait dan normaal en u klikt er op, dan kan u besmet raken met de proefversie van PC Fix Speed. Eenmaal op uw computer geïnstalleerd zullen er scans gemaakt worden die terugkomen met een groot aantal waarschuwingen. U kunt deze volgens het programma alleen oplossen als u de volledige versie van PC Fix Speed aanschaft.

De gratis versie van dit nepprogramma kan niet verwijderd worden in het Configuratiescherm tenzij de volledige versie wordt aangeschaft. Er is geen enkel legitiem programma dat een computergebruiker dwingt dit te doen. Een andere punt dat aantoont dat dit oplichterij is zijn de scanresultaten van PC Fix Speed. Ze zijn overduidelijk overdreven en geven zelfs problemen op die niet bestaan of bestempelen programma’s die het computergebruik totaal niet hinderen als gevaarlijk:

PC Fix Speed has found errors on your computer!
PC Fix Speed has also found several issues that may be slowing down your computer:

  • Optimization tweaks available: 15
  • Increase your disk space by: 125,2MB

Warning!!!
Your system registry contains errors.
Registry errors found: 54
We recommend removing errors by clicking on the Remove Now! button.

Elke computertechnicus zal beamen dat er geen enkel systeemregister compleet zonder fouten of overbodige items bestaat. Dit komt door het vele installeren en verwijderen van programma’s. Deze kleine foutjes beïnvloeden de prestaties van computers echter niet. Zelfs als u de volledige versie van PC Fix Speed zou aanschaffen zullen niet alle opgespoorde fouten gerepareerd of verwijderd worden.

Het wordt ten zeerste aangeraden om PC Fix speed te verwijderen zodra u het aantreft. U kunt kiezen voor een automatische of een handmatige verwijdering. Let op dat een handmatige verwijdering alleen door een ervaren computergebruiker gedaan moet worden zodat er geen schade aan de computer wordt aangebracht. Voor een automatische verwijdering van PC Fix Speed kunt u Spyhunter downloaden en er een volledige systeemscan mee uitvoeren. Het programma zal alle schadelijke items opsporen en ze verwijderen. Om te voorkomen dat u soortgelijke besmettingen zoals PC Fix Speed oploopt moet u niet op verdachte advertenties klikken, alleen software updates van officiële websites gebruiken en altijd kiezen voor handmatige installatie wanneer u software installeert. U kunt dan eventueel vinkjes van onbekende programma’s uitschakelen zodat ze niet automatisch geïnstalleerd worden.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Pc Fix Speed en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Pc Fix Speed en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-pc-fix-speed

Removal guides in other languages

PC Fix Speed (fr) 
PC Fix Speed (en) 
PC Fix Speed (es) 
PC Fix Speed (pt) 
PC Fix Speed (it) 
PC Fix Speed (se) 
PC Fix Speed (lt) 
PC Fix Speed (dk) 
PC Fix Speed (jp) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.