PC Registry Shield - Hoe Te Verwijderen?

 

PC Registry Shield is een programma dat uw systeem optimaliseert, maar meestal op een oneerlijke manier uw computer binnendringt. Het wordt meestal gebundeld met gratis software van het internet en gebruikers hebben vaak pas in de gaten dat ze het hebben als het te laat is. PC Registry Shield komt vaak in bundels met gratis muziekspelers, videorecorders, PDF-programma’s, enzovoorts. Het komt ook vaak voor op downloadwebsites. 

Eenmaal binnen zal PC Registry Shield een systeemscan uitvoeren. Het programma beweert dat er vele systeemfouten, registerproblemen en andere veiligheidsrisico’s zijn gevonden. De scan is echter niet accuraat en veel van de zogenaamde fouten zijn onschadelijke programma’s. Elke computer heeft dit soort “problemen” in het register staan na het verwijderen van diverse programma’s. 

Zoals u waarschijnlijk al geraden heeft zal PC Registry Shield aan het einde van de scan u aanraden om de volledige versie aan te schaffen. Het belooft dat het alle bestaande problemen zal repareren. Deze toepassing is echt nutteloos. Sommige computergebruikers noemen het zelfs een virus vanwege de vele automatische scans en waarschuwingen die het toont. Het programma brengt echter geen schade aan uw systeem aan en is daarom geen virus. Maar omdat het programma op een oneerlijke manier binnenkomt en het computerwerk dusdanig verstoort is het gecategoriseerd als een ongewenst programma. 

U moet PC Registry Shield van uw computer verwijderen als u het niet doelbewust geïnstalleerd heeft. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar anti-spywareprogramma zoals Spyhunter. Dit zal deze toepassing automatisch verwijderen. Zorg ervoor dat u in de toekomst dit soort ongewenste programma’s vermijd door goed op te letten tijdens de installatieprocessen van gratis software. Als u ziet dat ze extra programma’s aanbieden, schakel dan de vinkjes in de programmalijst uit tenzij u er zeker van bent dat het om een nuttig programma gaat.

Automatische tools PC Registry Shield verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected PC Registry Shield files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding PC Registry Shield

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
december 12, 2013 12:16, december 12, 2013 12:16
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *