PC Repair - Hoe te verwijderen

PC Repair

PC Repair is een nieuwe nep Optimalisatie software uit dezelfde familie als HDD Repair. Niet zo afwijkend van rogues, infiltreert dit programma je pc met de hulp van een Trojaan van op geïnfecteerde sites, shareware downloads en nep software updates. Het verschilt van rogue antivirussen, door te stellen dat je pc gecorrumpeerd werd i.p.v. nep virus infecties te tonen.

De eerste tekenen van PC Repair zijn nep beveiligingswaarschuwingen. Deze waarschuwingen zullen proberen je angst in te boezemen opdat je de volledige versie van deze nutteloze software zou kopen. Voor iemand die begaan is met computers klinken de meeste waarschuwingen van PC Repair grappig:

Kritieke Fout!

Beschadigde clusters op de harde schijf ontdekt. Private data loopt een risico.

Kritieke Fout

RAM geheugen gebruik is uitzonderlijk hoog. RAM geheugen fout.

Activatie Herinnering

PC Repair Activatie

Activatie van de geavanceerde module is vereist om gedetecteerde fouten en prestatie problemen te herstellen. Gelieve de Geavanceerde Module licentie te kopen om de software te activeren en alle eigenschappen in te schakelen.

PC Repair zal verhinderen dat normale programma’s openen. Dit betekent: dat als je op een uitvoeringsbestand klikt, het waarschijnlijk één van de volgende systeem berichten toont i.p.v. het programma te starten:

Systeem Fout

Er deed zich een fout voor bij het lezen van de systeem bestanden. Gebruik de systeem diagnose eigenschap om je harde schijf te controleren op fouten.

Harde Schijf Fout

Het systeem heeft een probleem gedetecteerd met één of meerdere geïnstalleerde IDE / SATA harde schijf. Het wordt aangeraden het systeem opnieuw te starten.

Kritieke fout

Harde schijf kritieke fout. Gebruik de systeem diagnose eigenschap om je harde schijf te controleren op fouten. Windows vind geen ruimte op de harde schijf. Harde schijf fout.

Elk van deze berichten is opgemaakt om je angst in te boezemen en je een volledige scan te laten uitvoeren met PC Repair, welke nep resultaten zal tonen met verschillende fouten. De meeste van deze fouten kunnen zelfs niet hersteld worden, moesten ze echt zijn en de rest is volslagen onrealistisch.

Om verlost te worden van PC Repair, moet je onderstaande handleiding volgen. OPMERKING: Als je PC Repair verwijdert, ruim dan de TEMP map NIET op voor alles hersteld is. PC Repair bewaart in %TEMP%smtmp snelkoppelingen van je bureaublad en slaat er documenten in op.

    1. Gebruik de volgende sleutel om de meeste waarschuwingen en pop-ups van PC Repair uit te schakelen:

8475082234984902023718742058948

  1. Download en voer Process explorer uit (gebruik je smartphone of USB schijf als je de browser niet kan openen), de back-upvind je hier: https://www.2-viruses.com/wp-content/uploads/PE/eXplorer.exe . Je moet het misschien hernoemen in iets.com voor het starten.
  2. Schakel alle processen beginnende van All Users/Application Data , AppData, TEMP of gelijkaardig uit.
  3. Download en scan je pc met betrouwbare anti-malware programma’s zoals Spyhunter of Malwarebytes Anti-Malware.
  4. Om het verwijderen van PC Repair te voltooien, plaats je de snelkoppelingen terug en zorg je er ook voor dat je bestanden niet verborgen zijn.
  5. Zodra alles herstelt is, ruim je de TEMP op.

PC Repair kan in een bundel komen met de TDSS rookit en je bestanden verbergen. Als je de bestanden niet kan zien, moet je de Map opties openen en de instelling om verborgen bestanden te zien inschakelen.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Pc Repair en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Pc Repair en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Verwijdering handleiding PC Repair

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-pc-repair

Removal guides in other languages

PC Repair (de)  Flag of Germany
PC Repair (en) 
PC Repair (dk) 
PC Repair (se) 
PC Repair (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.