PC Speed Clean - Hoe te verwijderen

PC Speed Clean

PC Speed Clean is een PC optimalisatie tool dat veronderstelt wordt om computer gebruikers te helpen bij het herstellen van register problemen, verwijderen van onnodige bestanden, enz. Het programma heeft echter wat dubieuze eigenschappen en wordt verdeeld in een bundel met andere software zonder dat het correct aangegeven wordt, het staat dan ook geregistreerd als een potentieel ongewenste toepassing. Meestal infiltreert, PC Speed Clean gebundeld met freeware en shareware programma’s, hoewel het ook een officiële site heeft van waar men het kan downloaden. Het probleem aan samen met andere freeware geïnstalleerd te worden is dat gebruikers vaak deze bundels niet opmerken en ze installeren zonder volledig te begrijpen wat ze krijgen.

Zodra PC Speed Clean je systeem infiltreert, zal het zijn scanner opstarten telkens je het systeem opstart. De scanner zal, voor een paar minuten doen alsof hij naar problemen zoekt en zal dan tientallen problemen waarmee je computer te maken heeft rapporteren. Hij zal je echter niet toelaten om deze te herstellen tot je een licentie koopt van PC Speed Clean. Deze manier van software distributie is niet eerlijk. Bovendien somt het programma vaak problemen op die je systeem niet beïnvloeden, zoals wat oude registerwaarden. Ondanks welke fouten het programma ook vind, van zodra je op de “Herstel Nu” knop klikt, zal je omgeleid worden naar de aankoop pagina van de volledige versie van PC Speed Clean.

Daarnaast kan je pc ook merkbaar trager worden en kan je allerlei pop-ups ontvangen die je waarschuwen voor potentiele schade aan je pc en je aanzetten tot het aankopen van de volledige versie van PC Speed Clean. Je mag dit optimalisatie tool nooit aankopen en je kredietkaartgegevens onthullen aan zijn ontwerpers, uit veiligheidsoverwegingen.

Als je computer reeds te maken heeft met deze vervelende tool en je wilt PC Speed Clean verwijderen, verwijder het dan uit de programmalijst die je terugvind in het controle paneel. Scan daarna je systeem met een betrouwbaar anti-spyware programma, bijvoorbeeld Spyhunter, malwarebytes of een andere echte anti-spyware. Deze tools zullen alle bestaande problemen detecteren en ze oplossen. Vergeet niet om te updaten naar hun meest recente versie om er zeker van te zijn dat het programma op volle kracht werkt.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Pc Speed Clean en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Pc Speed Clean en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-pc-speed-clean

Removal guides in other languages

PC Speed Clean (en) 
PC Speed Clean (de)  Flag of Germany
PC Speed Clean (pt) 
PC Speed Clean (fr) 
PC Speed Clean (es) 
PC Speed Clean (dk) 
PC Speed Clean (jp) 
PC Speed Clean (se) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.