PC Speed Test Popup - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

PC Speed Test popup is een vals bericht dat weergegeven kan worden op uw computer wanneer u het Internet browst, achteloos welke website u bezoekt. Het is een sociale ingenieurstechniek gebruikt om diverse ongewenste programma’s te installeren op willekeurige computers. PC Speed Test popup is zogezegd de momentele snelheid van uw computer aan het tonen alsook uw maximum snelheidspotentieel en raadt aan het te verhogen. Dit is hoe het eruit ziet:

 PC Speed Test Uw huidige snelheid: C://user/desktop/application/desk.exe Uw Max snelheidspotentieel: C://user/desktop/application/maintaine.com NEE BEDANKT LOS HET NU OP  

U zou nooit op zo’n advertenties mogen klikken. Gewoonlijk zijn willekeurig getoonde berichten een deel van adware activiteit en als u klikt op de “Nee Bedankt” knop, zal het resultaat hetzelfde zijn, daar het bericht slechts één link heeft ingebed. PC Speed Test popup zal meest waarschijnlijk andere adware installeren op uw computer, bijvoorbeeld AwesomeHP, Sweet-Page, CouponBuddy, etc., allemaal werden ze ontworpen om geld te verdienen.

Als u PC Speed Test popup eenmaal heeft opgemerkt, zal u het waarschijnlijk constant zien, daar het bericht weergegeven wordt door een adware die u recent op uw computer geïnstalleerd heeft. Als u zich afvraagt hoe dat gebeurde, waarschijnlijk kwam het gebundeld met wat gratis programma’s, zoals muziek of video spelers, PDF makers of andere downloads. Om dat te vermijden, wees voorzichtig met wat u aan het downloaden bent en kies altijd voor aangepaste installatie. In plaats van snel door de installatiestappen te gaan, controleer ze voorzichtig en wees zeker dat u niet akkoord gaat om bijkomende programma’s te installeren die uw werk op uw computer mogelijk kunnen hinderen in de toekomst.

Verwijder PC Speed Test popup zodra u het opmerkt. Scan uw systeem met Spyhunter, hitman of andere legitieme gereedschappen die u vertrouwt. Dit is de makkelijkste manier om van deze advertentie af te raken. Vergeet niet uw antispyware te upgraden naar zijn nieuwste versie om detectie en verwijdering van de meest recente ongewenste programma’s te verzekeren.

Via Configuratiescherm de belangrijkste PC Speed Test popup componenten en installateurs verwijderen

 1. Ga naar Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7 open Start -> Configuratiescherm -> Programma’s Toevoegen/Verwijderen. Op Windows 8 voer Configuratiescherm in het zoekveld. In beide gevallen moet u mogelijk bevestigen dat u een beheerder op deze PC bent.
 2. Standaard, beveel ik u aan om Yontoo, WebCake, alles gerelateerd met “besparingen” of “coupon” te verwijderen. Scannen met Anti-Malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla geeft u mogelijk een goed idee van welke programm’s u daar ook zou mogen verwijderen.
 3. Sluit Configuratiescherm.

PC Speed Test popup verwijderen uit Internet Explorer

 1. Klik op Tandwiel icoon->Add-ons beheren.
 2. Ga door Werkbalken en extensies. Verwijder degene die u niet kent EN die niet gemaakt zijn door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
 3. Sluit de Opties.

PC Speed Test popup verwijderen uit Firefox

 1. Voer about:addons in URL veld.
 2. Ga door Extensies en Addons lijst, verwijder degene die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe heeft u het waarschijnlijk niet nodig.
 3. Optioneel, reset Firefox: ga naar Firefox ->Help (Help in menu voor OSX gebruikers) -> Probleemoplossing Informatie. Dan Reset Firefox.

PC Speed Test popup verwijderen uit Chrome

 1. Voer chrome://extensions in url veld.
 2. Ga door extensies lijst en verwijder items die u niet nodig heeft. Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel, kan u gaan naar chrome://settings, druk Geavanceerde instellingen, scroll naar onderaan de lijst en druk Reset browser instellingen.

OPMERKING:

Als u een extensie heeft gevonden die niet kan verwijderd worden uit de browser, moet het ofwel verwijderd worden van Configuratiescherm of met antimalware programma’s (zoals Spyhunter, malwarebytes) of programma deïnstallateurs (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools PC Speed Test popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected PC Speed Test Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure       
 

Over de auteur

 
april 24, 2014 06:46, april 24, 2014 06:46
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *