PC Speed Up - Hoe Te Verwijderen?

 

PC Speed Up is een systeem optimaliseerder die geïnstalleerd wordt op willekeurige systemen samen met allerlei gratis programma’s, zoals video speler, PDF makers. Het programma beweert dat je computer verschillende problemen kent en dat deze opgelost kunnen worden door het aanschaffen van de volledige versie van PC Speed Up. In feite heeft het programma geen extreem nuttige functies te bieden en verwacht het enkel geld van je te krijgen.

PC Speed Up scant je Windows register dat veel waarden bevat. Het programma beveelt je dan aan om wat verouderde waarden die waarschijnlijk achtergebleven zijn na het verwijderen van het één of ander programma of extensie, te verwijderen. Het probleem hier is dat soms zelfs nuttige register waarden verwijdert kunnen worden en je achteraf hierdoor problemen krijgt.

Zelfs al zou PC Speed Up enkel onnodige waarden verwijderen zou dit niets veranderen aan de prestaties van je computer. Waarschijnlijk zal het enkel de grootte van je register verminderen, wat niet van essentieel belang is. Als je dus gemerkt hebt dat PC Speed Up je systeem scant en men je aanbood om zijn volledige versie te kopen, moet je niet te snel geneigd zijn dit te doen. Zoals je wellicht begrijpt levert dit programma geen enkele dienst die echt noodzakelijk is, dus zou je je geld zomaar voor niets uitgeven.

Je moet voorzichtig zijn telkens je een nieuw programma installeert op je computer. Volg steeds elke installatie stap aandachtig en zorg ervoor dat je onbekende toepassingen die aangeboden worden deselecteerd. Op deze manier zal je veel nutteloze toepassingen vermijden die gepromoot worden via het bundelen.

Als je PC Speed Up op je pc detecteerde, verwijder het dan. Voer een volledige systeemscan uit met een betrouwbaar antispyware programma, bijvoorbeeld, Spyhunter of Hitman Pro. Zorg ervoor dat je het beveiligingsmiddel bijwerkt naar zijn recentste versie om er zeker van te zijn dat alle kwaadaardige programma’s verwijdert worden.

Automatische tools PC Speed Up verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals PC Speed Up en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure 

PC Speed Up schermafbeeldingen

 
     
 
 
februari 17, 2016 12:26, februari 17, 2016 12:26
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *