PC SpeedBoost - Hoe te verwijderen

PC SpeedBoost

PC SpeedBoost is een twijfelachtig hulpmiddel voor computer optimalisatie wat agressieve technieken gebruikt om computergebruikers hier de volledige versie van te laten kopen. Dit programma kan vanaf de officiële website geïnstalleerd worden. Desalniettemin wordt dit vaker samen met verschillende, gratis programma’s toegevoegd, zoals muziek- en videospelers, programma’s om Pdf’s mee te maken en andere hulpmiddelen. Eenmaal binnen scant PC SpeedBoost uw systeem, wat mogelijk systeemfouten op zou moeten sporen. Het probleem met deze scan is dat het misleidende informatie kan vertonen en u kan waarschuwen over problemen die niet eens bestaan.

PC SpeedBoost raadt dan aan de volledige versie aan te schaffen, omdat de proefversie de fouten alleen op kan sporen maar niet repareren. Als u in het achterhoofd houdt dat dit programma waarschuwt voor problemen die niet bestaan, ziet u ook dat het geen zin heeft om voor PC SpeedBoost te betalen. Bovendien hebben computergebruikers die dit hulpmiddel voor optimalisatie op hun systeem tegen kwamen ook gemeld dat zij meer spam e-mails van derden en de makers van PC SpeedBoost ontvingen. Het is ook zeer waarschijnlijk dat dit programma informatie verzamelt over uw activiteiten op het internet, wat een inbreuk is op uw privacy. Dit is nog een reden om dit programma te mijden.

U moet nooit betalen voor PC SpeedBoost, want u wilt uw geld niet weggooien voor een nutteloos programma. Er zijn vele gerenommeerde hulpmiddelen voor systeemoptimalisatie die u van het internet kunt downloaden. Als u ooit aangeboden wordt om PC SpeedBoost te proberen en zo de prestatie van uw computer te verbeteren, installeer dit dan niet. Wees ook altijd voorzichtig wanneer u iets van het internet downloadt, omdat sommige programma’s zullen proberen om dit programma te installeren zonder u daar duidelijk van op de hoogte te stellen. Lees altijd de Algemene Voorwaarden van uw nieuwe downloads en volg nauwlettend de stappen van hun installatie. Wanneer PC SpeedBoost als extra download wordt aangeboden, weiger dit dan.

Om PC SpeedBoost te verwijderen, gaat u naar het configuratiescherm. Zoek in de lijst met programma’s naar dit programma en maak van daaruit de installatie ongedaan. Het kan ook zinvol zijn om met anti-malwareprogramma’s zoals Spyhunter of malwarebytes te scannen, om u ervan te verzekeren dat er niet nog meer ongewenste applicaties op uw computer staan.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Pc Speedboost en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Pc Speedboost en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-pc-speedboost

Removal guides in other languages

PC SpeedBoost (en) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.