PC Win Booster - Hoe te verwijderen

PC Win Booster is een pc-optimalisatie programma en is één van de vele utility programma’s die uitgebracht werden door Soft4Boost. PC Win Booster is één van de meer controversiële. Het belooft je te helpen bij het “scannen, reinigen en herstellen van je pc”, deze belofte moet je echter met een korreltje zout nemen. Programma’s zoals PC Win Booster proberen steeds voordeel te halen uit mensen die wanhopig zijn om meer uit hun computers te halen. PC Win Booster heeft een wat negatieve reputatie gekregen voor het tonen van misleidende scanresultaten en het beloven van meer dan het kan leveren.

PC Win Booster in het kort:

Classificatie

Pc-optimalisatie,

Potentieel ongewenste toepassing.

De beloofde eigenschappen van PC Win Booster

Herstellen van pc-fouten,

De computer beter laten werken,

Ruimte vrijmaken,

Hulp bij het verwijderen van ongewenste werkbalken.

Redenen waarom het gedetecteerd wordt door anti-malware programma’s

Overdreven en oneerlijk gepresenteerde scanresultaten,

Eigenschappen die niet helpen om de prestaties van de pc te verbeteren.

PC Win Booster verwijderen

Verwijder het handmatig,

Of gebruik een anti-malware programma (Spyhunter, Malwarebytes, andere).

Problemen met PC Win Booster

Potentieel ongewenste toepassing


PC Win Booster is detected by a few programs at VirusTotal.

PC Win Booster wordt door antivirusprogramma’s gedetecteerd als een ongewenst programma en misleidend (VirusTotal, VirusTotal). Het betreft echter niet alle versies ervan, maar er is genoeg om verontrust te zijn.

PC Win Booster kreeg zijn slechte reputatie omdat het zich gedraagt zoals de meeste pc-optimalisatie tools zich gedragen: ze laten je geloven dat er een boel problemen zijn met je computer en moedigen je aan om de betaalde versie aan te schaffen om zo deze “problemen” op te kunnen lossen. Tegenwoordig is, Windows vrij goed geoptimaliseerd en hebben optimalisatie tools zoals PC Win Booster problemen om hun bestaan te rechtvaardigen. Dus overdrijven en misleiden ze.

PC Win Booster is een POT – een potentieel ongewenste toepassing. POT is een categorie van software die niet echt kwaadaardig is, maar die je toch beter vermijdt. Dit komt, alhoewel sommige functies van PC Win Booster goed zijn, er vele zijn die verdacht en omstreden zijn. Sommige worden op een oneerlijke manier voorgesteld. Er is ook geen deftige proefperiode waarin je ze kan uitproberen.

Dubieuze eigenschappen en voorstelling

De door PC Win Booster beloofde functies omvatten:

 • “reinigen en herstellen” van het Windows Register,
 • herstellen van cruciale fouten ,
 • verwijderen van ongewenste werkbalken uit browsers,
 • verwijderen van programma’s,
 • optimalisatie van het geheugen,
 • deleten van onnodige bestanden.

Sommige van de functies zijn okay.

Het verwijderen van werkbalken is goed. Maar je, je werkbalken ook eenvoudig met een paar muisklikken handmatig verwijderen, dus ben ik er niet zeker van of PC Win Booster nuttig is. Hetzelfde geldt voor het verwijderen van programma’s. Dit kan je makkelijk zelf doen, dus is PC Win Booster hier echt overbodig.

Andere functies zijn verdacht.

Bijvoorbeeld, de geheugen manager. PC Win Booster belooft dat het de prestaties zal verbeteren door je te helen het geheugen van je computer te optimaliseren. Dit is RAM, het geheugen dat je programma’s gebruiken als ze actief zijn. RAM is snel maar klein. Als het allemaal gebruikt wordt, zoals als er te veel programma’s tegelijkertijd geopend zijn, zal je computer aanzienlijk vertragen. PC Win Booster belooft je te helpen dit probleem op te lossen, maar het doet dit niet echt. De mensen die Windows ontwikkelden weten beter hoe je computergeheugen te beheren voor de beste prestaties dan de mensen die PC Win Booster maakten. Om nog maar te zwijgen van het feit dat PC Win Booster zelf ook geheugen gebruikt.

Dan heb je ook nog de PC Win Booster register reiniger. Het register is een lijst met alle belangrijke instellingen op je pc. Omdat het register zo belangrijk en mysterieus is, prijzen verdachte marketeers register reinigers aan als een wondermiddel. PC Win Booster belooft je om overbodige en onnodige registerwaarden te verwijderen, alsof dat een verschil zou maken. Hoewel het complex is, is het register minuscuul en hoeft het niet geoptimaliseerd te worden. Bovendien als je de instellingen verkloot kan dit resulteren in een foutieve werking van je apparaten en programma’s. Het aanbrengen van wijzigingen aan je register is okay als je weet wat je doet, beter is echter het te laten zoals het is.

Bovendien heb ik geen idee waarom PC Win Booster belooft kwetsbaarheden te herstellen. Kwetsbaarheden zijn meestal het resultaat van het niet installeren van een software update of het gebruiken van een verouderd programma. Wat gaat PC Win Booster daar nou aan doen, buiten je ervoor waarschuwen? PC Win Booster is net zelf een kwetsbaarheid, met het beheren van je register, RAM en andere programma’s.

Over het algemeen is, PC Win Booster het gebruiken niet waard. Het verschilt nauwelijks van Onesafe PC Cleaner Pro, Quick PC Tuneup, en andere scareware programma’s. Er bestaan betere optimalisatie tools dan dit, die ook eerlijker zijn. Of je kan ook gewoon de gratis tools die Windows reeds voorziet gebruiken (tips on Microsoft.com). Microsoft, het bedrijf achter Windows, is degene die je zou moeten vertrouwen als het gaat over de prestaties van Windows pc’s.

Hoe PC Win Booster verwijderen

PC Win Booster heeft een 30-dagen geld terug beleid, mocht je geïnteresseerd zijn.

Je kunt PC Win Booster handmatig uit je controlepaneel verwijderen. De PC Win Booster site raad je ook aan om zijn registerwaarden te verwijderen, maar eerlijk gezegd dit is helemaal niet nodig.

Wat misschien wel nuttig is, is het aanschaffen van een anti-malware programma (zoals Spyhunter, Malwarebytes, and others) dat het programma, dat je gedownload hebt, herkent als potentieel ongewenst en je ervoor waarschuwt. Bovendien kunnen sommige anti-malware programma’s kwaadaardige sites voor je blokkeren en dat zorgt er gegarandeerd voor dat je veiliger bent.

Hoe PC Win Booster te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals PC Win Booster installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan PC Win Booster .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder PC Win Booster van uw browsers

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Pc Win Booster en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Pc Win Booster en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-pc-win-booster

Removal guides in other languages

PC Win Booster (en) 
PC Win Booster (es) 
PC Win Booster (de)  Flag of Germany
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.