“Please Install Flash Player Pro To Continue” popup - Hoe te verwijderen

“Please Install Flash Player Pro To Continue” popup

De “Please Install Flash Player Pro To Continue” pop-up (“Installeer alstublieft Flash Player Pro om verder te gaan” in het Nederlands) is een nepbericht dat beweert dat u de laatste update van Adobe Flash moet verkrijgen. Merk op dat dit bericht niks te maken heeft met Adobe-updates en dat het werd ontworpen door cybercriminelen om verscheidene potentieel ongewenste programma’s te distribueren. De “Please Install Flash Player Pro To Continue” pop-up kan PremiumVideoUpdates.com en enkele andere domeinen gebruiken. Hier tonen we u hoe het eruit ziet:

Installeer Alstublieft Flash Player Pro Om Verder Te Gaan (Vereist)

Top Video Sites Vereist De Laatste Adobe Flash Player Update.

Updaten duurt minder dan een minuut via breedband – geen herstart is nodig.

Accepteer en Installeer

Als u het hebt gedetecteerd in Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome, blijf er dan van weg. Als u deze zogezegde Adobe-update accepteert, zal u enkel de computerhackers helpen om geld te verdienen. Sommige programma’s die ervoor bekend staan om geïnstalleerd te worden nadat u op de “Please Install Flash Player Pro To Continue” pop-up klikt, zijn Sweet-Page, AwesomeHP, Delta Search, Feven, CouponBuddy en meer. Ze zijn allemaal gekend voor het ruïneren van browsersessies door het weergeven van vele advertenties, het herleiden naar kwaadaardige websites, het forceren om ongewenste applicaties te downloaden, enzovoort.

Als u de “Please Install Flash Player Pro To Continue” pop-up wil vermijden, ga dan voorzichtiger om met uw downloads. Elke keer u nieuwe gratis software installeert, zelfs wanneer het via een welbekende downloadpagina gaat, is het een goed idee om de algemene voorwaarden te lezen om te weten waarmee u akkoord gaat. Volg ook steeds alle installatiestappen om er zeker van te zijn dat u niet toestaat dat additionele programma’s worden geïnstalleerd.

Om de “Please Install Flash Player Pro To Continue” pop-up te elimineren, verwijdert u de adware best die dit valse update-bericht brengt. De makkelijkste manier om dat te doen, is het gebruiken van een betrouwbaar anti-spyware programma zoals Spyhunter en het uitvoeren van een scan. Volledige instructies voor het elimineren van de pop-up vindt u hieronder:

Gebruik het Configuratiescherm om de hoofdcomponenten van de “Please Install Flash Player Pro To Continue” pop-up te elimineren

 1. Ga naar het Configuratiescherm. Op Windows XP/Vista/7: kies Start -> Configuratiescherm -> Beheer programma’s. Op Windows 8: typ ‘Configuratiescherm’ in de zoekbalk. Het is mogelijk dat u moet bevestigen dat u de administrator bent van de computer in beide gevallen.2. Zoek naar PremiumVideoUpdates.com en/of andere gerelateerde programma’s in de programmalijst. Het is aan te raden om sowieso ook volgende applicaties te verwijderen indien u die aantreft: Yontoo, WebCake en alles met een naam gerelateerd aan ‘savings’ of ‘coupon’. Het scannen van uw computer met anti-malware programma’s zoals Spyhunter of Stopzilla kan een goed idee geven van de applicaties die best van uw computer worden verwijderd.
 2. Sluit het Configuratiescherm.

Zich ontdoen van de “Please Install Flash Player Pro To Continue” pop-up in Internet Explorer

 1. Klik op het moersleutel-icoon -> Beheer add-ons.
 2. Controleer uw toolbars en extensies. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan PremiumVideoUpdates.com en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. Sluit de Instellingen.

Zich ontdoen van de “Please Install Flash Player Pro To Continue” pop-up in Mozilla Firefox

 1. Typ ‘about:addons’ in het URL-veld.
 2. Ga door de lijst met extensies en add-ons. Verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan PremiumVideoUpdates.com en andere plug-ins die u niet kent als ze niet door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe werden gemaakt.
 3. U kunt Firefox ook optioneel herinstellen. Ga naar Firefox -> Help (Help in het menu voor OS X gebruikers) -> Informatie voor probleemoplossing. Reset dan Firefox.

Zich ontdoen van de “Please Install Flash Player Pro To Continue” pop-up in Google Chrome

 1. Typ ‘chrome://extensions’ in het URL-veld.
 2. Neem een kijkje in de lijst met extensies en verwijder alles wat gerelateerd lijkt aan PremiumVideoUpdates.com. Indien u niet zeker bent, kunt u extensies steeds tijdelijk uitschakelen.
 3. Herstart Chrome.
 4. Optioneel kunt u ook naar ‘chrome://settings’ gaan en op ‘Geavanceerde opties’ klikken. Scrol dan naar de onderzijde van de opties en klik op ‘Reset browser instellingen’.

OPMERKING:

 1. Als u een extensie hebt gevonden die niet van de browser kan worden verwijderd, moet het verwijderd worden van ofwel het Configuratiescherm, ofwel met behulp van een anti-malware programma (zoals Spyhunter of malwarebytes) of een verwijderprogramma (zoals RevoUninstaller).

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Please Install Flash Player Pro To Continue Popup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Please Install Flash Player Pro To Continue Popup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-please-install-flash-player-pro-to-continue-popup

Removal guides in other languages

“Please Install Flash Player Pro To Continue” popup (en) 
“Please Install Flash Player Pro To Continue” popup (it) 
Le pop-up “Please Install Flash Player Pro To Continue” (fr) 
“Please Install Flash Player Pro To Continue” popup (dk) 
“Please Install Flash Player Pro To Continue” popup (de)  Flag of Germany
“Please Install Flash Player Pro To Continue” popup (jp) 
Pop-up do “Please Install Flash Player Pro To Continue” (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.