Pop-up “Ads by Feven” - Hoe te verwijderen

Pop-up “Ads by Feven”

De pop-up “Ads by Feven” of zogenaamde in-tekst advertenties (soms “Mogelijk gemaakt door Feven”) is een teken dat uw browser besmet is geraakt met adware. De getoonde advertenties komen van een reclamenetwerk (vaak wordt AkamaiHD gebruikt) en daarom is het onmogelijk om de advertenties te blokkeren op websites. Het is hierdoor een erg irritante besmetting. 

“Ads by Feven” kunt u niet zelf installeren, maar het komt computers binnen via gratis downloads, Torrent-sites of besmette websites. Het Feven virus kan elke browser besmetten en daarom is er geen enkele browser meer veilig. Er worden browsertoevoegingen op alle browsers behalve Internet Explorer geïnstalleerd. Het virus heeft de naam gekregen omdat het vele Feven pop-ups toont. Voor Internet Explorer zal de toevoegingenlijst schoon lijken en u moet een scan met een anti-spywareprogramma uitvoeren om van het virus af te komen. 

Er zijn vele versies van het Feven virus bekend: Feven 1.7, Feven 2.1, Feven 2.2, Freeven Pro, Freeven Pro 1.4. Het gedrag van deze programma’s is steeds hetzelfde. Het enige verschil is welke advertenties er worden getoond door de adware. Er zijn geen versies beschikbaar die niet in de categorie van ongewenste programma’s vallen en daarom kunt u zonder twijfelen alle Feven programma’s verwijderen.

Als u Feven wilt verwijderen controleer dan eerst uw Configuratiescherm en verwijder daar alles dat aan Feven gerelateerd is. Doe hetzelfde in de lijst van browsertoevoegingen voor al uw browsers. Voer vervolgens een volledige systeemscan uit met een anti-spywareprogramma zodat alle besmettingen opgespoord en verwijderd worden.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Pop Up %e2%80%9cads By Feven%e2%80%9d en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Pop Up %e2%80%9cads By Feven%e2%80%9d en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Removal guides in other languages

"Ads by Feven" popup (it) 
Popup "Ads by Feven" (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.