Poweliks Trojan - Hoe te verwijderen

Poweliks Trojan

Een Poweliks infectie wordt gecategoriseerd als een Trojan virus dat een aantal applicaties op uw computer kan infiltreren. Meestal reist het langs ‘exploit kits’ die gevonden kunnen worden op gehackte websites. Het is dus moeilijk om uw systeem te beschermen tegen deze Trojan – u weet nooit welke website geïnfecteerd kan zijn.

U zal de infectie waarschijnlijk enkel opmerken wanneer het zich al in uw computer bevindt. Er zijn verscheidene gemeenschappelijke symptomen die voorkomen in pc’s geïnfecteerd door de Poweliks Trojan. Eerst en vooral zullen de programma’s geïnstalleerd op uw computer een beetje trager werken dan normaal – u zal haperingen zeker opmerken. Sommige van deze applicaties kunnen zelfs geblokkeerd of ontoegankelijk gemaakt worden door Poweliks. Daarenboven zal u niet in staat zijn om bestanden te downloaden met behulp van de Internet Explorer webbrowser als uw computer geïnfecteerd is door Poweliks. Het zal een bericht weergeven dat meldt “Uw huidige beveiligingsinstellingen staan niet toe dat dit bestand wordt gedownload”.

Ook is het zeer gemakkelijk om te ontdekken of uw computer geïnfecteerd is door Poweliks, want als u een kijkje neemt in Windows Takenbeheer, zal u veel processen opmerken met de naam DLLHOST.exe of dllhst3g.exe die aan het werken zijn indien u 32- of 64-bit Windows gebruikt en processen genaamd dllhost.exe *32 en dllhst3g.exe *32 als u 64-bit Windows gebruikt.

Een Poweliks installateur wordt meteen verwijderd nadat het geïnstalleerd is en deze Trojan wordt vaak opgeslagen in uw Register – niet uw harde schijf. Hierdoor is het veel moeilijker voor antivirus-programma’s om het te detecteren. Als dat nog niet genoeg is, kan deze kwaadaardige Trojan ook schuilgaan onder verschillende namen. Hier zijn alle namen van Poweliks die momenteel bekend zijn en werden gedetecteerd door verschillende antivirus-programma’s: Win32:Poweliks-A [Trj], Win32/Poweliks.A, Win32/Poweliks.B, Trojan:Win32/Powessere.A, Trojan.Poweliks, Trojan.Win32.Powerliks.a, Trojan.Poweliks.A, TROJ_POWELIKS.A, Trojan.Poweliks.A.

Voor zover we weten, is het gemakkelijker om zich te ontdoen van deze kwaadaardige applicatie met behulp van een Malwarebytes anti-malware programma. Z’n makers hebben zelfs een blog post geschreven over de infectie en z’n verwijdering. Andere programma’s die kunnen worden gebruikt voor het elimineren van Poweliks zijn SpyHunter en StopZilla. Vergeet niet dat, zelfs wanneer u Poweliks compleet van uw computer hebt verwijderd, het een goed idee is om een scan uit te voeren achteraf. Poweliks kan uw systeem infiltreren met vele infecties, daarom moet u er zeker van zijn dat uw systeem compleet veilig en beveiligd is.

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Poweliks Trojan en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Poweliks Trojan en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-poweliks-trojan

Removal guides in other languages

Poweliks Trojan (en) 
Poweliks Trojan (de)  Flag of Germany
Poweliks Trojan (es) 
Poweliks Trojan (se) 

One response to “Poweliks Trojan

  1. Mijn systeem gedroeg zo vreemd en ongewoon. Mijn browser webpagina werd zo langzaam laden. Ik heb gescand en gevonden TrojanDropper: Win32 / Zelug.A infectie. Al mijn waardevolle gegevens in gevaar waren en dit was wat resulteert in ernstig verlies van gegevens. Mijn anti-virus programma niet om dit probleem op te lossen. Dan heb ik gezien op dit artikel via het internet. Download en installeer de automatische removal tool via onderstaande link en nu mijn systeem goed werkt. Ik ben nu zo blij.

    http://www.hoeomspywaretereinigendutch.com/hoe-verwijder-ik-of-get-rid-off-trojandropperwin32zelug-a-windows-xp-78

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.