Premier Opinion - Hoe te verwijderen

Premier Opinion is een programma dat je online-activiteiten volgt om adverteerders te helpen bij het begrijpen van hoe ze efficiënt reclame kunnen maken. Premier Opinion is een desktopprogramma en het werkt in stilte op de achtergrond, tal van gegevens verzamelend. Daarenboven kan, Premier Opinion in een bundel met andere software geïnstalleerd worden, waardoor het onopgemerkt binnenglipt. Daarom, beschouwen sommige antimalware programmas Premier Opinion als gevaarlijk.

Wat is Premier Opinion

Premier Opinion is een toepassing die je online-activiteiten gadeslaat:

Soort dreiging

Spyware

POT (potentieel ongewenste toepassing)

Hoe Premier Opinion geïnstalleerd wordt

Gebruikers downloaden het vrijwillig

Bundels installeren het op de achtergrond

Problemen met het programma

Kan niet gepauzeerd worden

Traceert tal van private gegevens

Deelt gegevens met derden

Toont enquête pop-ups

Verwijder Premier Opinion

Verwijder het handmatig

Gebruik anti-malware tools (SpyHunter)

Premier Opinion is een organisatie die mensen hun online gedrag verzamelt in de VS en Canada en dit gebruikt om adverteerders efficiënter reclame te laten maken. Premier Opinion’s privacy beleid is eerlijk over alle gegevens die het verzamelt – het zijn er veel. Premier Opinion traceert gebruikers hun internetactiviteit om hen beter te begrijpen, voora dan hun browsing en koop gewoontes.

Zodra het geïnstalleerd is, toont Premier Opinion pop-ups die je vragen hun enquête in te vullen. Volgens de hoofdsite, gaan leden akkoord om enquêtes in te vullen in ruil voor wat gratis software en deel te kunnen nemen aan sweepstakes voor geldprijzen. Het is echter allemaal niet zo eenvoudig: bovenop het feit dat me je bespioneert, moet je ook nog eens enquêtes invullen en krijg je te maken met e-mails om deel te nemen aan deze sweepstakes.

Over het algemeen genomen lijkt Premier Opinion erg veel op RelevantKnowledge. Het mag dan wel niet zo gevaarlijk zijn, je moet op de hoogte zijn van alle risico’s die je neemt als je het gebruikt. Dit programma is wat problematisch, vooral dan omdat het verdeeld wordt in bundels, wat betekent dat sommige mensen het niet vrijwillig installeren.


"Premier Opinion", 21/70 virustotal detections

Hoe Premier Opinion geïnstalleerd wordt

Premier Opinion is een programma dat geïnstalleerd moet worden – het is niet gewoon maar een website of browser extensie. Je kunt het downloaden vanop PremierOpinion.com, PermissionResearch.com, OpinionSquare.com. Als je de gebruiksvoorwaarden en het privacy beleid leest en ermee akkoord gaat, en daarna zelf Premier Opinion download en installeert, dan is dit perfect in orde.

Er zijn echter gevallen waarbij Premier Opinion gedownload wordt zonder dat de gebruiker hierover op een normale manier geïnformeerd. Dit programma wordt verdeeld in download wrappers die gebruikt worden door allerlei freeware verdelers. Premier Opinion wordt aangeboden in een van de setup vensters en gebruikers die de geavanceerde instellingen overslaan of gewoon de installatie snel willen afwerken kunnen per ongeluk toestaan dat Premier Opinion geïnstalleerd wordt. Dit is ook niet hun schuld – het probleem is dat de verdelers weten dat mensen Premier Opinion over het hoofd zullen zien en het per ongeluk installeren.

Premier Opinion wordt gebundeld met media spelers, converters, document managers, en andere gratis software.

Problemen met Premier Opinion

Premier Opinion zou gewoon een spyware programma moeten zijn dat je activiteit gadeslaat. Het kan best een goede deal lijken als je in ruil kans maakt op het winnen van wat cash. Niet zo snel – er zijn wat problemen met Premier Opinion die je moet overwegen.

Bijvoorbeeld, het is constant actief en heft geen pauze functie. Dat is een probleem. Ik bedoel, wat als je iets geheim op je computer wil doen? Wel dan zal je Premier Opinion moeten verwijderen.

Het programma verzamelt tal van je gegevens:

 • info over welke websites je bezoekt,
 • wat je intikt op de formulieren die je invult,
 • wat je online koopt,
 • waar advertenties getoond worden op je scherm,
 • sommige e-mail hoofdingen,
 • welke programma’s er op je computer draaien.

Veel van de gegevens over je kunnen gedeeld worden met derden, plus Premier Opinion krijgt gegevens over je van derden. Premier Opinion doet alsof het probeert gegevens te verwijderen waarvan het vermoed dat het wachtwoorden zijn. Sommige glippen echter door de mazen van het net en als ze gevonden worden, worden ze versleuteld als je persoonlijke informatie. Misschien. Dus zelfs al ben je niet zo beschermend aangaande je private informatie, is het duidelijk dat het gebruiken van Premier Opinion een beveiligingsrisico kan zijn. Je wachtwoorden en betalingsinformatie kunnen gelekt worden.

Dit is niet het einde van de problemen: sommige mensen klagen dat Premier Opinion hun pop-ups en advertenties toont, alsook systeembronnen gebruikt tot op het punt dat de computer niet meer vlotjes kan draaien.

Hoe Premier Opinion verwijderen

Je kunt de Premier Opinion software niet stoppen zonder ze te verwijderen, en je kunt het ook niet pauzeren. Je kunt het proces beëindigen maar de volgende keer dat je opstart is het opnieuw daar. Als je wil dat het programma stopt met het bespioneren van je en het je tonen van enquête pop-ups, moet je het gewoon verwijderen. Open het controlepaneel en zoek PremierOpinion, en verwijder het hier. Het is mogelijk dat je eerst zijn proces moet beëindigen, wat je kan doen in het taakbeheer. Je kunt het taakbeheer openen met de Ctrl+Shift+Esc snelkoppeling of via het menu dat verschijnt bij een rechtermuisklik op de taakbalk.

Je kunt ook anti-malware programma’s gebruiken om automatisch verlost te worden van Premier Opinion. Gebruik SpyHunter of een ander gereputeerd programma. Een scan kan je ook helpen om verlost te worden van de bundel die Premier Opinion installeerde als je het niet zelf gedownload hebt.

Als je dit wil, moet je contact opnemen met Premier Opinion om hen te vragen je persoonlijke informatie te wijzigen of zelfs te verwijderen. Ga gewoon naar Premier Opinion en gebruikt hun ondersteuning contacten.

Wees voorzichtig met het downloaden van gratis programma’s vanop download sites. Soms bundelen ze junkware samen met een gewild programma op zo’n manier dat het makkelijk is om per ongeluk wat newtabs, adware, en ander ongewenst spul te installeren. Een manier om dit te vermijden is om elke installer te scannen met een anti-malware programma.

Hoe Premier Opinion te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Premier Opinion installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Premier Opinion .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Premier Opinion van uw browsers

Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Premier Opinion en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Premier Opinion en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-premier-opinion

Removal guides in other languages

Premier Opinion (en) 
Premier Opinion (es) 
Premier Opinion (de)  Flag of Germany
Premier Opinion (pt) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.