Propeller Ads - Hoe te verwijderen

Propeller Ads

Het adverteer network waarop we ons gaan focussen in dit artikel is Propeller Ads. We deden wat onderzoek naar deze faciliteit en kwamen tot de conclusie dat mensen frequent discussiëren over het feit dat het betrouwbaar is of niet. We hebben wat klachten ontdekt die een negatief beeld van Propeller Ads neerzetten, maar we hebben ook mensen opgemerkt die tevreden waren met zijn aangeboden diensten. Misschien is het gewoon geluk dat sommige mensen die proberen voordeel te halen uit Propeller Ads bepaalde advertenties tegenkomen en andere niet. Het is een legitieme zoekmachine en niet kwaadaardig. Aangezien mensen echter pop-ups ontvangen die niet beschouwd worden als zijnde 100% betrouwbaar, veronderstellen we dat sommige criteria ervoor niet streng genoeg zijn.

Over Propeller Ads

Bijvoorbeeld, een gebruiker van Propeller Ads verklaarde dat hij/zij de software vrijwillig installeerde. De persoon was echter verbaasd dat hij/zij aanbiedingen kreeg om Adobe Flash Player bij te werken en deze eigenschap leek niet pluis te zijn. Daarnaast hebben beveiligingsonderzoekers vastgesteld dat C:UsersProf ChaosAppDataRoamingMicrosoftWindowsCookiesJVYT3PM9.txt [/ad.propellerads.com] tracking cookies gedetecteerd werden na een grondige beveiligingsscan. Om meer te weten te komen over de data die deze toepassing verzamelt, hebben we het Privacy Beleid onder de loep genomen. Net zoals we reeds vermoeden zijn de getoonde Propeller Ads zijn compleet willekeurig, maar worden ze automatisch geselecteerd volgens de gebruiker zijn surf gewoonten. Deze op maat gemaakte promoties zullen geïntroduceerd worden op willekeurige sites die deelnemen aan Propeller Ads. Aangaande de informatie die kan worden verzamelt, dit kan variëren. Er wordt echter verklaard dat er geen persoonlijk identificeerbare info verzamelt wordt. Maar niet persoonlijk identificeerbare info is ruim voldoende om advertenties te selecteren die je aandacht zullen trekken.

Propeller Ads is een legitiem adverteer netwerk. Echter, zelfs deze faciliteiten hebben foutjes en scannen soms de advertenties die getoond worden aan internet gebruikers onvoldoende. Dit kan de reden zijn waarom mensen zeggen meldingen te krijgen Adobe Flash Players te installeren: omdat deze potentieel schadelijke melding geen bescherming inschakelde. Als de criteria voor advertenties hoger waren, dan zouden misschien zulke misleidende promoties van derden niet zo vaak getoond worden.

Er wordt van Propeller Ads gezegd dat ze irritant zijn en hun meest voorkomende vorm is volledige scherm adverteenties, pop-under advertenties, push advertenties en nog andere vormen. We kunnen niet zeggen dat je deze faciliteit als kwaadaardig moet behandelen: we kunnen je gewoon aanraden steeds goed na te denken voor je reageert op een pop-up.

De distributiemethodes van Propeller Ads

Je kan vrijwillig intekenen op deze faciliteit en regelmatig advertenties ontvangen. We zijn er niet zeker van dat deze toepassing gebundeld komt of dat het enkel een rechtstreekse aanpak voor het verdelen heeft. In elk geval, moet je steeds vermijden om gratis programma’s te downloaden die advertentie gebaseerd zijn. De meeste onder hen zijn dubieus en brengen je in compromitterende situaties die niet voor positieve veranderingen zullen zorgen. Download in de toekomst programma’s van legitieme verdelers en zorg ervoor dat de app niet verdacht wordt van duistere doeleinden. Kies bij de installatie van gratis programma’s steeds voor de geavanceerde/aangepaste methode. IProbeer daarnaast ook voorzichtiger te surfen en niet betrokken te worden bij sommige bizarre aangelegenheden.

Propeller Ads is geen virus en we herinneren je eraan dat het er geen is. Volgens de commentaar van oude gebruikers echter, bestaat de kans dat de advertenties die je ontvangt onbetrouwbaar zijn. Als je het gevoel hebt dat je pc geïnfecteerd werd, voer dan een volledige systeemscan uit om te zien wat er gevonden wordt. Je kan uit tal van anti-malware tools kiezen, maar wij raden je aan om Spyhunter of Hitman te proberen.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Propeller Ads en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Propeller Ads en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Handmatige verwijdering van Propeller Ads

Hoe Propeller Ads te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Propeller Ads installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Propeller Ads .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Propeller Ads van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Propeller Ads en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Propeller Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopPropeller Ads verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Propeller Ads. Klik op het icoon met de prullenbak naast Propeller Ads of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Propeller Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopPropeller Ads verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Propeller Ads of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Propeller Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Propeller Ads verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopPropeller Ads verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Propeller Ads. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Propeller Ads, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-propeller-ads

Removal guides in other languages

Propeller Ads (en) 
Propeller Ads (es) 
Propeller Ads (se) 
Propeller Ads (kr)  Flag of South Korea
Propeller Ads (fr) 
Propeller 広告 (jp) 
Propeller Ads (dk) 
Propeller-Ads (de)  Flag of Germany
Propeller Ads (it) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.