Qone8 Virus - Hoe Te Verwijderen?

 

Het Qone8 virus is een browserkaper die aan browsers wordt toegevoegd wanneer een gratis toepassing van het internet downloadt en installeert. Het programma kan gebundeld zijn met mediaspelers, PDF-tekstverwerkers en andere programma’s.  Eenmaal binnen wijzigt het programma uw browserinstellingen, zo wordt uw startpagina en standaard zoekmachine gewijzigd naar qone8.com.

Het Qone8 virus wordt meestal toegevoegd aan Internet Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome. Het kan één van deze of alle browsers tegelijk besmetten. Als het programma binnen is gedrongen zal het u elke keer naar andere pagina’s verwijzen tijdens het surfen. Ondanks dat het lijk dat qone8.com een normale zoekmachine is, zullen de resultaten van uw zoekopdrachten vooral bestaan uit lijsten van gesponsorde links.

Ten eerste is het erg vervelend dat deze wijzigingen zonder uw toestemming worden doorgevoerd. Ten tweede zullen uw surfervaringen minder vloeiend worden door de vele interupties van het programma. En het allerbelangrijkste: het Qone8 virus kan u doorverwijzen naar schadelijke websites die vol zitten met malware en andere besmettingen, en naar websites die uw surfgedrag opslaan en zo uw privacy schenden.

Het wordt ten sterkste aangeraden om het Qone8 virus van uw systeem te verwijderen zodra u ziet dat er wijzigingen aan uw browserinstellingen zijn aangebracht. Gaar naar Start → Configuratiescherm en klik op “Programma’s verwijderen. Doorloop de lijst en verwijder alle programma’s die gerelateerd zijn aan Qone8 door op de knop “verwijderen” te klikken. U dient wellicht ook andere toepassingen te verwijderen die voorkomen dat de wijzigingen in uw zoekmachine direct weer terugkeren. Spyhunter is meestal in staat om deze gevallen op te sporen. Daarna moet u de instellingen voor de zoekmachine in uw browser resetten. Het ligt aan welke browser u gebruikt en kunt de volgende instructies opvolgen:

Voor Internet Explorer:

 • Open Internet Explorer en gaan naar ‘Extra’ → ”Invoegtoepassingen beheren’.
 • Kies ‘Werkbalken en uitbreidingen’ en verwijder alles dat aan Qone8 gerelateerd is uit de lijst.
 • Kies vervolgens ‘Zoekmachines’ en stel de zoekmachine die u voorheen gebruikte in als uw standaard zoekmachine. Vink dan “voorkomen dat in programma’s wijzigingen aan mijn standaardzoekmachine worden voorsteld” aan om dat uit te schakelen.
 • Ga naar ‘Extra’ → ‘Internetopties’ en selecteer het tabblad ‘Algemeen’. Klik op ‘Standaard gebruiken’ of voor uw eigen website, google,com of iets anders in. Klik tot slot op ‘OK’ om de wijzigingen op te slaan.

Voor Mozilla Firefox:

 • Open Mozilla Firefox, ga naar ‘Instellingen’ → ‘Extensies’.
 • Kies ‘Extensies’ → Qone8 en klik “verwijderen”.
 • Ga naar ‘Instellingen’ → ‘Opties’. Wijzig de startpagina naar google.com of een andere website.
 • Typ “about:config” in de balk. Dit zal de instellingenpagina openen.
 • Typ “Keyword.url” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset.
 • Typ “browser.search.defaultengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en reset.
 • Typ “browser.search.selectedengine” in het zoekveld. Klik met de rechtermuisknop en set.
 • Zoek het bestand ‘browser.newtab.url’. Klik met de rechtermuisknop en reset. Dit zeogt ervoor dat de zoekpagina niet opent elke keer als u een nieuw tabblad opent.

Voor Google Chrome:

 • Klik op het pictogram ‘Google Chrome aanpassen en beheren’ en kies ‘instellingen’.
 • Kies ‘Instellingen’ en wijzig de startpagina in google.com of een andere startpagina van uw keuze. Dan klik op de knop ‘Zoekmachines beheren’.
 • Kies ‘Google’ en stel het als uw standaard zoekmachine in.
 • Verwijder Qone8 uit de lijst.

Automatische tools Qone8 virus verwijderen

 
 
Opmerking: Reimage proef levert detectie van parasieten zoals Qone8 Virus en helpt bijde verwijdering ervan gratis.Je kunt gedetecteerde bestanden, processen en registervermeldingen verwijderen uzelf ofaanschaf van een volledige versie.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Qone8 virus

 
Processen:
Bestanden:
 

Gerelateerde foto's

 
related image #1 from Qone8 virus
     
 
 
september 6, 2013 18:26, september 6, 2013 18:26
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *