QuickPhotoEdit PUP - Hoe te verwijderen

QuickPhotoEdit PUP

QuickPhotoEdit (van Mindspark Interactive Network, Inc.) wordt gepromoot als een gratis online foto editor ontworpen voor Google Chrome en Mozilla Firefox. Er wordt ook gezegd dat het weldra beschikbaar zal zijn op Safari. Deze toepassing is compatibel met het Windows Besturingssysteem. Het kan er nuttig uitzien voor iemand die geïnteresseerd is in foto editing en eigenlijk voor iedereen, aangezien foto editing tools één van de populairste toepassingen zijn vandaag de dag. We voelen ons echter verantwoordelijk om je te melden dat QuickPhotoEdit een POT (potentieel ongewenste toepassing) is.

Over de QuickPhotoEdit POT

QuickPhotoEdit wordt geassocieerd met de myway.com browser hijacker. Er werd gemerkt dat als je deze app installeert, je startpagina, nieuw tabblad en zoekmachine vervangen wordt met myway.com. Deze laatste browser toont gecorrumpeerde zoekresultaten van Google Search. Het is belangrijk op te merken dat de voordien vermelde wijzigingen uitgevoerd worden zonder je toestemming. En ze zijn onomkeerbaar, omdat als je de instellingen herstelt dit maar voor 1 surf sessie is. De volgende keer je de browser start, zal je opnieuw omgeleid worden naar myway.com. De veiligheid van je computer is in gevaar. De meeste sites in de zoekopdrachten van Myway, alsook de reclame die het toont op je scherm is verdacht. Bovendien, wordt je computer trager en functioneert je browser niet meer naar behoren. Meer over Myway, de browser hijacker van de QuickPhotoEdit POT, kan je hier vinden.

Bijgevolg kan geconcludeerd worden dat QuickPhotoEdit gebundeld is met de Myway browser hijacker. En van zodra je het foto editor programma installeert, kan je dus ook de browser hijacker er bij krijgen. We kunnen de mogelijkheid dat dit foto editing programma ook andere ongewenste toepassingen installeert niet verwerpen. Het is dus beter dat je het verwijdert.

Hoe komt de QuickPhotoEdit POT Op Je Computer?

QuickPhotoEdit kan rechtstreeks van op het internet geïnstalleerd worden. Of het kan gehaald orden via andere apps zoals download managers, etc. Er is een simpele maar efficiënte manier om, om te gaan met de installatie van zulke gratis programma’s. Lees de bijkomende info, zoals het Privacy Beleid en de Algemene Gebruiksvoorwaarden. Gebruik daarna de Geavanceerde of Aangepaste installatie instellingen. Doorloop de lijst van bijkomende/optionele installaties en verwijder de POT die, in feite, deze apps zijn. Je zal de QuickPhotoEdit app er zeker tussen vinden.

Spyhunter, Reimage of Malwarebytes kunnen de QuickPhotoEdit POT snel verwijderen. Deze automatische beveiliging tools zullen alle andere restanten van de POT verwijderen. Ze kunnen ook dienen als beschermend schild tegen malware aanvallen. Het is dus een geweldig idee om er eentje te installeren op je computer. QuickPhotoEdit kan ook handmatig worden verwijdert. Hiervoor hebben we gemakkelijk te volgen instructies opgesteld voor het handmatig verwijderen, deze vind je net onder dit artikel.


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Quickphotoedit Pup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Quickphotoedit Pup en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

Handmatige verwijdering van de QuickPhotoEdit POT

Hoe QuickPhotoEdit PUP te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals QuickPhotoEdit PUP installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan QuickPhotoEdit PUP .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder QuickPhotoEdit PUP van uw browsers

TopVerwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan QuickPhotoEdit PUP en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan QuickPhotoEdit PUP, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopQuickPhotoEdit PUP verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan QuickPhotoEdit PUP. Klik op het icoon met de prullenbak naast QuickPhotoEdit PUP of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan QuickPhotoEdit PUP, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

TopQuickPhotoEdit PUP verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan QuickPhotoEdit PUP of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met QuickPhotoEdit PUP, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe QuickPhotoEdit PUP verwijderen uit Microsoft Edge:Top

 
 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beĆ«indigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid.

TopQuickPhotoEdit PUP verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij QuickPhotoEdit PUP. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met QuickPhotoEdit PUP, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Bron: https://www.2-viruses.com/remove-quickphotoedit-by-mindspark

Removal guides in other languages

QuickPhotoEdit PUP (en) 
QuickPhotoEdit PUP (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.