Adserv.Quiklinx.net Popup - Hoe Te Verwijderen?

 

De Adserv.Quiklinx.net pop-up is een kwaadaardig programma dat wordt geïnstalleerd op computers door adware of andere ongewenste applicaties. De add-on kan Internet, Explorer, Mozilla Firefox of Google Chrome infiltreren. Eens binnen, begint het met het weergeven van heel wat pop-up berichten met advertenties en links naar gesponsorde websites en onderbreekt het de dagelijkse browserroutines van gebruikers.

De Adserv.Quiklinx.net pop-up wordt gedistribueerd naar willekeurige computers met behulp van Trojaanse virussen of het kan worden gebundeld met verscheidene gratis applicaties. Soms kunnen gebruikers overtuigd worden om het te downloaden wanneer ze denken dat het legitieme software is. Naast de manier van distributie, kan de Adserv.Quiklinx.net pop-up problemen veroorzaken.

Het programma richt zich op het verdienen van geld door het genereren van webverkeer naar gepromote websites. Het kan ook informatie verzamelen over uw browsergewoonten die dan later wordt gebruikt voor marketing of andere doeleinden. De Adserv.Quiklinx.net pop-up veroorzaakt enkel problemen voor computergebruikers en dit is de reden waardoor het ten strengste wordt aanbevolen om zich ervan te ontdoen.

Om de Adserv.Quiklinx.net pop-up te verwijderen, scant u uw pc best met een anti-adware programma zoals spyhunter. Aangezien dit advertentienetwerk kan worden gedistribueerd met gevaarlijke vormen van parasieten, is het een goed idee om ook te scannen met hitman en malwarebytes. Als u herleidingsproblemen had, kan het nodig zijn om uw startpagina en standaard zoekmachine te herstellen naar de pagina’s die u eerder gebruikte.

In Internet Explorer:

 1. Klik op de pijl rechts van de zoekbalk;
 2. Doe het volgende: in IE8-9 kiest u voor Beheer Zoekmachines, in ie7 klikt u op pas zoekstandaarden aan;
 3. Verwijder Adserv.Quiklinx.net uit de lijst.

In Firefox :

 1. Enter “about:config” in de URL-balk. Dit zal de Instellingen pagina openen;
 2. Typ “Keyword.url” in de zoekbalk. Klik rechts en herstel het;
 3. Typ “browser.search.defaultengine” in de zoekbalk. Klik rechts en herstel het;
 4. Typ “browser.search.selectedengine” in de zoekbalk. Klik rechts en herstel het;
 5. Zoek naar ‘browser.newtab.url’. Klik rechts en herstel het. Dit zal ervoor zorgen dat de zoekpagina niet steeds zal worden geopend wanneer u een nieuw tabblad opent.

In Google Chrome:

 1. Klik op het icoon met de drie horizontale lijnen in de werkbalk van de browser;
 2. Selecteer Instellingen;
 3. Selecteer Algemeen -> Beheer Zoekmachines;
 4. Verwijder onnodige zoekmachines uit de lijst;
 5. Ga terug naar instellingen. Bij Opstarten kiest u voor open lege pagina (u kan ook ongewenste pagina’s verwijderen uit de set pagina’s link).

Merk op dat het zeer belangrijk is om uw computer te scannen met een betrouwbaar anti-malware programma nadat de Adserv.Quiklinx.net pop-up is verwijderd, aangezien het uw systeem kan hebben geïnfecteerd met andere virussen.

Automatische tools Adserv.Quiklinx.net popup verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Quiklinx Popup files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Verwijdering handleiding Adserv.Quiklinx.net popup

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
september 25, 2015 09:49, september 25, 2015 09:49
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *