Rango XP Antivirus 2014 - Hoe te verwijderen

Rango XP Antivirus 2014

Rango XP Antivirus 2014 is een zeer vervelende en gevaarlijke applicatie gelijst als valse anti-spyware. Het wordt beschreven en gepresenteerd als een handige anti-spyware applicatie die u helpt uw computer te beschermen tegen verscheidene infecties. Maar dit is helemaal niet de waarheid. Rango XP Antivirus 2014 is kwaadaardig en u laat het dus best niet op uw computer staan. U zal gevraagd worden om voor de premiumversie te betalen, zodat gevonden infecties kunnen verwijderd worden. Maar de infecties die het programma zogezegd vindt, bestaan niet. Betaal dus in geen geval voor deze applicatie. Als uw computer is geïnfecteerd door deze valse anti-spyware, kan u onder dit artikel een stap-voor-stap handleiding vinden voor het verwijderen van de malware. In het geval dat u meer te weten wil komen over Rango XP Antivirus 2014, kan u gerust verder lezen.

Over Rango XP Antivirus 2014

Rango XP Antivirus 2014 is een infectie. Het wordt op computers geïnstalleerd zonder gebruikers daarvan op de hoogte te stellen. Maar het is niet moeilijk om op te merken wanneer het uw computer heeft geïnfecteerd. Eens geïnstalleerd, zal het namelijk beginnen met het uitvoeren van periodieke (valse) scans op uw computer. Deze scans zullen een schokkend resultaat geven: uw computer is geïnfecteerd met verscheidene zeer gevaarlijke virussen, en u moet zo snel mogelijk actie ondernemen. Om deze virussen te verwijderen, wordt u een premiumversie van Rango XP Antivirus 2014 aangeboden. Maar koop deze software niet, want anders gooit u zomaar uw geld weg.

Eerst en vooral is de applicatie niet effectief. Het zal uw computer niet beschermen tegen infecties, en het kost veel geld vergeleken met andere (legitieme) anti-spyware hulpmiddelen die meestal maar de helft kosten. Daarenboven is uw computer waarschijnlijk niet geïnfecteerd met de genoemde virussen. Het is gewoon een truc van het programma om u te laten denken dat u een risico loopt en om u te overtuigen deze software aan te kopen.

Daarnaast kan Rango XP Antivirus 2014 ongewenste software infiltreren in uw systeem. Bijvoorbeeld PUPs (‘potentially unwanted programs’ of potentieel ongewenste programma’s) kunnen op uw computer worden geïnstalleerd dankzij de aanwezigheid van Rango XP Antivirus 2014. Dit betekent dat het niet genoeg is om enkel Rango XP Antivirus 2014 te verwijderen van uw computer. U moet onderzoeken of er nog meer ongewenste applicaties in uw systeem te vinden zijn, en deze ook elimineren.

U kan dit doen door het gebruiken van betrouwbare anti-malware zoals SpyHunter, StopZilla of Malwarebytes. Download het hulpmiddel, installeer het en scan uw computer. Het zal alle ongewenste programma’s detecteren en verwijderen. Het zal uw systeem ook in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties.

Hoe Rango XP Antivirus 2014 te verwijderen


Automatische tools Malware verwijderen

Download Spyhunter voor Malware ontdekking
(Win)

Opmerking: Spyhunter proef levert detectie van parasieten zoals Rango Xp Antivirus 2014 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Download Combo Cleaner voor Malware ontdekking
(Mac)

Opmerking: Combo Cleaner proef levert detectie van parasieten zoals Rango Xp Antivirus 2014 en helpt bijde verwijdering ervan gratis. beperkte proefversie beschikbaar,

  1. Start->Ga
  2. Type https://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe en druk op ‘Enter’. Wacht terwijl het bestand gedownload wordt.
  3. Draai het installatieprogramma voor Stopzilla. Dit zou het proces van Rango XP Antivirus 2014 uit moeten schakelen.
  4. Als een installatieprogramma van Stopzilla het proces niet weet te stoppen, probeer dan een installatieprogramma van Spyhunter: Start->Ga https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download en draai.
  5. Scan met Reimage, Stopzilla, Spyhunter of Malwarebytes om de parasiet uit te schakelen.

Vanaf dit moment kan het installatieprogramma van Stopzilla de processen van dit schadelijke programma stoppen, hoewel u misschien nog extra anti-malwaresoftware nodig heeft om de parasiet volledig te verwijderen.

Rango XP Antivirus 2014 verwijderingshandleiding video

Removal guides in other languages

Rango XP Antivirus 2014 (dk) 
Rango XP Antivirus 2014 (es) 
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.