Re-Markit - Hoe Te Verwijderen?

-
 0
Type: Adware
 

Als je geen ernstige cyber veiligheid schade wil oplopen mag je Re-Markit zeker niet installeren. Deze adware is op zich niet gevaarlijk, zolang je maar niet op een advertentie klikt die het je toont. Dit kan echter lastig zijn, omdat deze advertenties bijna je volledige scherm bedekken, het is dus zeer waarschijnlijk dat je er per ongeluk op klikt.

Om Re-Markit snel en moeiteloos te verwijderen, moet je jezelf een degelijke anti-malware toepassing aanschaffen, zoals Reimage, SpyHunter of Malwarebytes. Scan gewoonweg je systeem met één van deze toepassingen en het zou het virus in een mum van tijd moeten detecteren en verwijderen. Het zal ook je computer in de toekomst beschermen tegen gelijkaardige infecties, het loont dus de moeite om het te laten staan. Als je dit wenst kan je ook een andere anti-malware software gebruiken.

Als je verkiest om het manueel te verwijderen – scroll dan naar helemaal onderaan dit artikel en bekijk onze stap-voor-stap manuele Re-Markit verwijdering handleiding. We hebben deze gemaakt om je te helpen tijdens het ingewikkelde virus verwijdering proces. Alles wat je moet doen is de stappen correct uitvoeren en het virus zal verdwenen.

Om meer te weten te komen over de specifieke eigenschappen van Re-Markit moet je dit artikel verder lezen. Als je vragen hebt over dit onderwerp, stel deze dan gerust in de onderstaande commentaar sectie en we zullen ons best doen om je te voorzien van de nodige bijstand.

Over de Re-Markit adware

Zoals we hierboven vermeld hebben staat Re-Markit geregistreerd als een adware, dus zodra het op je pc zit zal het je browsers overspoelen met advertenties in allerlei vormen, zoals pop-up, pop-under, in-tekst, banner of contextuele advertenties. Er kan ook steeds een nieuw tabblad of zelfs venster met daarop een advertentie geopend worden.

Meestal verschijnen advertenties die getoond worden door Re-Markit op e-commerce websites, zoals eBay of Amazon. Men zal je aanbieden om bepaalde items te kopen tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Trap niet in de val – meestal zijn deze aanbiedingen nep, ze proberen gewoon je aandacht te trekken en je zo op één van hen te laten klikken. We raden je echt af dit te doen.

Als je op een advertentie van Re-Markit klikt zal je onmiddellijk omgeleid worden naar andere sites die eigendom kunnen zijn van allerlei cyber criminelen, zoals hackers of scammers. Op deze manier kan je computer geïnfecteerd worden met andere virussen of als je probeert om hier iets te kopen kan je zelfs gescammed worden en je geld verliezen.

Re-Markit is net zoals een adverteernetwerk voor cyber criminelen. Aangezien ze verbannen zijn van alle legale adverteernetwerken, gebruiken ze adware zoals dit om hun sites te promoten en er verkeer naar toe te sturen. Als je dus Re-Markit op je computer laat staan, kunnen verschillende hackers en scammers je rechtstreeks bereiken op je browser en dit op een dagelijkse basis wat zeer gevaarlijk is.

De distributiemethodes van de Re-Markit adware

Re-Markit wordt op dezelfde manier verdeeld als de meeste andere adware van dit type – in een bundel met allerlei freeware die je van het internet kan downloaden. Bijvoorbeeld, als je de één of andere PDF generator of download manager download en installeert, bestaat de kans dat ook Re-Markit gedownload en geïnstalleerd zal worden zonder dat je hier weet van hebt. Als je dit dus wilt voorkomen, moet je het installatieproces van de freeware aandachtig volgen en je computer ten alle tijden beveiligen met een betrouwbare anti-malware software.Automatische tools Re-Markit verwijderen

 
 
Note: Reimage is commercial program. . You can remove detected Re-Markit files, processes and registry entries automatically after you purchase a full version.  We might be affiliated with some of these programs. Full information is available in disclosure

Manuele verwijdering van Re-Markit Advertenties

Hoe Re-Markit te verwijderen, gebruik makend van het Configuratiescherm

Vele kapers en adware zoals Re-Markit installeren enkele van hun componenten en additionele software als normale Windows-programma’s. Dit gedeelte van de malware kan verwijderd worden uit het Configuratiescherm. Om dit te doen, volgt u volgende stappen.
 • Start -> Configuratiescherm (oudere Windows) of druk op de Windows-knop -> Zoek en enter Configuratiescherm (Windows 8);
  Control panel
 • Kies Verwijder Programma;
  Programs and features
 • Blader door de lijst en verwijder zaken gerelateerd aan Re-Markit en gerelateerde parasieten als Linkside , Addonjet , DNS Unblocker , Search.SearchGeniusinfo.com .
  Remove toolbars
 • Klik op de Verwijder knop.
  Uninstall
 • In veel gevallen is een anti-malware programma beter in het detecteren van gerelateerde parasieten, dus we raden u aan Reimage of Spyhunter te installeren om zo andere programma’s die mogelijks onderdeel zijn van een infectie, te elimineren.
  Scan with spyhunter

Deze methode zal sommige browser plug-ins niet verwijderen, ga daarom door naar het volgende deel van de handleiding.

Verwijder Re-Markit van uw browsers

  Top Verwijder kwaadaardige extensies van Internet Explorer

 • klik op het Gereedschap icoon -> Beheer Add-ons.
  Add-on
 • Ga door de Werkbalken en extensies. Verwijder alles gerelateerd aan Re-Markit en items die u niet kent en niet gemaakt werden door Google, Microsoft, Yahoo, Oracle of Adobe.
  Disable add-ons
 • Sluit de Opties.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Re-Markit, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Gereedschap icoon -> Internet Opties.
  Internet options
 • Kies voor de Geavanceerd tab en klik op de Reset knop.
  Reset settings
 • Selecteer het Verwijder persoonlijke instellingenvakje en klik op de Reset knop.
  Reset approve
 • Klik op de Sluit knop in het bevestigingsscherm, sluit dan de browser.
  Reset

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Re-Markit verwijderen van Chrome

 • Klik op de menu-knop in de rechter-bovenhoek van het Google Chrome scherm. Selecteer “Instellingen”.
  Open settings
 • Klik op “Extensies” in de linker menubar.
 • Ga door de extensielijst en verwijder de programma’s die u niet nodig hebt, vooral deze die gelijkaardig lijken aan Re-Markit. Klik op het icoon met de prullenbak naast Re-Markit of andere add-ons die u wil verwijderen.
  Remove extensions
 • Klik op de “Verwijder” knop in het bevestigingsscherm.
  Remove approve
 • Indien onzeker, kan u ze tijdelijk uitschakelen.
  Disable extension
 • Herstart Chrome.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt gerelateerd aan Re-Markit, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop van Chrome (drie horizontale lijnen) en selecteer Instellingen.
  Open settings
 • Scrol naar het einde van de pagina en klik op de Reset instellingen knop.
  Reset settings
 • Klik op de Reset knop in het bevestigingsscherm.
  Reset approve

Als u de instellingen van uw browser niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw computer dan met een anti-malware programma.

  Top Re-Markit verwijderen van Firefox

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla scherm en selecteer het “Add-ons” icoon (of druk op Ctrl+Shift+A op uw toetsenbord).
  Select add-on
 • Ga door de lijst met Extensies en Add-ons, verwijder alles gerelateerd aan Re-Markit of zaken die u niet herkent. Als u de extensie niet kent en het is niet gemaakt door Mozilla, Google, Microsoft, Oracle of Adobe, dan hebt u het waarschijnlijk niet nodig.
  Remove add-on

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Re-Markit, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op de menu-knop in de rechter-boven hoek van het Mozilla Firefox scherm. Klik op de Help knop.
  Help button
 • Kies voor Probleemoplossingsinformatie in het Help menu.
  Troubleshooting
 • Klik op de Reset Firefox knop.
  Refresh firefox
 • Klik op de Reset Firefox knop in het bevestigingsscherm. Mozilla Firefox zal sluiten en de instellingen opnieuw instellen.
  Refresh firefox approve

Als u de browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Hoe Re-Markit verwijderen uit Microsoft Edge:  Top


Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 1)

 • Open Microsoft Edge en klik op de Meer acties knop (drie puntjes in de rechter bovenhoek van het scherm), kies dan Instellingen.
  Open settings
 • In het Instellingen venster, klik op de Kies wat te wissen knop.
  Choose clear
 • Selecteer alles wat je wil verwijderen en klik op Wissen.
  Clear browsing data
 • Rechterklik op Start en kies Taakbeheer.
  Open task manager
 • Op de Proces tab rechterklik op Microsoft Edge en selecteer Ga naar details.
  Go to details
 • In de Details zoek je naar waarden genaamd Microsoft Edge, rechterklik op elk van hen en selecteer dan Taak beëindigen om deze waarden te stoppen.
  End Edge task
Als de eerste methode niet werkt voor je, volg dan de stappen van de geavanceerde methode hieronder. Zorg ervoor dat je een back-up van je data maakt voor je deze stappen voltooid. Microsoft Edge instellingen resetten (Methode 2)
 • Navigeer naar de volgende map: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe Selecteer alle waarden in deze map, rechterklik en selecteer Verwijderen.
  Delete files
 • Klik op de start knop en type “Windows power”. Rechterklik op de Windows PowerShell waarde en kies Uitvoeren als beheerder.
  Open powershell
 • Als Beheerder: Windows PowerShell venster verschijnt op je scherm, plak deze regel na PS: cd C:\WINDOWS\system32 en druk op Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command
Eens je deze stappen voltooid hebt, zou Re-Markit van je Microsoft Edge browser verwijdert moeten zijn.

  Top Re-Markit verwijderen van Safari (Mac OS X)

 • Klik op het Safari menu.
 • Kies Voorkeuren.
  Open preferences
 • Klik op de Extensies Tab.
 • Klik op de Verwijder knop bij Re-Markit. Verwijder ook alle andere onbekende of verdacht uitziende zaken. Als u niet zeker bent of u de extensie nodig heeft of niet, kan u gewoonweg het Schakel in vakje deselecteren om de extensie tijdelijk uit te schakelen.
  Extensions
 • Herstart Safari.

(Optioneel) Reset uw browserinstellingen

Als u nog steeds problemen ondervindt in verband met Re-Markit, reset de instellingen van uw browser dan naar de standaardinstellingen.

 • Klik op het Safari menu in de linker-boven hoek van het scherm. Selecteer Reset Safari.
  Choose reset
 • Selecteer welke opties u opnieuw wil instellen (meestal worden ze standaard allemaal voor u geselecteerd) en klik op de Reset knop.
  Reset

Als u uw browserinstellingen niet opnieuw kan instellen en het probleem blijft aanhouden, scan uw systeem dan met een anti-malware programma.

Verwijdering handleiding Re-Markit

 
Processen:
       
 

Over de auteur

 
december 22, 2015 11:41, december 22, 2015 11:41
 
   
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *